............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

luni, 29 februarie 2016

Cum adică, Gregorian Bivolaru n-are dreptul la apărare?!

de Ion Cristoiu
Sursa: Evenimentul Zilei

Cum adică, Gregorian Bivolaru n-are dreptul la apărare?! Arestarea lui Gregorian Bivolaru în Franța a adus în presa noastră tot mai anapoda întrebarea, obișnuită deja până la banalizare, când se întâmplă ceva: Cui folosește? 

La întrebarea Cui folosește arestarea lui Gregorian Bivolaru s-au dat numeroase răspunsuri. Toate implicând presupusul că mulți politicieni au fost pe șest în MISA și Gregorian Bivolaru, adus pe meleagurile noastre, îi va da în gât.

Sub semnul întrebării Cui folosește? în varianta specifică postului Cine tremură?România Tv și-a amintit (lucru lăudabil) de un interviu luat de subsemnatul lui Adrian Năstase după pierderea alegerilor din 2004 și înainte de a intra la închisoare. În cadrul acestui interviu am susținut, întrebându-l chiar pe Adrian Năstase de asta, că fostul premier a pierdut alegerile și din cauza MISA. De aici plecând, cei de la România Tv au tras concluzia rapid că arestarea lui Gregorian Bivolaru îl face să tremure pe Traian Băsescu, dat fiind că MISA l-a ajutat pe Traian Băsescu să câștige alegerile.

Cum eu luasem interviul, am fost convocat telefonic să-mi dau cu părerea dacă Traian Băsescu a fost ajutat de MISA să câștige alegerile. Cei de la România Tv erau chitiți pe teza Traian Băsescu a fost ajutat de MISA, drept pentru care au folosit ca argument și interviul meu luat lui Adrian Năstase.

Zadarnic am încercat să spun că în interviu n-am spus o clipă chestia asta, că rolul MISA în câștigarea alegerilor de către Traian Băsescu nu-și are cauza într-o negustorie a lui Traian Băsescu cu MISA, ci în imbecilitatea de răsunet a Autorităților noastre de pe vremea Guvernării Adrian Năstase, că, la o adică, Adrian Năstase a contribuit masiv prin felul în care s-a desfășurat Operațiunea anti-Bivolaru la pierderea alegerilor de către el însuși.

Pentru că din intervenția mea la România Tv nu s-a înțeles mare lucru, simt nevoia să explic aici rolul jucat în pierderea alegerilor de către Adrian Năstase de Afacerea MISA. Pe 18 martie 2004, 300 de poliţişti şi jandarmi, conduşi de procurori, au descins în locuinţa lui Gregorian Bivolaru, în imobile ale unor membri MISA, într-o operaţiune de forţă supradimensionată, prin caracteru-i abuziv tipică republicilor bananiere.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat în 14 iunie 2013 de ÎCCJ la şase ani închisoare, pentru act sexual cu o minoră în formă continuată. Asta după ce două instanțe – Tribunalul Sibiu și Curtea de Apel Alba Iulia, l-au achitat.

Și știți de ce? Pentru că procurorii n-au putut aduce nici o probă.

Mai mult, ei au refuzat la amândouă instanțele să depună la dosar mandatele de autorizare a interceptărilor telefonice pe motiv că sunt secret de stat.

Să admitem că Gregorian Bivolaru trăia cu o minoră, deşi fosta minoră a susţinut tot timpul proceselor, inclusiv la cel de la ÎCCJ, că aşa ceva nu s-a întâmplat, ba mai mult că a fost molestată fizic de către procurori pentru a declara c-a avut relații sexuale cu Gregorian Bivolaru.

Justifica infracţiunea descinderea din 18 martie 2004?


Aşa cum s-a desfăşurat şi mai ales aşa cum a fost prezentată la televiziuni, descinderea părea una la un cartel de droguri din Columbia, de către forţele SEAL, pregătite să întâmpine rezistență armată.

Indiscutabil, Operaţiunea Autorităţilor române a fost un abuz incalificabil. Felul în care s-a desfăşurat, Comunicatele Parchetului General, campania de presă alimentată de SRI de la vremea respectivă au conferit unei simple acţiuni de Poliţie (arestarea şi percheziţionarea unei persoane), notele unei Operaţiuni abuzive împotriva MISA. Contribuia la aceasta impresia şi torentul de acuzaţii oficiale crunte la adresa lui Gregorian Bivolaru (perversiuni sexuale cu o minoră, trafic de minore, corupţie sexuală, act sexual cu o minoră). Din toate acuzaţiile a rămas doar una.

În aceste condiţii, e de la sine înţeles că la Stockholm, în Suedia, Curtea Supremă, văzând cum au procedat autorităţile române, i-a dat lui Gregorian Bivolaru azil politic în decembrie 2005. Curtea Supremă a considerat că Gregorian Bivolaru a fost victima unor abuzuri incalificabile ale autorităţilor române.


Operaţiunea de republică bananieră din 18 martie 2004, îndreptată vizibil împotriva MISA a stârnit ura membrilor organizaţiei faţă de premierul Adrian Năstase. Tot anul 2004 a fost marcat de proteste zgomotoase ale membrilor organizaţiei împotriva Guvernului, a lui Adrian Năstase. 

În campania din 2004, membrii MISA au dus o campanie fanatică împotriva candidatului Adrian Năstase. În acest sens, am susţinut şi susţin că Adrian Năstase a pierdut şi din cauza MISA.

A ştiut Adrian Năstase de această operaţiune de republică bananieră, făcută parcă dinadins pentru ca el să piardă alegerile? Nu ştiu. 

Ceea ce ştiu e că în ziua de 18 martie 2004 instituțiile de forță din România postdecembristă ne-au arătat în premieră că pot întrece în primitivism și tembelism instituțiile de forță din vremea stalinistă. În 2004, presa noastră, zisă şi independentă, a preluat fără minima verificare toate acuzaţiile aduse de autorităţi lui Gregorian Bivolaru, MISA, fără a-l întreba şi pe acuzat.

Constat că şi acum se întâmplă acelaşi lucru. Gregorian Bivolaru e ţinta unei campanii de presă violente, tendenţioase, bazate doar pe punctul de vedere al autorităţilor. Victima nu e întrebată şi ea despre aceste acuzaţii, cum cer normele profesionale.
Ca şi în cazul victimelor Binomului SRI-DNA, Gregorian Bivolaru e lipsit azi în presa noastră de un drept al omului în democrație: Dreptul la apărare!

yogaesoteric
29 februarie 2016
 

Cum ne face de râs Poliția Română în Europa

ACCESAȚI:   http://misatv.ro/adevarul-iese-la-lumina-ep-17-pentru-cine-este-gregorian-bivolaru-most-wanted-cum-ne-face-de-ras-politia-romana-in-europa/

Informații actualizate despre situația lui Gregorian Bivolaru

Având în vedere valul de informații tendențioase și speculative care sunt lansate zilele acestea de aproape toate publicațiile din România despre situația actuală a lui Gregorian Bivolaru, Biroul de Presă MISA va posta constant aici ultimele informații corecte, verificate, care apar în legătură cu acest subiect.

Gregorian Bivolaru se află în prezent sub autoritatea forțelor de ordine franceze, în localitatea Fresnes. După reținerea sa de vineri, 26 februarie 2016, la Salonul de carte veche din Champerret, el a fost adus a doua zi în fața Curții de Apel din Paris. Fondatorul MISA este apărat de avocaţi din România. La prima ședință de judecată un magistrat al Parchetului General din Paris i-a adus la cunoştinţă domnului Bivolaru conţinutul unui mandat de arestare european. Ședința de judecată de sâmbătă, 27 februarie 2016, a fost amânată pentru data de miercuri, 2 martie 2016.

Magistrații francezi urmează să decidă dacă cererea de extrădare a lui Gregorian Bivolaru, formulată de statul român, este sau nu îndreptățită. Ei vor analiza motivele pentru care autoritățile române au cerut această extrădare. Se va verifica dacă infracţiunile pentru care profesorul de yoga este acuzat în România sunt incriminate şi de legea franceză.

În cazul în care francezii vor decide că cererea de extrădare nu este îndreptățită și vor constata abuzurile înfăptuite de autoritățile din România, Gregorian Bivolaru nu va fi extrădat.
În cazul în care se decide totuși extrădarea, domnul Bivolaru poate ataca decizia instanţelor franceze cu recurs. În acest sens, dacă el nu dorește să fie predat autorităților române, magistraţii francezi vor avea la dispoziţie 20 de zile pentru a se pronunţa asupra cazului.

Este de observat că presa din România distorsionează în continuare grosolan informațiile despre situația prezentă a lui Gregorian Bivolaru. Majoritatea știrilor de ultimă oră mint în special cu privire la acuzațiile pentru care dumnealui a fost condamnat. Astfel, este constant menționată acuzația nejustificată de „trafic de persoane”, deși în realitate două instanțe din România l-au achitat de această infracțiune. Se afirmă de asemenea în mod mincinos că Gregorian Bivolaru ar fi fost acuzat pentru „relații sexuale cu mai mulți minori”.

Biroul de Presă MISA reamintește că dl. Bivolaru a fost condamnat doar pentru „act sexual cu o minoră”, în condițiile în care fosta minoră de 17 ani a afirmat constant, pe toată durata de 10 ani a procesului, că nu a avut niciodată o relație cu Gregorian Bivolaru și chiar a dat statul român în judecată la CEDO pentru că a fost supusă unor grave abuzuri și manipulări de către procurorii care au lucrat în această cauză.

Biroul de Presă MISA
29 februarie 2016 

duminică, 28 februarie 2016

Comunicat de presă. Circul judiciar și mediatic acoperă abuzul noii arestări a lui Gregorian Bivolaru

Biroul de Presă MISA semnalează noua etapă a înscenărilor create de autoritățile și presa din România împotriva lui Gregorian Bivolaru. Aceste înscenări au culminat în ziua de 26 februarie 2016 cu arestarea profesorului român de yoga în Paris, unde acesta se afla la un târg de carte.

Este important să subliniem în primul rând că în conformitate cu statutul său de refugiat politic în Suedia, deținând un pașaport perfect valabil, precum și în baza Convenției de la Geneva, domnul Bivolaru are un drept de liberă circulație în oricare din statele membre ale Uniunii Europene, exceptând România.

Se poate observa că, deloc întâmplător, în România arestarea sa a fost precedată de un imens tam-tam mediatic cu scopul instigării opiniei publice sub pretextul aberant că Gregorian Bivolaru ar fi... „cel mai periculos infractor din Europa”. Printr-o construcție diabolizantă, plină de ură și neadevăr, mass-media, susținută de autorități, l-a prezentat ca și cum ar fi cel mai căutat terorist sau criminal, fiindu-i atribuite fapte și infracțiuni pentru care în realitate nu a fost niciodată condamnat.

Biroul de presă MISA reamintește că Gregorian Bivolaru a fost condamnat doar pentru „act sexual cu o minoră”. În plus, această condamnare a fost în mod clar forțată atunci când Instanța Supremă a manipulat prin instrumente de drept rejudecarea cazului, după ce două instanțe complet independente din România îl achitaseră! Faptul că sentința finală a fost complet abuzivă reiese cu ușurință dacă avem în atenție că însăși fosta minoră (așa-zisa victimă de 17 ani la data presupuselor fapte) a reclamat neîncetat abuzul procurorilor și al autorităților, care au obligat-o să semneze o declarație care îl incrimina pe dl. Bivolaru Gregorian. Aşa-zisa victimă s-a plâns în continuu timp de 10 ani de maniera profund manipulativă şi abuzivă în care a fost hărțuită de autorităţi. De altfel ea are în acest sens pe rol şi un dosar la CEDO (înregistrat cu numărul 80676/13.12.2013), în care arată explicit că nu a fost victima lui Bivolaru Gregorian, ci a autorităţilor române!

Chiar dacă ignorăm această situație absurdă în care cineva a fost condamnat fără a exista propriu-zis o victimă, verdictul ce poate fi verificat atât pe site-ul ÎCCJ, cât și pe site-ul Poliției române a fost, repetăm, doar acela de „act sexual cu o minoră”. 

În ultimele săptămâni autoritățile și presa din România au escaladat însă și mai mult această mascaradă și, în dorinţa de a-şi concretiza demersurile abuzive, l-au nominalizat pe Gregorian Bivolaru pe site-ul celor mai căutați infractori din Europa. Poliția din România a abuzat grav de dreptul său de a utiliza site-ul Europol și a susținut în mod stupefiant că Gregorian Bivolaru ar avea un mandat de arestare pentru „exploatare sexuală a copiilor” și „pornografie infantilă”. Aceste acuzaţii publice sunt complet ilegale şi false! 


Având în vedere că Gregorian Bivolaru a fost condamnat de fapt doar pentru „act sexual cu o minoră”, merită să ne întrebăm: pentru ce a fost nevoie de o punere sub urmărire prin Europol și de toate aceste exagerări grotești? 

Singurul răspuns logic este acela că autoritățile române au fost perfect conștiente că acuzația pentru care fondatorul MISA a fost condamnat nu este nicidecum „suficientă” pentru a cere urmărirea lui internațională și extrădarea din statul care i-a şi acordat, de altfel, azil politic tocmai din cauza persecuţiilor la care, iată, este supus în România.

Presa și televiziunile au primit misiunea de a „convinge” opinia publică – sau mai exact, de a o „alarma” şi „instiga” – pentru a accepta (fără să mai raţioneze, şi deci să reacţioneze) acest linşaj public realizat exact ca pe vremea regimului comunist. 

În mod evident, Gregorian Bivolaru este o persoană care deranjează teribil anumite structuri ce controlează pârghii importante din România. Iar mulţi dintre agresorii dumnealui sunt cei care şi-au început „treaba” pe vremea lui Ceauşescu! Tocmai de aceea, în urma a nenumărate încălcări flagrante ale legii, s-a reușit condamnarea lui de către o instanță „montată” în anul 2013, pe baza unor acuzații profund ilegale şi nefondate.

Trebuie, de altfel, să ne reamintim şi să privim cu ochii larg deschişi către Hotărârea judecătorească cea mai recentă, pronunţată de Tribunalul Cluj în februarie 2015. După încercarea procurorilor de a-l incrimina pe Bivolaru Gregorian pentru trafic de persoane şi constituirea de grup infracţional (în urma aceloraşi percheziţii abominabile şi violente din 2004) instanţa clujeană a decis achitarea lui!

Cităm din Considerentele Hotărârii de achitare a dlui Bivolaru de la Tribunalul Cluj: „...nimic nu dovedeşte mai bine fabricarea unei grave acţiuni represive împotriva membrilor şi simpatizanţilor MISA. În ciuda sutelor de poliţişti, procurori, agenţi SRI care au lucrat la caz şi a sumelor imense de bani cheltuite pentru această anchetă, tot ce s-a obţinut au fost câteva declaraţii ale unor adulţi care au pus semnul egal între traficul de persoane şi munca voluntară pe care ei susţineau că ar fi efectuat-o în cadrul locuinţelor numite ashram, unde au ales să locuiască din proprie iniţiativă”.

În prezent asistăm, iată, la o acțiune represivă ce seamănă până la suprapunere cu brutalităţile autorităţilor înfăptuite în anul 2004 împotriva dlui Bivolaru şi a practicanților yoga din MISA
. Este o acțiune de forță a autorităților, acompaniată zgomotos de toate canalele mediatice. Nici acum, ca și în 2004, niciun jurnalist nu are curajul să semnaleze adevărul, ceea ce demonstrează o dată în plus caracterul complet aservit al mass-media din România.

Avem încredere că instituțiile competente europene, și în mod deosebit cele din Franța, vor descoperi frauda întreprinsă de autoritățile române, și nu numai că îl vor elibera imediat pe dl. Bivolaru Gregorian, respectându-i astfel drepturile fundamentale de care trebuie să beneficieze, dar vor sancționa autoritățile de la București pentru modul în care au manipulat instrumentele europene (gen Enfast și Europol) pentru a săvârși abuzuri deosebit de grave, incompatibile cu o țară membră a Uniunii Europene.


Biroul de Presă MISA
27 februarie 2016 

De ce suntem mințiți de Poliția Română?

Accesați: https://www.youtube.com/watch?v=qe6FzPeEENc&app=desktop&hd=1

vineri, 26 februarie 2016

Sminteala unora ia amploare: pe străzile unuia din cele mai mari orașe din lume a apărut cabina de masturbare

Pe străzile orașului New York a fost montată o cabină în care bărbații se pot masturba pentru a scăpa de stresuri.
 
Dacă credeați că le-ați văzut pe toate vă înșelați. De curând, a apărut conceptul de „cabină de masturbare”, un fel de cabină telefonică acoperită, care este instalată în spații publice și permite bărbaților să scape de stres.
În urma unui studiu efectuat de celebra revistăGlamour, s-a constatat că peste 31% din bărbații care citesc această revistă au obiceiul de a se masturba la locul de muncă. Prin urmare, o companie care produce jucării sexuale, Hot Octopuss, s-a gândit să profite de acest public țintă și a inventat conceptul de „cabină de masturbat”. Pentru a verifica oportunitatea acestei investiții, cei de la Hot Octopuss au produs o primă cabină, GuyFi, pe care au plasat-o pe strada 5th Avenue din New York. Cabina se aseamănă izbitor cu o cea telefonică, singura diferență exterioară dintre cele două fiind faptul că „invenția” celor de la Hot Octopuss este în totalitate acoperită, pentru intimitate. GuyFi este dotată cu un scaun comod, pe care bărbații stresați pot sta relaxați, precum și cu un laptop conectat la internet unde aceștia își pot găsi fanteziile.
Partea interesantă a acestui proiect este că în prima zi în care cabina a fost deschisă pentru publicul larg, nu mai puțin de 100 de bărbați au folosit acest nou instrument de „destresare” pus la dispoziție de firma britanică. Succesul a fost atât de mare încât firma de jucării sexuale este ferm convinsă că această cabină va reprezenta o afacere profitabilă și este hotărâtă să instaleze și alte astfel de cabine în mai multe locații din Manhattan.
Nu știm exact ce probleme de stres au bărbații americani dar această nouă invenție, care pare a avea succes, arată că mare este grădina lui Dumnezeu și toată lumea încape în ea. Inclusiv diversele afaceri care au drept scop să-i facă pe bărbații americani să se oprească pentru o scurtă masturbare, pe stradă, în scopul „terapeutic” de evitare a stresului de zi cu zi.

yogaesoteric, 26 februarie 2016

joi, 25 februarie 2016

Atentat terorist cu testosteron la Köln. Și un nou slogan: «Azi în Bumbești, mâine la București!»

Nu sunt adeptul aplicării Teoriei Conspirației oricărui eveniment care ne ia prin surprindere sau care simplifică punerea în executare a unui scenariu, dar evenimentele din timpul petrecerilor de Anul Nou din Germania ridică niște semne de întrebare.
Și – la rece, la propriu și la figurat – răspunsul la ele este că atacurile par a fi puse la cale. Pare că o minte diabolică – dar și abilă cunoscătoare a obiceiurilor, tradițiilor și felului în care funcționează mintea europeană, câtă o mai fi rămas nealterată de prostie – a încurajat, îmbătat, organizat bandele de hărțuitori de femei pe străzi.
Până la noaptea Revelionului, incidentele de natură sexuală au fost disparate, mult mai violente, violurile au fost „consumate”. Acele incidente pot fi puse pe seama educației de origine arabă, a disprețului față de femeie, „folosirea” ei ca pe un obiect.
Pe 31 decembrie, însă, bandele dezlănțuite au vrut doar să semene groază, nesiguranță. Din cele 379 de plângeri de agresiuni sexuale din Köln, cele mai multe descriu abuzuri stradale care par că se opresc chiar înainte de consumarea violului sau a sechestrării.
Încă un element. Care e șansa ca, după luni bune de stat pe teritoriul Germaniei, mii de refugiați să-și piardă brusc controlul și să facă infracțiuni similare în Köln, Hamburg, Stuttgart sau Dusseldorf? De ce unii nu au început petrecerea mai devreme și alții mai târziu? Nu știu, dar știu, din 2001 încoace, că „simultaneitatea” este o marcă înregistrată a teroriștilor de sorginte islamică. În fine, ultimul argument din seria celor pe care le consider cele mai percutante în sprijinul teoriei că evenimentele din Germania nu sunt întâmplătoare: biletul cu injurii traduse în germană. Aici nu mai încape discuție, dacă mă îmbăt și, prin aburi, văd o fustă scurtă și vreau să mă arunc pe ea, mai stau să mă gândesc că nu înțelege ce-i spun când o ciupesc? N-am experiență ca hărțuitor, dar sună bizar. Biletul e făcut ca noi, toți europenii, să înțelegem ce strigă aşa-zişii hărțuitori, să nu avem dubii.
Era dobitocul cu biletul în pantaloni singurul care nu știa limba germană? Nu cred, mai degrabă era un fel de șef de „grupă”, tipul care dă tonul strigătelor celorlalți. Nu discutăm, evident, de o mie de teroriști, ci de aproape o mie de oi tembele și în călduri și de câțiva agitatori care știau exact ce vor să se petreacă și să transmită.
Ce au transmis? Neîncredere în autorități, în primul rând, ele acționând așa cum bănuiau organizatorii: polițiștii au fost ezitanți, politicienii s-au arătat dispuși să mai taie ceva drepturi ale propriilor cetățeni, cum ar fi libertatea de a te îmbrăca așa cum vrei... Au transmis și frică în rândul populației. Au creat tensiuni sociale. Au indus mesajul că toți conducătorii țării sunt incapabili, proști și lipsiți de viziune.
Dacă revezi lista de temeri și tensiuni, observi că au transmis exact mesajele oricărui alt atentat terorist! Doar că ăsta nu a fost cu bombe, mitraliere sau mașini capcană. Pare să fi fost un atentat cu testosteron!

PS. Și în România pare că localizarea taberelor de refugiați devine un cartof social fierbinte, pe care orășelele îl vor arunca fiecare în brațele altora. Tonul pare să fie dat de localitatea Bumbești-Jiu, iar evenimentele din Germania impun o rezolvare rapidă.
La Bumbești, protestele împotriva transformării unei cazarme dezafectate a Jandarmeriei în cămin pentru arabi au început înainte de evenimentele din Germania. După valul de agresiuni, argumentația a crescut și a fost preluată de politicienii locali, dar la început localnicii spuneau că nu vor refugiați în preajma celor două școli unde învață fetele lor și că nu vor putea asimila străini, ei neavând nici acum destule locuri de muncă.
Problema Uzinei de Armament de la Sadu a apărut mai târziu și e folosită de politicieni ca să găsească și argumente care nu sunt Incorrect Politically. Adevărul e de sorginte socială și atât, nicidecum militară.
Internele par a ceda în problema Bumbești, dar acesta va fi un semnal și pentru alte comunități. Cine va accepta tabere de refugiați lângă școli? Și unde să le pui, în câmp? Nicidecum, ideea e de a le permite refugiaților asimilarea în comunități, nu de a construi rezervații în pustietate.

yogaesoteric
25 februarie 2016
 

Teoria undelor gravitaţionale, ce a fost emisă de Einstein în 1916, a fost confirmată

Astronomii sunt în extaz: „Am detectat deja undele gravitaţionale. Iată că am reuşit”

Savanţii au confirmat o descoperire incredibilă care va ajuta enorm la completa desluşire a tainelor gravitaţiei. Coliziunea a două găuri negre, aflate la peste un miliard de ani lumină de Pământ, a generat unde gravitaționale, acele pulsații sau valuri slabe în spaţiu-timp a căror existență a fost prevăzută de Albert Einstein în 1916, în celebra sa teorie a relativității generale.
Descoperirea confirmă exact ce Einstein a prezis în 1916 în legătură cu două găuri negre care se ciocnesc. Ecuațiile lui Einstein indicau faptul că undele gravitaționale ar fi generate de accelerația obiectelor cosmice masive și, astfel, cele mai dramatice evenimente cosmice, cum sunt exploziile de stele intrate în stadiul de supernove sau fuziunea dintre două găuri negre, ar trebui să producă niște unde gravitaționale puternice, mai ușor de detectat.
Am detectat undele gravitaţionale. Am reuşit”, a anunţat la începutul mult-aşteptatei conferinţe de presă David Reitze, directorul executiv al LIGO (Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory), experimentul derulat pe scară largă pentru detectarea undelor gravitaționale. Semnalul undelor gravitaţionale a fost confirmat pentru prima dată în 14 septembrie 2015, de cele două instrumente de observare pereche, situate în Livingston, Louisiana și în Hanford, Washington.
Ce este interesant este ceea ce urmează”, a mai spus David Reitze, comparând această descoperire cu momentul în care Galileo a folosit telescopul pentru prima dată.
Echipa de cercetători a descoperit că cele două găuri negre aveau masa de 29 şi, respectiv, de 36 de ori mai mare decât masa Soarelui, situându-se la o depărtare de aproximativ 1,3 miliarde de ani lumină de Pământ în momentul în care au fuzionat.
Detectarea undelor gravitaţionale este o dovadă că pot exista găuri negre în sisteme binare. Fiecare gaură neagră a fost de aproximativ 150 de km în diametru şi era accelerată la aproximativ jumătate din viteza luminii când s-au ciocnit. „Este uluitor”, a adăugat Reitze.
Fiind la o depărtare de 1,3 miliarde de ani lumină de Pământ, înseamnă că aceste găuri negre au intrat în coliziune în urmă cu 1,3 miliarde de ani. Iar undele gravitaţionale, până au ajuns la noi, au traversat spaţiul pentru 1,3 miliarde de ani. Când ele au ajuns pe Pământ, în 14 septembrie 2015, au determinat sistemele LIGO să se deplaseze cu 1/1000 din lăţimea unui proton. „LIGO le-a detectat. Uimitor”, a precizat David Reitze. Momentul impactului a durat, potrivit oamenilor de ştiinţă, 20 de milisecunde.
Reitze a prezis că oamenii de ştiinţă vor detecta în perioada următoare lucruri care nu credeau că există. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Fundaţia Naţională de Ştiinţe din Statele Unite. Conferinţe sunt prevăzute simultan la Centre National de la Recherche Scientifique (CNRS) din Paris şi la Londra.
Cercetători ai California Institute of Technology, Massachusetts Institute of Technology şi LIGO Scientific Collaboration au anunţat recent că au obţinut rezultate inedite în demersul lor de a descoperi undele gravitaţionale. „Descoperirea undelor gravitaţionale este, fără îndoială, un motiv pentru care cercetătorii ar putea câştiga Premiul Nobel”, a declarat fizicianul Bruce Allen.
Undele gravitaţionale au o structură asemănătoare cu cea a luminii. Ele sunt un tip de radiaţii electromagnetice, doar că ondulaţiile lor sunt, de fapt, spaţiul şi timpul pe care le cunoaştem cu toţii. Putem face următoarea comparaţie: dacă punem în mişcare particule încărcate electric, obţinem lumină, dar, în momentul în care punem în mişcare mase întregi de materie, obţinem unde gravitaţionale”, a explicat astrofizicianul NASA, Ira Thorpe. 

yogaesoteric
24 februarie 2016

marți, 23 februarie 2016

«A vota e pentru fraieri» spunea încă din 2014 un veteran congresmen american...

...căci «statul din umbră» al așa-zișilor ILUMINAȚI controlează deja America!

Una dintre cele mai surprinzătoare evoluții când vine vorba despre discursul american acceptabil din ultimii aproximativ cinci ani a fost admiterea gradată, chiar și printre publicațiile mass media serioase, că cetățenii americani cu drept de vot nu mai au niciun control real asupra propriului lor guvern, și chiar mai mult, asupra destinului lor colectiv.
În aprilie 2014, Universitatea Princeton a publicat un studiu în care a fost evidențiat faptul că „elitele economice și grupurile organizate care reprezintă interesele de afaceri au un impact independent substanțialasupra politicii de guvernare a SUA, în timp ce oamenii de rând și grupurile de interese ale maselor au o influență independentă redusă sau egală cu zero.”
În luna octombrie a aceluiași an, un profesor de la Universitatea Tufts a publicat o critică devastatoare la adresa stării actuale a democrației americane, Siguranță națională și guvernare dublă, care enumeră modurile în care departamentul pentru apărare și sistemul de siguranță națională pur și simplu se autoguvernează, practic neasumându-și nicio responsabilitate, fiind lipsite de transparență, nesupunându-se niciunei verificări și neprezentând niciun raport de niciun fel. El folosește termenul „guvernare dublă”: pe de o parte există guvernarea aleasă de populație și apoi este cea care se află în spatele acesteia, manevrând arii imense în politică, aproape nestingherită. Oficialii aleși ajung să servească doar ca niște simple fațade, adevăratele decizii luându-se de către aparatul birocratic. Recenzia cărții realizată de The Boston Globe a fost însoțită de titlul dur „Votați ce vreți. Guvernul secret nu se va schimba”. Imaginați-vă un titlu ca acesta în timpul nebuniei din 2008 asociată campaniei Hope and Change a lui Obama, în cursa pentru președinție. Da, nu puteți, căci nimeni nu are o imaginație așa bogată.
Da, oamenii încep să miroasă putreziciunea – chiar și oamenii care se uită la televizor cu speranța că nu va trebui să se confrunte cu realitatea crudă care îi așteaptă odată ce își închid televizoarele de 36 inch (91 cm).
În septembrie, Jimmy Carter a avertizat-o pe Oprah Winfrey: „Am ajuns o oligarhie în loc să devenim o democrație. Și cred că aceasta a fost cel mai dăunător aspect pe care l-am văzut în viața mea pentru morala de bază și pentru standardele etice ale sistemului politic american”, a afirmat fostul președinte acum în vârstă de 90 de ani.
Un alt indiciu vine din partea lui Mike Lofgren, timp îndelungat membru al Partidului Republican, devenit apoi autor de best-seller-uri. Noua sa carte The Deep State: The Fall of the Constitution and the Rise of a Shadow Government (Statul din umbră: dispariția Constituției și impunerea Guvernului din umbră) confirmă ceea ce este deja dureros de evident: statul din umbră a creat foarte multe contradicții în SUA. Există o discrepanță enormă între cei săraci și cei bogați; există un război continuu, chiar dacă americanii se bat cu pumnii în piept că susțin libertatea. America este un stat care își supraveghează masiv cetățenii și cu toate acestea vorbește despre libertate. Există contradicții pe plan intern. Cine știe la ce se va ajunge? Se poate petrece la fel ca în cazul destrămării Uniunii Sovietice sau se poate ajunge la un sistem fascist cu un camuflaj populist.
Iată câteva fragmente extrase din interviul pe care website-ul Salon.com i l-a luat recent lui Lofgren:
Cum operează statul din umbră
Ei bine, mai înainte de toate, nu este vorba despre o conspirație. Este ceva care operează la lumina zilei. Nu este vorba despre vreo cabală conspiraționistă. Aceștia sunt pur și simplu oameni care s-au dezvoltat în anumite poziții. Este în avantajul lor să se comporte așa.
Și dat fiind faptul că oamenii preferă mai degrabă să știe ce face Kim Kardashian decât să afle ce se petrece cu bugetul de stat sau ce face guvernul în Mali sau Sudan sau în alte locuri, lucrurile decurg nestingherite în acest mod: o birocrație decuplată de interesele cetățenilor, care își urmărește doar împlinirea propriilor scopuri, ajunge pur și simplu să facă ceea ce face în prezent. Și anume, își menține și sporește propria putere.
Cum și cine ajunge să facă parte din acest stat din umbră
Instituțiile - cheie sunt exact cele care oamenii cred că sunt. Complexul militar – industrial, Pentagonul și toți contractorii săi (dar și, mai nou, întregul aparat de stat pentru siguranța națională), Trezoreria de Stat, Departamentul de Justiție, anumite tribunale, precum cel din districtul de sud al Manhattanului, și cel din districtul de est din Virginia, tribunalele americane pentru Supravegherea Serviciilor Secrete Străine. Iată cum se conturează imaginea unei facțiuni ascunse a Congresului, constând dintr-un mic grup de oameni din comitetele de conducere, apărare și serviciile secrete și care știe ce se petrece în realitate. Restul Congresului nu știe sau nu îi pasă de ce se petrece cu adevărat; aceștia sunt prea ocupați cu următoarele alegeri.
Lofgren continuă și explică faptul că sectorul privat merge mână în mână cu statul din umbră, indiferent care „partid” se află la putere. Conform lui Lofgren, „Există anumite diferențe între Bush și Obama. Cu toate acestea, diferențele sunt foarte limitate. Nu se află în zona dintreliniile de 40 de yarzi; ci între liniile de 48 de yarzi.” (Este vorba de linii de pe terenul de fotbal american – la mijloc se află linia de 50 de yarzi, de o parte și de alta sunt marcate linii la 40, 30, 20 și 10 yarzi față de capetele terenului. Într-o comparație anterioară, Obama afirmase că partidele politice din America se situează între liniile de 40 de yarzi.)
Desigur, milioane de americani se vor bucura în continuare să îl susțină pe candidatul cu care le-ar plăcea cel mai mult să bea o bere, dar probabil că în adâncul inimilor lor știu cu toții că soarta le-a fost pecetluită.
yogaesoteric, 22 februarie 2016 

Norvegia, țara bizară care răpește copii pentru acuzația de «îndoctrinare religioasă», dar care organizează paradă pentru «homosexualitatea infantilă»

În Norvegia, poliția copilului intervine și răpește copii sub acuzații ca „îndoctrinare religioasă și creștinism radical”. Aceeași instituție barbară nu are însă nimic împotriva paradelor gay pentru copii, manifestări de stradă care i-ar învăța de mici „toleranța” și „respectul între minori și adulți”.
Țara occidentală în care mii de copii sunt răpiți anual de lângă familii sub cele mai absurde acuzații, prevalându-se de „interesul superior al copilului”, nu pare deloc deranjată când limitele depravării ating cote inimaginabile. Și când așa-ziși părinți „toleranți” își aduc copiii la manifestări destinate adulților, așa cum sunt paradele gay.
O dovedește un festival al homosexualilor din orașul norvegian Bergen, din 2014, organizat sub sloganul „Gay Pride Parents”, la care au luat parte copii.
Site-ul italian Imolaoggi.it, care a publicat informația în mai 2014, preciza că organizatorii paradei gay din Bergen au argumentat că festivalul are loc pentru a pune bazele „securității, toleranței și respectului între copii și adulți”. Slogan care sună bine pentru necunoscători. În realitate, copiii care au luat parte la acea paradă au fost instruiți să fredoneze cântece despre cât de frumos e să trăiești cu doi părinți de același sex.
Într-un anunț publicat de organizatori pe site-ul festivalului se preciza că parada are loc pentru susținerea unui studiu privind homosexualitatea infantilă. Studiu devenit carte, ale cărui idei principale au fost și ele prezentate amatorilor sub titlul Copii homosexuali. Cei care au decis să promoveze cartea susțin că adulții, în special părinții și profesorii, pot avea multe de învățat din ea. Pentru că aduce în prim plan experiențe acumulate în ani buni de cercetare în domeniul homosexualității din Norvegia.
În filmulețul postat pe Youtube, un copil cântă o melodie despre cei doi tați ai săi:


yogaesoteric
23 februarie 2016
 

luni, 22 februarie 2016

Viktor Orban, în Parlamentul European: «Nu voi accepta niciodată să îmi transformaţi ţara într-o colonie»!

Nesupunerea premierului ungar, Viktor Orban, continuă să dea mari bătăi de cap Uniunii Europene. Tentativele repetate ale Guvernului Orban de a modifica Constituţia sunt urmărite cu mare atenţie şi îngrijorare de liderii europeni.
Dar Viktor Orban a calificat raportul eurodeputatului portughez Rui Tavares, adoptat în iunie 2013 de Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne, din Parlamentul European, ca fiind nedrept. Raportul Tavares cerea autorităţilor ungare, cu precădere, restaurarea deplină a statului de drept, respectarea independenţei justiţiei şi garantarea libertăţii de expresie, a libertăţii presei, a libertăţii cultelor religioase, a dreptului la proprietate, ca şi respectarea drepturilor minorităţilor.
Nu îmi fac iluzii. Ştiu că socialiştii, liberalii şi verzii vor vota împotriva Ungariei, iar prietenii noştri ne vor fi alături. Am venit în faţa dumneavoastră să vă transmit respectul meu. Am depus sub forma unui memorandum răspunsul Guvernului ungar la jignirile grave care s-au adus ţării noastre. Sunteţi profund incorecţi faţă de Ungaria şi poporul maghiar. Folosiţi în mod public dubla măsură, nu recunoaşteţi, ne subestimaţi şi luaţi în derâdere munca maghiarilor de a-şi reînnoi patria, deşi am depus eforturi consistente şi am muncit din greu ca să depăşim falimentul din startul crizei economice. Am început de foarte de jos, economia Ungariei prăbuşindu-se încă dinainte de cea a Greciei”, le-a spus Orban europarlamentarilor.
„Ungaria se autofinanţează”
Doar două ţări au reuşit să îşi plătească datoriile, Ungaria este una dintre acestea. Ţara noastră se autofinanţează deja din pieţele financiare, în timp ce datoria de stat şi şomajul sunt în continuă scădere. Noi nu vrem să trăim din banii altor contribuabili europeni, ci vrem să stăm pe picioarele noastre, prin propria noastră economie. Ungaria a lucrat mereu în contravântul Parlamentului European. Uniunea Europeană vrea să impună un sistem de monitorizare care ar aduce un stat membru sub tutela ei. Este o direcţie periculoasă. Eu am trăit soarta Europei Centrale. Ştiu ce înseamnă să nu fim propriii noştri stăpâni, fiindcă departe, într-o altă ţară, alţii decid soarta noastră. Ştiu ce înseamnă să trăim drept cetăţeni de rang inferior. Timp de decenii am suportat ca cei puternici să abuzeze de puterea lor. Noi ştim ce înseamnă ca independenţa şi libertatea ţării noastre să nu fie respectate. M-am aliat cu cei care luptau împotriva comunismului pentru a pune capăt unui astfel de regim şi niciodată să nu mai fim nevoiţi să retrăim astfel de lucruri”, a declarat Orban în cadrul discursului său, citat de Hirtv.
Doleanţe
În consecinţă, am venit să vă transmit că noi, maghiarii, nu vrem o Europă în care ţările de succes sunt pedepsite în loc sa fie premiate, nu vrem o Europă în care majoritatea de două-treimi este condamnată, în loc să fie respectată. Nu vrem o Europă în care suntem ţinuţi sub tutelă, iar libertatea ne este îngrădită, în loc să fie asigurată. Nu vrem o Europă în care cel puternic abuzează de puterea sa. Nu vrem o Europă în care se foloseşte dubla măsură, unde doar cel mic trebuie să îl respecte pe cel mare. Astfel, noi ne vom lupta cu toţi cei care aplică dubla măsură, abuzează de puterea lor şi care vor să ne transforme în cetăţeni de rang inferior. Ne vom lupta şi cu cei care vor să transforme Uniunea Europeană într-un imperiu. Noi facem parte din acea categorie de milioane de oameni din Europa care nu susţin o supunere a Europei, ci pe cea a naţiunilor libere din Europa. Trăiască Uniunea Europeană a naţiunilor libere”, a mai spus Orban în cadrul discursului său.
Reacţii contra-Orban
Discursul lui Orban a generat replici tăioase. Şeful grupului social-democrat din PE, Hannes Swoboda, i-a reamintit premierului că, deşi prezintă un scenariu de succes, cetăţenii ungari continuă să părăsească ţara. „Ungaria este o ţară liberă, dar aşa a fost şi România împotriva căreia am demarat procedura de monitorizare”.
Liberalul Gui Verhofstadt l-a acuzat pe premierul ungar că „lucrează împotriva Ungariei, în timp ce Parlamentul European apără democraţia maghiară. Premierul se poartă exemplar dacă luăm în considerare că de doi ani nu a mai zis nimic de naţionaliştii români şi slovaci”.
Ulrike Lunacek susţine că modificarea Constituţiei a generat o atmosferă înfricoşătoare pentru minorităţile din Ungaria. „Peste tot încercaţi să renaşteţi regimul Horthy, atacând toate valorile europene de bază. Este nevoie de un nou mecanism de monitorizare”, a comentat Lunacek.
Jaroslav Paska i-a reamintit premierului că „Uniunea Europeană nu poate tolera în interiorul ei un nou regim Lukaşenko sau de tip african”.
Reacţii pro-Orban
Au fost şi câteva luări de cuvânt pro-Orban. „Noi avem încredere în Ungaria. Ea este ţara libertăţii”, a spus Manfred Weber. „Dubla măsură este la ordinea de zi în Parlamentul European. Când Guvernul socialist a distrus Ungaria, aţi tăcut cu toţii, acum atacaţi Ungaria cu înverşunare”, a comentat europarlamentarul Antoni Legutko. „Eforturile Guvernului ungar ar trebui apreciate”, a adăugat Jaimer Mayor Oreja. „Respectarea statului de drept este o temă deosebit de importantă pentru toate instituţiile europene”, a subliniat Viviane Reding. Atmosfera în sală s-a încins la reacţia europarlamentarului Daniel Cohn-Bendit. Acesta a anunţat că el nu va permite nimănui să compare UE cu Uniunea Sovietică. „Ungurii ştiu totul mai bine, europenii sunt idioţi, dar cum ajungem la Uniunea Sovietică?
„Sunt principala țintă a atacurilor antisemite”
Replica lui Orban la atacurile venite din sală nu s-a lăsat aşteptată. „Există persoane cărora nu le place politica maghiară. Ei sunt bancherii, aflaţi în monopol, pe care o să îi impozităm în continuare, chiar dacă grupurilor de interese pe care le reprezentanţi nu le convine. Cât priveşte democraţia, vă reamintesc că din 1990, de când sunt alegeri libere, am câştigat, dar am şi pierdut alegeri. Aşa că nu avem nevoie de lecţii de democraţie de la nimeni. Cât priveşte antisemitismul din Ungaria, vă anunţ ca principala ţintă a atacurilor grupurilor radicale şi antisemite sunt chiar eu, în calitate de protector al comunităţii evreieşti din Ungaria. În tot mediul public, primul atacat sunt eu şi abia apoi compatrioţii evrei.
Nu cunoaşteţi istoria noastră. Îngrădirea libertăţii poporului maghiar nu au reuşit-o nici sovieticii, nici comuniştii. Dacă vorbim de drepturile minorităţilor, Constituţia defineşte clar căsătoria ca fiind între un bărbat şi o femeie, iar tradiţia asta este de 4.000 de ani. Comparaţia dintre Uniunea Europeană şi Uniunea Sovietică este chiar interesantă. Bruxelles versus Moscova. În mod cert, pe vremea Uniunii Sovietice eu nu aş fi putut să îmi spun părerea la Moscova. Dacă aş fi reuşit, probabil nu mai ajungeam acasă. Nu putem pune semnul egal între cele două entităţi, dar nici nu putem uita vremurile când soarta şi deciziile Ungariei nu au fost lăsate în mâinile maghiarilor. Aşa cum încercaţi dumneavoastră acum, aşa încercau unii atunci să ne apere pe noi de noi înşine. Vă transmit clar: maghiarii nu au nevoie să fie apăraţi de ei înşişi. Noi suntem un popor democratic şi iubitor de libertate. Fiecare decizie a Parlamentului este una de partid. Cea legată de Ungaria va fi una a partidelor de stânga. Cei care ne sunt procurori, vor juca şi rolul de judecători. Eu nu voi accepta niciodată să îmi transformaţi patria într-o colonie politică a Uniunii Europene. Ungaria este o ţară liberă”, a încheiat Orban, smulgând numeroase aplauze în sală.

yogaesoteric
21 februarie 2016
 

sâmbătă, 20 februarie 2016

Sorin Roşca Stănescu dă cărţile pe faţă cu privire la ISIS: Care ar putea fi scenariul cel mai rău

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu, într-un editorial despre pericolul terorismului. SRS se întreabă cât va mai dura teroarea.


Pentru prima dată, războiul antiterorism nu se mai poartă în proximitatea unor terenuri petrolifere ci în Europa. Și, după toate aparențele, va exista un război de gherilă urbană generalizat, care va schimba, în profunzime, continentul european. Această situație impune la reflecție. Ce s-a întâmplat în cei cincisprezece ani care au trecut de la gravul atentat din New York? Cum se explică faptul că terorismul, în loc să fie stârpit sau diminuat, s-a generalizat? Ce a fost greșit? Ce poate fi îndreptat?
Sunt două scenarii, diametral opuse, prin care omenirea poate lupta împotriva fenomenului terorist. Unul a fost experimentat. Fără succes. El a constat în atacarea unor state ale căror guverne au susținut organizațiile teroriste. Întâmplător sau nu, respectivele state erau bogate în zăcăminte de petrol și gaze. Războaiele conduse de Statele Unite, ca răspuns la provocările de tip terorist, în loc să diminueze au multiplicat fenomenul. Atât de mult încât, iată, în acest moment, sunt expuse cele mai importante capitale europene la atentate de tip terorist.
Un alt scenariu, care nu a fost decât extrem de timid experimentat, este ceea ce poate fi denumit «operațiunea pensetă». Identificarea fiecărui terorist, a fiecărui centru de comandă și desfășurarea unor operațiuni chirurgicale având drept rezultat anihilarea acestora. Fără a pune în pericol comunități mai largi. Fără victime colaterale. Fără a atenta la suveranitatea unor state. Fără a încerca să implementezi, în altă parte, instituții specifice lumii occidentale. Acest tip de ripostă a fost destul de timid experimentat și, din rațiuni asupra cărora nu ne mai oprim acum, nu a fost niciodată și niciunde generalizat”, spune jurnalistul pentru corectnews.com.
SRS nu se opreşte aici. „Războiul terorist din Europa, despre care din ce în ce mai mulți analiști și oameni politici afirmă că declanșează, practic, cel de-Al Treilea Război Mondial, tinde să se desfășoare în baza logicii aplicate în ultimii cincisprezece ani și care nu a condus la niciun rezultat pozitiv. Confruntată cu o provocare fără precedent în istoria recentă, Europa reacționează alandala. În loc să-și protejeze frontierele exterioare, Europa, intrată în panică, reface, în mare viteză, frontierele naționale. Iar pe alocuri se poate observa chiar și recursul la crearea unor frontiere de tip feudal. În interiorul statelor naționale. Dar războiul de gherilă urbană va avea loc – și deja acest lucru este cât se poate de vizibil – în cele mai multe dintre comunitățile europene, unde au fost create cartiere locuite de arabi și de unde, treptat, autoritățile din statele respective s-au retras. Europa a crezut că poate găzdui și folosi ca forță de muncă un număr din ce în ce mai mare de etnici proveniți din Orientul Mijlociu și din nordul Africii, izolându-i, în același timp, în uriașe ghetouri urbane. Ei bine, astăzi, tocmai aceste ghetouri urbane devin focarele ofensivei teroriste.
Astăzi, Europa plătește prețul neintegrării milioanelor de azilanți veniți pe parcursul mai multor generații. Și ce să vezi? Confruntată cu ultimele atentate sângeroase de la Paris, Franța dă de pământ cu pactul fiscal. Președintele Franței este primul om politic important din Europa care anunță că, în mod unilateral, nu va mai respecta pactul fiscal. Pentru că Franța are nevoie de bani ca să-și întărească sistemul de apărare”, mai spune jurnalistul.
Dar cum s-a ajuns la această situaţie? „Este același fenomen, al lipsei de solidaritate, al tendinței de dezmembrare UE. Când, de fapt, logica ne spune că lucrurile ar trebui să stea altfel. Că toate fenomenele care conduc la unitate ar trebui nu stopate, nu încetinite, ci, dimpotrivă, dinamizate și generalizate. Pentru că numai astfel «operațiunea pensetă» ar putea funcționa. Pentru că numai astfel continentul european ar putea să scape cu fața curată de fenomenul terorist, într-un termen rezonabil, cu costuri minime și fără a provoca victime colaterale. Care, după cum s-a văzut, nu fac altceva decât să amplifice terorismul”, încheie Sorin Roşca Stănescu.
yogaesoteric
20 februarie 2016