............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 21 mai 2017

Andrzej Duda, preşedintele Poloniei: «Căsătoria gay nu va fi niciodată legalizată în Polonia»


În pofida unor presiuni din ce în ce mai mari din partea grupurilor de lobby pro căsătorii gay, precum şi a unor ţări europene, preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a declarat că niciodată nu va fi legalizată căsătoria gay în Polonia, potrivit SBS.com.au.
Andrzej Duda, preşedintele Poloniei, este cunoscut drept un politician care nu renunţă uşor la opţiunile şi opiniile sale, aşa că lupta progresiştilor şi grupărilor de lobby pro căsătorii gay din Polonia pare a fi mai degrabă una cu morile de vânt.
Întrebat despre viitorul egalităţii căsătoriei în Polonia, preşedintele Andrzej Duda s-a limitat din a cita pur şi simplu din Constituţia ţării sale.
Nu cred că majoritatea politică de astăzi ar fi de acord cu orice fel de modificare a Constituției în acest domeniu, care ar atenua această clauză și să se pronunţe la o interpretare deschisă, şi anume, că de acum înainte căsătoria ar putea include alte genuri” – a declarat Duda pentru ziarul Republica. Şi pentru a fi sigur că a fost foarte bine înţeles, Andrzej Duda a continuat astfel: „Eu repet într-un mod neechivoc: căsătoria, în conformitate cu Constituția poloneză este o uniune între un bărbat și o femeie”.
Și pentru că vorbim de Polonia, merită să facem o scurtă paranteză: în Polonia, odată cu demisia guvernului şi-au dat demisia şi şefii serviciilor secrete; în România, odată cu demisia guvernului, şefii serviciilor secrete au preluat ei guvernul!



yogaesoteric
21 mai 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu