............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

joi, 15 iunie 2017

Scriitorul Mircea Cărtărescu susține că România este într-o situație „absurdă”, întrucât partidul de la putere „luptă disperat să își dea jos propriul Guvern”.

„Om fi noi țara lui Tzara și-a lui Eugen Ionescu, dar nici ei n-ar fi putut vreodată imagina o situație mai absurdă decât cea a unui partid la putere care luptă disperat să-și dea jos propriul guvern. Așa ceva nu s-a mai văzut pe lume, e o invenție politică absolută”, a scris Mircea Cărtărescu, pe Facebook, după ce coaliția de guvernare PSD-ALDE a anunțat că a decis să retragă sprijinul politic al premierului Grindeanu.
Secretul mișcării e că nu partidul vrea să-și dea guvernul jos, ci gașca de borfași și mafioți din jurul lui Dragnea, care ține partidul captiv și a cărei țintă e România. Grindeanu nu trebuie plâns, el e doar un pesedist moderat venal, victimă a găștii organizate ca și toți ceilalți. O să moară cu Dragnea de gât, spre binele nostru al tuturor”, a mai afirmat el.
Coaliția de guvernare PSD - ALDE a decis, miercuri, retragerea sprijinului politic pentru Guvern și i-a cerut demisia premierului. Cu toate acestea, Sorin Grindeanu a anunțat că nu va demisiona. La rândul său, șeful PSD a precizat că toți miniștrii PSD și-au depus demisiile.
Mircea Cartarescu

http://romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu