............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

miercuri, 21 martie 2018

DOVADA că România este Securistan



Comentariu de Chris Terheș, președintele Coaliției împotriva corupției din SUA

În România au fost executate în 2014 de 31 de ori mai multe mandate pe siguranţa naţională la suta de mii de locuitori decât în SUA.

Că tot s-a vorbit despre mandatele pe siguranţa naţională şi excepţia de neconstituţionalitate admisă la 28 februarie de CCR pe art. 3 lit. f) din Legea 51/1991 a siguranţei naţionale, vreau să vă dau câteva date pentru a vedea cum România a ajuns să fie controlată de Noua Securitate prin aceste mandate.

Dat fiind că SRI nu a făcut publice rapoartele de activitate din 2015 până în prezent, voi compara datele din România şi SUA pentru anul 2014.

Aşadar, în 2014, mandatele pe siguranţa naţională date în România şi SUA au fost:
- în România: 2.496 de mandate pe siguranţa naţională la 20 de milioane de locuitori;
- în SUA: 1.416 mandate pe siguranţa naţională la 319 milioane de locuitori.
La suta de mii de locuitori, în SUA au fost 0,44 mandate pe siguranţa naţională, iar în România au fost 12,48 mandate pe siguranţa naţională. Dacă vom compara cele două cifre, vedem că în România în 2014 au fost date de 31 de ori mai multe mandate pe siguranţa naţională la suta de mii de locuitori, decât în SUA.

Aceste mandate sunt cele mai intruzive şi un mandat se întinde pe o durată de 6 luni.

Vă întreb: are România mai multe ameninţări la siguranţa naţională decât SUA?
În viziunea SRI şi a ICCJ, cetăţenii români din ţară sunt cea mai mare ameninţare la siguranţa naţională a României.

Aici găsiţi o comparaţie între SUA şi România pe mandatele pe siguranţă naţională pentru mai mulţi ani.

Aparatura de ascultare plătită de români pentru ca SRI să-i poată intercepta mai intens decât pe terorişti a costat, din spusele lui Prună, peste 1 miliard de dolari. Câte spitale se puteau face cu acei bani?

Pretextul acestei extinderi a SRI-ului de a-i monitoriza pe toţi românii, începând cu 2005, a fost „combaterea corupţiei”. Sunteţi mulţumiţi de activitatea lor?

Aceste date confirmă încă odată că România este Securistan.


Citiți și:



yogaesoteric
21 martie 2018 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu