............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

miercuri, 22 februarie 2017

Arme psihotronice tăcute au acţionat pe ascuns asupra manifestanţilor în piaţa Victoriei

 
În manipularea generalizată care a avut loc în Piaţa Victoriei cu persoane infiltrate în mijlocul manifestanţilor pentru a „sparge” protestele, au fost desigur prezente şi anumite servicii secrete non-române.
 
 
Ei au venit în Piaţa Victoriei cu o dubă şi un generator de mare putere, vehicule pe care le-au parcat în spaţiul existent între Calea Victoriei colţ cu Lascăr Catargiu. Aceste vehicule ale serviciilor au fost plasate acolo încă dinainte de ora începerii protestelor pentru ca oamenii să nu le sesizeze apariția. Aceasta este o tehnică a securităţii prin care totul este la faţa locului şi protestatarii nici măcar nu bănuiesc aceasta. Este binecunoscut faptul că oamenii sunt predispuşi să observe vehiculele care vin în perimetrul protestului şi nu cele care sunt deja acolo.
După cum se poate observa în fotografia de mai jos, aceste obiective ale serviciilor erau păzite de jandarmi. Generatorul care este parcat lângă dubă este de 600KW. Duba este o armă psihotronică de mare putere care emite în domeniul gigahertzilor (Ghz). Acest domeniu de emisie este specific minţii umane şi poate controla cam toate funcţiile trupului uman.
Un fapt curios care poate fi un efect al câmpului psihotronic generat de aceste aparate a fost înregistrat de camerele de luat vederi prezente la fața locului: ca prin farmec o persoană care era prezentă pe trotuarul din faţa guvernului a căzut la pământ fără să i se facă nimic. Jandarmii erau la mai bine de 5 metri de ea şi acest fapt a fost surprins de Digi24 şi RealitateaTv, însă nimeni nu a ştiut cum a fost posibil aşa ceva.
Este cunoscut în domeniul telecomunicaţiilor că o radiaţie de 7Watti poate genera hemoragii interne. Vă puteţi da seama ce poate face o antenă unidirecţională care are o putere de sute de kilowatti. O astfel de armă poate ucide un grup de oameni dintr-un perimetru stabilit, poate crea migrene, ameţeli, stări de leşin, greaţă, vomă, hemoragii nazale etc. Trotuarul din faţa clădirii Guvernului era păzit de această armă invizibilă care era amplasată la zeci de metri de acel loc. Jandarmii ştiau acest lucru şi din acest motiv au avansat de pe trotuar pe stradă.



 
 
În fotografie, cu cercul roz sunt marcaţi operatorii acestei arme psihotronice, cu verde sunt marcate antenele din domeniul Ghz, cu roşu este marcată duba care transporta arma psihotronică şi amplificatorul de radio-frecvenţă iar cu galben este marcat generatorul de mare putere.

yogaesoteric
22 februarie 2017
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu