............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

luni, 23 ianuarie 2017

Donald Trump, într-o recentă cuvântare împotriva așa-zisei corectitudini politice: «Vom începe să spunem din nou Crăciun Fericit!»

 
Într-o adunare publică desfășurată la începutul lunii decembrie în Michigan, Donald Trump, președintele ales al Statelor Unite, a prefațat ceea ce s-ar putea numi o revenire la normalitatea urărilor tradiționale de sărbători, cu un specific creștin. Președintele american a spus, răspicat: „vom începe să spunem din nou «Crăciun Fericit!»”. A adăugat că, în ultimii ani, multe magazine erau decorate într-un stil secularist (care românilor le-ar aminti de vremurile când Moș Crăciun devenise Moș Gerilă), cu zăpadă artificială, clopoței și alte ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, dar fără simboluri care să amintească de semnificația veritabilă a Crăciunului.
Și nu demult, se ajunsese până într-acolo încât aspectele care țineau de creștinism, firești în cultura americană, erau prezentate cu reticență în spațiul public sau chiar omise, de teama reacțiilor pline de încrâncenare ale mișcărilor secularist-progresiste. Astfel, o minoritate agresivă și zgomotoasă (pregătită mereu să arunce cu noroi) tindea să îi impună majorității cenzura și autocenzura. Atinși de boala grea a neo-marxismului, unii chiar credeau că vor putea confisca ori estompa bucuria Crăciunului tradițional, atmosfera sa de sărbătoare creștină.
După cum se știe, Donald Trump a refuzat încă din campanie să îmbrățișeze așa-zisa „political correctness” (corectitudine politică), fapt care l-a deosebit puternic atât față de contracandidata sa, cât și față de Obama. De exemplu, spun cei de la LifeSiteNews, Obama și-a prezentat mesajul de Ziua Recunoștinței în deja tradiționala sa manieră evitând referirile la Dumnezeu. În schimb, președintele Trump a încheiat mesajul său de Ziua Recunoștinței cu un călduros „Dumnezeu să vă binecuvânteze și Dumnezeu să binecuvânteze America!
 yogaesoteric
23 ianuarie 2017 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu