............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 29 martie 2015

SINGAPORE, UN EXEMPLU DE URMAT

 Statul Singapore a fost înfiinţat în 1965, și cuprinde 63 de insule, cu o suprafață totală de aproape 700 de km patraţi. (Bucureştiul, cu zona sa metropolitană, are 900 km pătrați)/.

Insula principală măsoară cca 570 de kmp şi este legată de uscat cu un pod.

Când s-a declarat stat independent, în 1965, Singapore a primit de la Marea Britanie, cu titlu de împrumut, suma de 30 de milioane de dolari.


În 2010 avea disponibilă pentru investiţii, suma de 310 miliarde de dolari. 

În Singapore nu există: om fără locuinţă, şomeri și nici pensionari. 
Nu ai voie pe stradă: să scuipi, sau dacă ai făcut-o înseamnă că te distrezi pe banii tăi căci ești amendat pe loc cu 100 de dolari; cu cât scuipi mai departe cu atât amenda e mai mare.
Când au construit metroul au prevăzut o sumă de 12 miliarde. Fiindcă lucrarea a costat doar 10,5, diferenţa s-a împărţit la populaţie sub forma de acţiuni.

Fiindcă aveau prea mulţi puşcăriaşi, i-au împuşcat şi spânzurat pe cei recidivişti, consideraţi irecuperabili, iar restul au intrat într-un program strict de reeducare.

Da, s-a întâmplat în  Singapore. 
Un militar, cu mână de fier, şi-a asumat conducerea ţării.

În şase luni, din circa 500.000 de deţinuţi, au ramas doar 50 . Toţi ceilalţi (criminali recunoscuţi) au fost împuşcaţi. 
Toţi oamenii publici (politicieni, poliţişti, judecători, magistraţi etc.) dovediți corupţi au fost împuşcaţi. (Dacă existau probe indubitabile asupra vinovăției lor).

Toţi funcţionarii hoţi au fost împuşcaţi sau au fugit repede din ţară.

Multitudinea de drogaţi, care dormeau pe stradă, au fugit disperaţi în Malaezia, ca să scape de moarte prin împușcare sau de muncă silnică pe viață.

După ce a curăţat ţara, reorganizând sistemul politic, legal şi penal, acest militar a convocat alegeri directe şi a candidat la preşedinţie.

A câştigat cu 100% de voturi! 

Astăzi, Singapore este una din ţările cu cel mai sigur trai decent.
Este una din cele mai dezvoltate şi este mult mai sigură de cât Statele Unite, Anglia, Israel etc...!
 


Chiar în avionul care te duce spre Singapore, pe foaia de îmbarcare scrie "MOARTE!", cu litere mari şi roşii, explicându-se că este pedeapsa care se aplică celor prinși cu droguri.  
Cel prins cu droguri este împuşcat sau condamnat la închisoare pe viaţă, muncă silnică. 
Un surfist brazilian a încercat să intre în Singapore cu o planşă de surf plină de cocaină. 
Bineînţeles că îşi dorea propria moarte. 
Mama tânărului traficant a apărut la TV implorând să se intervină pentru fiul ei; nu a servit la nimic. Nici mama, nici protestele ei sau ale altora nu au reuşit să împiedice aplicarea legii. 

În hoteluri, "Ghidul oraşului" are o pagina care explică: poliţia din Singapore garantează integritatea fizică a oricarei femei, timp de 24 de ore din 24 (asta pentru că în vechiul Singapore, fără legi şi ordine, femeile care ieşeau singure pe stradă erau violate şi/sau asasinate).


Anul trecut, secretara unui prieten, care lucra peste program, la întoarcerea acasă a fost urmărită de un echipaj de poliţie.

Când a ajuns acasă şi a scos semnalizarea ca să intre în locuință, poliția a oprit-o. Unul din poliţişti s-a apropiat de geamul maşinii şi i-a spus:

 - „Doamnă, aşa cum ştiţi, suntem în campania de civilizare a participanților la trafic; pedepsim infractorii şi-i premiem pe cei care conduc corect.

Dv., doamnă, pe tot drumul până aici nu aţi comis nici o  contravenție sau infracțiune. FELICITĂRI!

Poftiți un cec de 100 dolari singaporezi (echivalent cu 80 dolari US); vă rugăm semnați de primire. "...


Vi se pare o mână prea dură? NU. Drepturile umane reale sunt pentru cetăţenii oneşti şi muncitori, care își aduc riguros aportul la binele poporului și bunul mers al statului. Sunt un popor care trăiește în cinste, demnitate, respect şi solidaritate între toți locuitorii.
 Poate n-ar strica şi la noi ceva asemănător.
(pt. conf. C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu