............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 18 mai 2019

Complexul subteran secret unde naziștii dezvoltau arme nucleare, descoperit după 70 de ani


Un vast complex subteran unde naziștii au lucrat la dezvoltarea armelor nucleare, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, a fost descoperit după 70 de ani în apropierea oraşului St. Georgen an der Gusen din Austria.
Rețeaua de tuneluri ocupă o suprafață de 75 de hectare și a fost descoperită de o echipă de cercetători în frunte cu producătorul de filme documentare Andreas Sulzer. Se crede că un labirint de tuneluri subterane secrete a fost folosit de către naziști la realizarea unei bombe nucleare, potrivit Daily Mail. Complexul acoperea o zonă de până la 30 de hectare. Excavările au început după ce experții au detectat niveluri ridicate de radiații în regiune – ceea ce susține faptul că naziștii au dezvoltat arme nucleare acolo.
Andreas Sulzer, care a condus săpăturile, a declarat pentru Sunday Times că situl este „probabil cel mai mare complex secret de producție de arme deținut de către al Treilea Reich”. Se crede că acest complex s-ar afla în legătură cu fabrica subterană B8 Bergkristall, unde a fost construit primul avion de luptă de tip Messerschmitt Me 262. Există de asemenea indicii că acest complex ar avea o legătură şi cu lagărul de concentrare de la Mauthausen-Gusen.
Complexul de tuneluri secrete construite cu ajutorul deținuților din lagăre
Prizonierii din lagărele de concentrare din Europa au fost aleși după specializările lor – fizicieni, chimiști sau alți experți – pentru a lucra la acest proiect monstruos şi noi le datorăm victimelor deschiderea în cele din urmă a sitului şi dezvăluirea adevărului”, a declarat Sulzer. Acesta a căutat în arhivele din Germania, Rusia şi America pentru a găsi dovezi ale proiectului construirii armelor nucleare de către trupele SS. El a descoperit că, pe 2 ianuarie 1944, 272 de deținuți de la Mauthausen au fost luați din lagăr şi duși la St. Georgen pentru a începe construcția galeriilor secrete. Până în noiembrie în acel an, 20.000 din cei 40.000 de muncitori aduși să construiască tunelurile au muncit până la moarte.
Experții caută să descopere dacă există o legătura între St. Georgen şi siturile din Germania, unde oamenii de știință s-au adunat în timpul celui de-al Treilea Reich într-o încercare de a contracara eforturile americane pentru construcția unei arme nimicitoare. În iunie 2011, au fost descoperite ceea ce se presupune că sunt deșeuri atomice ale programului secret nuclear al lui Hitler într-o veche mină de lângă Hanovra.
Istoricii și oamenii de știință care lucrează la acest proiect vor, de asemenea, să descopere dacă generalul SS Hans Kammler (cel care a condus facilitatea şi raporta periodic șefului său SS Heinrich Himmler) a fost adus în SUA după război, în scopul de a lucra la programul de arme al Americii. Este posibil ca Hans Kammler să fi condus acest loc pentru a dezvolta diverse arme (unele nucleare) dar şi aparate de zbor necunoscute.
Într-un episod al serialului History Channel, Ancient Aliens din 2011, se presupune că nava care s-a prăbușit la 9 decembrie 1965, la Kecksburg, Pennsylvania, a fost Die Glocke, mai cunoscută sub numele de „Clopotul nazist”. Sunt investigate dovezi și speculații conform cărora ofițerul nazist SS (Obergruppenführer) Hans Kammler ar fi folosit un Clopot pentru a scăpa de Forțele Aliate în ultimele zile înainte de Ziua Victoriei în Europa, folosind călătoria în timp și sfârșind prin a ateriza lângă Kecksburg unde s-a integrat în societatea americană de după război.
yogaesoteric
10 mai 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu