............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 9 decembrie 2018

Avertisment șocant din partea experților pe climă!


Iain Keith - Avaaz avaaz@avaaz.org Dezabonează-te

Dragi prieteni și prietene,

Cei mai importanți oameni de știință din domeniul climei avertizează că nu mai avem decât 12 ani pentru a evita o catastrofă climatică - 12 ani!! 

Liderii mondiali sunt pe cale să se întâlnească pentru a decide cum să acționeze
. UE propune un plan urgent de reducere a poluării cu emisii de carbon la ZERO - dar Trump și aliații săi fac tot ce pot pentru a-l opri.
 

Nu putem lăsa să se întâmple asta - vorbim despre sinucidere vs. supraviețuire! Summit-ul are loc în câteva zile și, împreună, putem livra masivul nostru apel global pentru 100% energie curată chiar în miezul discuțiilor, pentru a ne salva viitorul și tot ceea ce iubim. Adaugă-ți numele și spune tuturor!
 

Click pentru a te alătura apelului de alarmă pentru climă


======================================
SEMNEAZĂ ACUM

Avem doar 12 ani pentru a opri schimbările climatice catastrofale! Uniunea Europeană impune o direcție urgentă către ZERO emisii de carbon, dar Trump și alții se pregătesc să blocheze acțiunea în cadrul unui summit climatic cheie care are loc în câteva zile. Vorbim cu adevărat despre sinucidere sau supraviețuire - să sprijinim covârșitor UE. Alătură-te apelului pentru acțiune urgentă:

SEMNEAZĂ ACUM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu