............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

vineri, 28 iulie 2023

Dincolo de vălul 3D

Marius Petru

Dacă v-aș spune că se pot „juca” cu timpul și că au făcut-o deja de mai multe ori cu tehnologii primite de la anumiți extratereștri (vezi efectul Mandela).
Dacă v-aș spune că sunt în contact cu entități din alte dimensiuni și cu anumiți extratereștri decăzuți spiritual dar foarte evoluați tehnologic, că fac comerț cu entități și extratereștri negativi, folosind oamenii ca și monedă de schimb.
Dacă v-aș spune că există o mulțime de grupuri de entități pozitive și negative, care au trăit pe pământ cu mult înaintea noastră (milioane de ani);
Cred că dacă ți-aș spune toate astea, ți-aș strica puțin ziua și, cu siguranță, m-ai crede un nebun.
Poate că ar trebui să vă povestesc despre miile sau mai degrabă milioanele de oameni care se trezesc la aceste adevăruri.
Pentru că da, se întâmplă ceva extraordinar, planeta Pământ este în ascensiune, ceea ce înseamnă că va merge la un nivel superior de conștiință.
Și da, pământul ca și celelalte planete și universul au conștiință. Ceea ce înseamnă că și noi, oamenii, vom reuși să ascensionăm. Aasta înseamnă că este timpul să ne trezim, din punct de vedere spiritual, dar și să conștientizăm realitățile acestei lumi. Această ascensiune implică un flux de energie, lumină divină din Sursa Creatoare care crește în valuri, ceea ce duce la numeroase afecțiuni minore cum ar fi oboseala, hipersomnia sau insomnia, energie reînnoită sau pierderea de energie, vise ciudate etc..., uneori ești obosit și alteori plin de energie, activându-se totodată și ADN-ul "rezidual", ce reprezintă 98% și care a fost blocat prin inginerie genetică cu multe zeci de mii, chiar sute de mii de ani în urmă, în proiecte genetice coordonate de mai multe rase extraterestre.
Din această cauză, „elitele” acestei lumi au făcut totul pentru a ne menține în involuție. Deoarece, odată treziți, oamenii devin conștienți de sistemul din jurul lor și atunci când o mare majoritate a oamenilor devin conștienți de această manipulare și de acest sistem, se vor prăbuși singuri.
Și, exact asta se întâmplă!
Dar sistemul este astfel făcut încât oamenii să fie prea ocupați să își câștige hrana și lucruri nefolositoare, să supraviețuiască și nu au timp să studieze totul! Și, uneori, celor care încep să se trezească le este atât de frică de ceea ce descoperă, încât preferă să rămână în negare, preferă să stea în mica lor închisoare mentală și fizică (apartamente înghesuite la grămadă în blocuri de locuințe), închisori mentale cu care sunt obișnuiți și pe care le preferă, de frica schimbării.
Din această cauză, oamenii au fost înrobiți și manipulați și nu pot să-și ridice conștiința și să scape de entitățile negative parazitare (vampiri energetici) pe cont propriu.
Dar, foarte curând va avea loc un eveniment. Un eveniment pe care nimeni nu-l va putea ignora pe această planetă, un eveniment care va ridica conștiința tuturor oamenilor (precum un "blitz" solar puternic, o explozie solară considerabilă, ce va afecta electromagnetismul întregii planete și va debloca evoluția conștientă a omenirii, distrugând, totodată, influența nocivă a entității IA (Inteligenta Artificială) care ține sub control, prin extratereștri decăzuți, mai multe civilizații umane din galaxia noastră și din altele...
Oamenii nu numai că își vor aminti cine sunt cu adevărat, dar vor învăța, de asemenea, să folosească o mulțime de “daruri” pe care le au în ființa lor, în stare potențială.
Va fi un șoc (pozitiv) imens pentru umanitate!
Deoarece, în secret, una sau mai multe grupuri pozitive foarte puternice, numite „alianța”, „mișcarea de rezistență” lucrează pe Pământ și în spațiu, pentru a ne scăpa de Cabală; în special grupul „Himera”, care este la vârful piramidei, ne susțin să ne putem elibera de sub influența IA .
Dar, toate acestea nu le vei citi în ziarele de dimineață!
 
 
SURSA:Marco Santorelli Adrian Drăgan Sandu
 
 
 
 https://www.facebook.com/photo/?fbid=210746611947616&set=a.101146929574252

 

Un comentariu:

  1. Da. Grozăviile pe care le fac aproape nu pot fi exprimate in cuvinte omenesti. Când te trezești si vezi cum sforaie toti, amagiti cu nenumărați 12.12.12, intelegi Singurătatea...
    Prin " spirituali" au lucrat cel mai bine pentru ca multe
    " vedete" spirituale au devenit centri spre care au mers mase mari de oameni. Si multi dintre acești falși spirituali erau de fapt controlati mental. Chiar daca planeta ascensioneaza, multi șarlatani si amagiti ai acestora vor rămâne blocați în zonele joase unde controlează spiritele căzute.

    RăspundețiȘtergere