............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

miercuri, 25 februarie 2015

Udrea, pe Facebook: Nu mai bine mă ardeţi pe rug?

Nota: blogger > Elena, îți respectăm verticalitatea și eroismul de care dai dovadă în lupta cu rețelele mafiote și nedreptatea care ți se face. Curajul tău va însufleți pe cei care au de suferit din cauza oligarhilor de la putere și a clanurilor mafiote care îi manevrează. Ești tânără, ești frumoasă și inteligentă; păstrează-ți calmul!
Pentru din ce în ce mai mulți dintre noi, ești cea mai luminoasă ființă! Vei trece și dincolo de această mocirlă în care încearcă să te țintuiască indivizi corupți precum Ponta, Dragnea, Ghiță, Tăriceanu, Blaga, Zgonea etc. Totdeuna adevărul a triumfat și , așa cum spui și tu, ADEVĂRUL NU POATE FI ÎNCĂTUȘAT. 
Curaj, ELENA UDREA! 
Omagiile și iubirea noastră!
Const. Mihăilescu

de Andra Mitu , 24 feb. 2015

Un om curajos și demn

Deputata Elena Udrea a transmis, marţi, în postarea de pe pe pagina personală de Facebook, că în doar două săptămâni au fost formulate, pe numele ei, opt cereri de arestare preventivă și urmărire penală.
"Opt cereri de arestare preventivă și urmărire penală în două săptămâni formulate de procurori împotriva mea, dintre care trei în numai două ore! Nu există, se pare, un infractor mai mare în România! Totul este făcut pe repede înainte. Zeci de acuzații total nefondate", a transmis Udrea.
Ea a subliniat că toate aceste acuzaţii au apărut ca urmare a denunțurilor frauduloase ale unor persoane suspectate de fapte ilegale.
"Toţi cei implicaţi, chiar dacă fac presiuni dovedite asupra martorilor, sunt liberi. Arestaţi, doar cei care nu au fost de acord să formuleze acuzaţii la adresa mea! Nu mai bine mă ard pe rug decât să mai jucăm acest teatru absurd?", a conchis deputata.
 http://www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu