............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

joi, 2 februarie 2017

INCENDIAR: Fostul șef SRI, Costin Georgescu, le dezvăluie românilor planul de rupere a Transilvaniei de România


Mulți români trăiesc un somn de moarte din care cu greu îi poate trezi cineva. În naivitatea lor, își imaginează că nimic nu se poate întâmpla în direcția ruperii Transilvaniei de România, așa că îi privesc pe cei care aduc probe menite să îi facă să conștientizeze acțiunile care se fac în acest sens, ca pe niște alarmiști care caută audiență cu orice preț și care vor să strice bunele relații româno-maghiare din Transilvania.


Ceea ce nu înțeleg ei este faptul că românii și maghiarii se înțeleg bine doar în zonele în care românii sunt majoritari. Cum ajungem în zone majoritar maghiare, precum în județele Covasna și Harghita, apare deja discriminarea românilor (Dan Tănasă a semnalat nenumărate astfel de cazuri) și a simbolurilor românești, promovarea simbolurilor Ungariei și acțiuni evidente de secesiune. În aceste zone mulți maghiari nu știu o boabă românește, iar alții vorbesc româna foarte prost… Și asta în semn de protest că trăiesc în România și nu în Ungaria Mare!

Desigur, astăzi, ținând cont de situația geopolitică și de apartenența noastră la UE și NATO, nu se pune problema unei alipiri a Transilvaniei la Ungaria, prin anularea efectelor Tratatului de la Trianon. Nu! Astăzi se duce o luptă deosebit de agresivă pentru a-i convinge pe românii din Transilvania că le-ar fi mai bine dacă ar avea independență, acțiune dublată de minciuni legate de istoria Transilvaniei, potrivit cărora românii nu au drepturi istorice în Transilvania!!!

Și pentru a vedea cât de serioasă este această problemă, haideți să vedem ce spune fostul șef al SRI, Costin Georgescu, conform DCNews:

Invitat la Realitatea TV, fostul șef SRI, Costin Georgescu a confirmat în integralitate și cu argumente MARELE PLAN dezvăluit pentru DCNEWS de Alexandru Cumpănașu. Acesta a explicat că din informațiile deținute, de-a lungul timpului s-a urmărit «ruperea Transilvaniei ca republică independentă», «unirea Basarabiei cu Moldova într-o altă republică» și federalizarea restului României. Fostul șef SRI a mai precizat că acest plan este încă actual. Că se încearcă periodic punerea sa în aplicare. Georgescu a mai menționat nevoia de întărire a statului român pentru a evita o astfel de situație mai ales în actualul context regional.

Pentru cei care, în naivitatea lor, zâmbesc neîncrezători, să le amintesc că două mari țări din fostul bloc comunist – Iugoslavia și Cehoslovacia – au fost rupte în bucăți cu girul NATO și UE, în urmă cu foarte puțini ani. Prin urmare, trebuie să înțelegem că puterile din Europa, mai ales Germania, nu au nevoie de state mari în Imperiul UE pe care îl conduc, și în niciun caz de țări care să se dezvolte accelerat, așa cum ar putea România să o facă, la câte resurse are. Ei își doresc piață de desfacere și țărișoare ascultătoare…

Iar pentru a duce la bun sfârșit acest plan despre care vorbește fostul șef al SRI, se lucrează din răsputeri, pe următoarele direcții:

1. În primul rând se investește din greu în această parte a țării pentru a crea un decalaj economic cât mai mare între Transilvania și restul României și pentru a amplifica astfel nemulțumirea românilor de aici, care vor considera tot mai nedrept să sponsorizeze ei celelalte zone mai sărace ale țării. Astăzi, în Transilvania, sunt deja mai multe posturi de radio și televiziune, conduse de cetățeni români, care militează într-un mod manipulator pentru o „autoguvernare” a Transilvaniei.

2. Tensiunile interetnice din zonele majoritar maghiare sunt încurajate, pentru ca maghiarii să se poată pretinde în exterior discriminați de români și astfel să atragă simpatia comunității internaționale. Au mai făcut-o și în 1990 cu cazul Cofariu când lucrurile au fost răstălmăcite de toată presa internațională, prezentându-i pe ungurii agresori drept victime.

3. Încercarea de federalizare a țării prin obținerea unei autonomii economice și administrative a Transilvaniei.

4. Transformarea Transilvaniei într-un protectorat al UE, așa cum a și cerut Laslo Tokes în urmă cu câțiva ani…

5. Peste toate, Ungaria îi promovează intens pe istoricii români ale căror declarații publice mincinoase le sunt de folos. Vezi cazul Lucian Boia, care spune că românii nu au drepturi istorice în Transilvania, sau cazul Marius Diaconescu, care spune că românii transilvăneni nu au fost discriminați de unguri în Evul Mediu. Ambii sunt profesori la Facultatea de Istorie din cadrul Universității București și sunt traduși de unguri cu mare plăcere, pentru a le folosi spusele în propaganda revizionistă.

Filmul documentar TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ oferă numeroase informații inedite despre istoria acestui pământ românesc.





Citiți și:

Este dispus George Soros să finanțeze desprinderea Transilvaniei de România?
Dezmembrarea ce urmează a României – o ţintă vicleană, nebănuită a mafiei internaţionale!




yogaesoteric
31 ianuarie 2017


3 comentarii:

  1. Domnul Costin Georgescu reia una din teme mereu prezente după 1989 ba chiar și înainte ”patriotism, unitate națională, românism, nu ne vindem țara, noi suntem români. Astfel de teme se dezbat de la mediile academice românești la birtul din ultimul cătun al Moldovei. Bețivul care-i bate nevasta și copii ca să le ia ultimii gologani din alocație pentru trei rachiuri și un ”plugarul” e mai patriot ca Alecsandri.
    Dacă domnului Costin Georgescu i-ar fi păstrat de viitorul acestui neam, cu structura aia uriașă a SRI, cea mai mare dintre serviciile similare din Europa și a doua ca număr din NATO, după SUA, ar fi dat o mână substanțială de ajutor alături de anteriorii și predecesorii săi ca țara asta, din poziția de pole position pe care o avea în 90 printre fostele țări socialiste, sateliți ai URSS , fără datorii, ba și cu câteva miliarde de dolari la teșcherea, să fi fost astăzi cu mult în fața acestora. Întro atare situație nici un etnic maghiar, cu excepția câtorva duzini de extremiști care sunt peste tot în lume, nu ar mai fi cerut autonomie ori cetățenie maghiară. Republica Moldova se cerea, cu tot cu Transnistria și cu rusofilii în frunte, alături de o astfel de Românie. Ba chiar anumite regiuni foste românești ar fi dorit să revină la patria mumă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Să le luam un pic la analiză cele două ipoteze.
    1.Ruperea Transilvaniei de România
    a. Varianta unei regiuni autonome:
    Întrebare, populației actuale din această viitoare regiune i-ar fi mai rău sau mai bine decât acum ? Luați în calculul analizei populației,suprafața, resursele naturale, resursele subsolului, nivelul de trai și gradul de educație, industrie infrastructură, transport, legăturile cu Europa, relațiile și legăturile cu viitorii vecini.
    O analiză cu creionul în mână utilizând datele institutului național de statistică s-ar putea să ii conducă pe cei din această zonă la niște concluzii interesante și neașteptate.
    Singurul pericol ar fi acela al pierderii identității românești. Zona Ardealului este locuită de câteva mii de ani și aproape 2000 de ani acolo s-a vorbit românește și mai târziu ungurește, sârbește, nemțește, țigănește. Abia la anul se fac 100 de ani de când acest teritoriu face parte din Romania actuală. Dacă nu s-a pierdut limba în condițiile vitrege din trecut nu se va pierde nici în viitor. Să nu uităm că sute de mii de români au plecat de pe meleagurile românești după cel de al doilea război mondial prin toată lumea și acum sunt cetățenii altor state, urmașii lor mai vorbesc și mai simt românește, parte din ei, dar pentru imensa lor majoritate traiul în noile patrii a fost mult mai bun. După 89 acestă bejenie a luat amploarea unui exod care nu prea s-a mai repetat în istorie modernă la vreme de pace. Milioane de români și-au ales deja altă patrie nu doar în Europa ci în întreaga lume.
    Dacă aș fi ardelean și mi-aș dori să mă desprind cu Ardealul de România pentru a trăi într-o patrie mai mică dar mai bogată și prosperă nu prea le-aș permite celorlalți români din țară sa-mi condiționeze cu ceva această opțiune în afara compensațiilor firești când se produce un asemenea divorț.
    b. Varianta alipirii ulterioare la Ungaria. Ca ardelean și această variantă ar fi acceptabilă în condițiile unui nivel de trei și civilizație mai ridicat decât cel actual și orice am spune Ungaria e mult mai bine decât România cam la toate capitolele.
    O sa-mi spună cineva că-și vor pierde limba și genele românești. Hai să fim serioși 65 de milioane de canadieni, australieni și neozeelandezi nu au o limba a țării lor dar trăiesc al naibi foarte bine.
    2. Problema unirii Moldovei cu Basarabia. Spre deosebire de ardeleni, moldovenii sunt foarte săraci iar basarabenii și mai săraci ca ei. O astfel de unire de bună voie ( tusea cu junghiul) nu ar face nici unii nici alții. Iar cu forța nici măcar rușii sau americanii nu-i pot uni.
    Problema desprinderii Crimeei și acum posibil estul Ucrainei ține de populația majoritară și mai ales de nivelul de trei din noua țară.
    Dacă Ucraina era cu nivelul de trai de vreo 4-5 ori peste Rusia când ar fi încercat omuleții verzi dezlipirea Crimeei de Ucraina păi toți rușii de acolo mureau de gât cu omuleții verzi ba îi sprijineau și rușii din flota Mării Negre trăitori în zona Sevastopolului cu tot cu nave, submarine, avioane și ce mai au prin zona.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca totusi e bine sa fie clar ca vechinea ne apartine chiar daca venitii ulterior vor sa conteste asta ! Din surse mai putin oficiale stiu ca unii romani transilvaneni cred ca ar duce-o mai bine rupti de tara mama, pe undeva deceptionati de masurile guvernului si lamuriti de propaganda ungureasca.

    RăspundețiȘtergere