............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

joi, 23 ianuarie 2020

Putregaiul nu renunță.

Paula Simon în Pro Băsescu !
18 ore
PAUL Enache
19 ore
Teodor Meleșcanu refuză să demisioneze din funcția de președinte al Senatului, până la publicarea deciziei în Monitorul Oficial: După publicarea deciziei, vom face consultări pentru a găsi cea mai bună soluție.
acum o oră
Teodor Meleșcanu a susținut o declarație de presă la scurt timp după decizia CCR, care a arătat că alegerea sa în funcția de președinte al Senatului a fost neconstituțională. Meleșcanu a anunțat că până la publicarea deciziei în Monitorul Oficial, „eu îmi asum prerogativele funcției”.
Totodată, fostul ministru de Externe consideră că „faptul că decizia nu a fost în unanimitate dovedește că au fost și alte hotărâri”. Meleșcanu a mai adăugat că tot ce își dorește este să poată „contribui la activitatea cât mai bună a Senatului, într-o perioadă de frământări”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu