............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

joi, 27 august 2015

Cum am redus consumul de carburant cu 22%!

Buna! Sunt Stefan! Astazi va prezint povestea mea si cum am reusit sa reduc consumul de carburant astfel incat condusul masinii sa devina o placere mai putin costisitoare!
De cand a inceput criza mondiala si veniturile au inceput sa scada tot mai mult, folosirea masinii a inceput sa devina tot mai costisitoare. Am intentionat sa vand masina pentru a cumpara una cu un consum mai mic. Dar... preturile la masini au scazut atat de mult incat pur si simplu as fi pierdut foarte multi bani.
Am inceput sa caut informatii despre modalitatile de economisire a combustibilului. Dupa mai multe cercetari pe internet si in lucrarile de specialitate mi-a atras atentia un dispozitiv american care are la baza efectele benefice ale campurilor magnetice asupra arderii combustibilelor fosili cunoscute inca din anii 1940. AM HOTARAT SA INCERC.

Solutia a venit exact cand nu ma mai aveam sperante!

Am aflat ca rezultatele cele mai bune au fost obtinute cu dispozitivul PowerMag XP, dispozitiv care contine un set dublu de magneti puternici si are ca principiu de functionare procesul de ionizare prin rezonanta ce indeparteaza lanturile de hidrocarburi din combustibil si imbunatateste amestecul cu lanturile de oxigen, pentru o ardere mai completa.
S-a dovedit ca amplasare magnetilor pe teava care alimenteaza cu carburant carburatorul sau injectia, poate obtine o performanta mai buna a masinii si o reducere a consumului de pana la 22%.
Mii de oameni folosesc deja cu succes acest set de magneti. Iata mai jos un reportaj TV cu cativa dintre ei (click play):

Cum s-a realizat aceasta economie de combustibil. Pe ce se bazeaza metoda americana?

Combustibilul, indiferent dacă este benzina sau motorina, se prezinta sub forma unor aglomerari neuniforme de molecule mai mari sau mai mici.
In momentul arderii conglomerarile de molecule resping moleculele de oxigen, rezultand o ardere incompleta. Asa cum o foaie de hartie arde foarte usor individual, iar un caiet aruncat in foc va pastra neaprinse foarte mult timp foile interioare datorita carbonului ce respinge oxigenul, ambele avand sarcina negativa, rasfirarea foilor din caiet va conduce la aprinderea rapidă a foilor.
Prin trecerea carburantului printr-un camp magnetic precis calculat, moleculele acestora vor fi incarcate pozitiv, dupa care moleculele de aceiasi incarcare incep sa se respinga reciproc, deschizand brese pentru molecule de oxigen. Arderea va fi semnificativ inbunatatita, ceea ce duce la marirea randamentului motorului implicit scaderea consumului specific si al emisiilor poluante.

Combustibilul ars incomplet determina acumularea rezidurilor de combustibil în motor, cu consecinte inevitabile: pierderea puterii, scaderea eficientei, cresterea uzurii motorului.
Se foloseste atat la motoare pe benzina sau diesel in functie de capacitatea cilindrica a acestea. Eficienta, care inseamnă reducerea cu pana la 22% a consumului, se atinge după curatirea motorului. Datorita arderii mai bune, in motor va avea loc o curatire ampla de depunerile de calamina.
CLICK AICI PENTRU A INCERCA!

Ai garantie: reduci consumul de combustibil cu pana la 22% sau primesti imediat banii inapoi.

REDUCERE: produsul mai ieftin cu cel putin 65% fata de pretul de lista si BONUS cartea electronica CUM SA FACI ECONOMIE LA CARBURANT.

Pretul este promotional fiind este egal doar cu cativa litri de carburant, iar recuperarea banilor se face foarte repede. In plus daca nu esti multumit de economia realizata poti sa ceri banii inapoi. Produsul contine 2 seturi de magneti fiind suficient pentru toate masinile cu capacitate clindrica de pana la 3500 cc.
Comanda se face pe site, livrarea se realizeaza prin curier iar plata se efectueaza la livrare coletului.
ATENTIE!!!!
Informatie pentru toti cei care doresc sa faca economie la carburant cu ajutorul PowerMag XP. Nu este o problema dacă la primele cateva sute de km motorul va scoate fum! Inseamna ca sunt foarte multe depuneri in motor, care acum sunt arse si eliminate.
In timpul testelor s-a observat la masinile mai vechi chiar o usoara crestere a consumului in primele câteva sute de km. Oricum, chiar şi în cazul celor mai mari depuneri, curatirea motorului trebuie sa se realizeze in 1000 de km la motoare pe benzina si in 2000 de km in cazul motoarelor diesel, cele care au mai multe depuneri. In cazul masinilor noi economia de combustibil a inceput sa fie realizata imediat.
P.S. Stiu ca pare incredibil dar este chiar real. Nu riscati nimic pentru ca aveti garantia satisfactiei. Daca nu sunteti multumit de economia realizata primiti banii inapoi imediat.
http://www.combustibil.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu