............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 28 aprilie 2018

Magda Vasiliu: Nu mai cotizați la sănătate !

Magda Vasiliu: Nu mai cotizați la sănătate! Nu are rost! Sunt bani furați de un stat care își calcă cetațenii în picioare

26 april. 2018
Aflată în Italia, unde băiețelul său se află sub tratament, fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu are contact cu alți români plecați la rândul lor în căutarea unei soluții a problemelor de sănătate. 

În multe ocazii, relatările Magdei Vasiliu, făcute pe pagina sa de Facebook, au darul de a ne oferi o perspectivă reală asupra implicării statului român în ajutorul pacienților pe care nu i-a putut îngriji în țară. O perspectivă sumbră, revoltătoare, uneori de-a dreptul distopică, din care reies numeroase tare de logică, de legislație, de umanitate.

"L-am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma. Ca și mine, e la tratament cu fetița lui la acelasi spital, Bambino Gesu.

Intors în România, imbecilii de la sănătate îi recomandă să-și caute sponsori sau să apeleze la fundații/asociații dacă mai are nevoie de bani pt. tratamentul copilului!!!

Cum își permit??? Cât își mai permit??? Băi, cotizezi 10 ani și nu vor să- ți deconteze 2300 de euro, în schimb, statul italian suporta un transplant de maduvă de 150.000 de euro dupa doar 4 (!) luni de cotizare la sănătate!

In ce țară trăim??? Cât tupeu să ai tu, stat român, să- ți permiti să-i spui unui om să-și caute sponsori?? Tu, stat român, care nu poți să oferi nimic! Nimic!

E plin la Roma de copii români, nu doar cu cancer... sunt boli rare pentru care Romania nu are de oferit nimic! Rușine!!

Sfatul meu: NU MAI COTIZAȚI LA SĂNĂTATE !! N-are rost! Sunt bani pierduți, bani furați de un stat care în fiecare secundă își calcă cetățenii în picioare, în timp ce le zâmbește parsiv...

Auzi! Să-ti cauți sponsori ca să-ți faci bine copilul!!! Unde dracu s-a mai pomenit așa ceva???", a scris Magda Vasiliu Stoian.
http://3dots.ro/actualitate/magda-vasiliu-nu-mai-cotizati-sanatate-8944.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu