............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 6 august 2023

Dubla măsură

 ACCESAȚI:

 https://www.facebook.com/100001503862887/videos/1360772048049254/

 

Un comentariu:

  1. 🤣🤣 Să mă scuze admiratorii dnei Șoșoacă, dar metoda asta: "eu urlu in timp ce lașii stau ascunși pe sub fusta mea aplaudand si simtindu-se răcoriti că drăcuie, urlă și amenință altcineva in locul meu" este dovada clară că romanii sunt o turmă nediferentiată. Incapabili sa gândească cu propria minte, lunarii iubesc dictatorii pentru ca frustrările izvorîte din subconștientul necuratat ii determina sa urască si sa-si dorească să curgă sângele
    " dusmanului".
    Securicii folosesc metoda urletelor ieșite din bobocii puternici ca sa disipeze energia turmelor. Care altfel s-ar răscula, poate, dând jos banditii din vârf de bucate.
    Când urlă Șoșoacă, oița românească doarme liniștită somnul inconstientei: capul urlător luptă in locul ei cu baubaul.
    Ce nu au inteles românii? Faptul ca cel mai de temut dușman este in interior: lenea, coruptia, neseriozitatea si alte metehne adeseori ascunse sub tone de tămaie ortodoxă. Subconștientul necuratat la timp printr-o evoluție spirituala serioasă, si nu prin modul superficial in care romanii au fost invatati sa mimeze crestinismul, dă nastere periodic unei Ana Pauker sau unui alt conducător dornic de sânge. Iar ura se intoarce chiar impotriva celor ce au atras karmic o Ana Pauker- poporul ce moare de lene de a se schimba cu adevarat.
    Urletele nu ne vor scoate din propria neputință de a ne rezolva problemele de popor,cinstit si clar, cu sinceritatea celor ce s-au privit in oglindă, si-au văzut propriile pete din aură si au trecut la făcut curățenie.

    https://mariadakhel.blogspot.com/2017/03/poveste-de-anul-trecut.html?m=1

    RăspundețiȘtergere