............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

vineri, 23 februarie 2018

Masoneria o spune acum pe faţă: vrem să fie multă homosexualitate, dar și dizolvarea ţărilor EuropeneMasonii Lojii Marelui Orient din Franţa s-au adresat Parlamentului European cerând pe față interzicerea religiei creştine, promovarea homosexualităţii şi drepturi speciale pentru emigranţii ne-europeni. Poliloghia a fost fireşte deghizată în cuvinte frumoase, dar aceasta este esenţa ei.

Sfera religioasă asfixiază lucrările Parlamentului European, consideră apărătorii unei Europe laice, decişi să blocheze acţiunile celor ce doresc păstrarea convingerilor religioase în societatea de mâine. Și unii francmasoni susţin că este vremea recâştigării «terenului pierdut».

Potrivit Eu Observer şi publicaţiei belgiene Le Soir, masoneria franceză estimează ca posibilă deschiderea unui birou în Bruxelles ca lobby împotriva creşterii influenţei organizaţiilor religioase în instituţiile europene. Prima sarcină a acestuia va fi «promovarea ideii de cetăţean în Europa»”, informează România Liberă.

Masonii cer practic descreştinarea totală a Europei, deplângând faptul că în unele ţări Sfânta Scriptură este mai cunoscută decât scrierile iluministului Voltaire. Ne dăm seama că cei vizaţi suntem mai ales noi, ortodocşii, căci în România bisericile sunt pline, religia se predă în şcoli şi încă se spune Tatăl Nostru în Parlamentul ţării, chiar dacă numai de formă. Vestul Europei este deja în mare măsură rupt de Dumnezeu, deci nu de acesta le pasă lor.

Ca argument sprijinitor, ei declară că politica preşedintelui CE, Herman Van Rompuy, este dictată de „puternice convingeri religioase”. Acesta este personajul despre care se spune că ar fi făcut o adevărată criză atunci când a pus pentru prima oară piciorul pe pământul României. „Trebuie să terminăm odată pentru totdeauna cu aceste ciori negre din Carpaţi”, scrâşnea el din dinţi atunci, referindu-se la preoţii şi călugării ortodocşi. Evenimentul a rămas ne-raportat de către mass-media, dar martori oculari au fost cu zecile. Tactica de a te folosi de unul de-al tău, dându-l ca exemplu de inamic, este veche, băieţii doar o regurgitează.

Caraghioşii cu şorţuleţe nici nu se mai păzesc acum când promovează distrugerea naţiunilor. Cancerul simte că a îmbolnăvit suficient organismul, încât să nu mai trebuiască să se ascundă: ei cred că suntem cu toţii în ghearele lor. Poate ar fi nevoie să le demonstrăm acestor trepăduşi că pacientul, chiar bolnav fiind, se poate vindeca. Acum înţelegem de unde își au originea atacurile la adresa identităţii, credinţei şi a tradiţiilor noastre româneşti?

Aţi sărbătorit „Valentine’s Day”? Vă despărţiţi cu „o zi bună” în loc de „Doamne ajută” al nostru? Le oferiţi copiilor minunatele console video şi filmele „pentru copii” distrugătoare de suflet şi minte? Dar la Mc Donald’s când i-aţi dus ultima oară?

Un slogan pe o reclamă în Bruxelles spune „multiculturalismul este bogăţia noastră” şi arată negrii şi arabi. Europa și-a deschis porțile în fața valurilor uriașe de migranți, scopul ascuns fiind distrugerea identităţilor naţionale, sărăcirea europenilor şi dobândirea unui control total asupra lor. 

Bogăţia Europei constă în valorile ţărilor europene. Deci atenţie popoare europene!


Citiți și:


yogaesoteric
22 februarie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu