............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

luni, 11 decembrie 2017

Google operează discriminări «pozitive» în favoarea LGBT. Faceți următorul experiment: dați căutări pe google cu cuvintele…


Campaniile agresive pentru promovarea comunității LGBT sunt susținute și de doi dintre stăpânii internetului: Google și Facebook. În cazul primului, cel mai mare motor de căutări a personalizat, după cum puteți vedea mai jos, căutările pentru cuvintele LGBT, GAY, TRANSGENDER, în săptămâna homosexualității. Astfel, oricine caută aceste cuvinte pe google va descoperi surprins că o să îi apară o pagină personalizată cu curcubeul LGBT, îngrijită cu atenție și unde nu veți găsi niciun site cu mesaje critice la adresa LGBT, google având grijă să nu lase la vedere alte păreri!!!

Conform ActiveNews.ro, nici Facebook-ul nu se lasă. Astfel, „rețeaua de socializare a introdus recent un nou emoji – steagul curcubeu, care a fost disponibil userilor toată luna iunie 2017.

Platforma de socializare a introdus această funcție temporară pentru a crea «o platformă în sprijinul tuturor comunităților», după cum se spune pe pagina oficială Facebook.

Facebook a fost una dintre companiile care a susținut dreptul persoanelor de același sex de a se căsători. Odată cu decizia istorică a Curții Supreme din SUA din 2013, care permite căsătoriile între gay, Facebook a sărbătorit în stradă, la Parada gay din San Francisco, la care a venit inclusiv fondatorul companiei, Mark Zuckerberg.

Facebook nu e la prima decizie de acest gen. În luna februarie 2011 a introdus patru noi statusuri printre cele pe care le poți alege la setarea «relații»: lesbiană, gay, bisexual și transsexual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu