............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

marți, 8 august 2023

W48- Tornada și fabrica Phfizer - Ce s-a întâmplat cu adevărat?

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 30 iulie 2023.
Traducere Const. Mihăilescu


Swaruu X (Athena): Știați de tornada care a distrus o fabrică de vaccinuri Phfizer, care acum a devenit doar un simplu depozit, nu și o fabrică de vaccinuri? Incendiul a fost provocat. Rețineți că nimeni nu a fost rănit și că doar acea clădire a fost avariată.

Robert: Cine a făcut-o, Federația?

Swaruu X (Athena): Deși din punct de vedere al tehnicii folosite ar părea că da, a fost vorba, mai precis, de o acțiune independentă a Urmah, care fac parte din Federația Galactică. Obiectivul a fost incendiat cu ajutorul unui fascicul de raze (trimis de pe o navă spațială; n.m.)
Federația este foarte supărată pentru intervenția Urmah, pentru că au ignorat prevederile Primei Directive, (și au acționat „de capul lor”; n.m). Dar Federația trebuia să-și aducă aminte că nu prea poți să-i dai ordine unei pisici, mai ales unor pisici de 300 de kg, înarmate și cu nave spațiale în zonă.

Robert: Au acționat de pe o navă sau de pe mai multe?

Swaruu X (Athena): Direct de pe nava amiral Urmah Avyon-one, folosind un fascicul tractor controlat de forța gravitațională. În modul în care a acționat și s-a manifestat s-a putut confunda ușor cu o tornadă, dar nu a fost asta, nu au fost vânturi.

N-am fost noi (pleiadienii), deși suntem aliați și prieteni cu Urmah, aflați pe nava amiral Avyon, vecină.

Robert: La acest moment, nava aceasta se mai află aproape de Toleka voastră?
Swaruu X (Athena): Foarte aproape, mergem în tandem, aproape unul lângă altul și uneori pe orbită joasă.

Pisicile au trimis peste acea fabrică Phfizer o rază tractoare, care a distrus mii de vaccinuri. Urmah au declarat că știau că acolo se produce și se depozitează vaccinuri în vederea demarării celei de a doua faze a plandemiei și asta i-a determinat să ia hotărârea de a distruge acele vaccinuri care vi se pregăteau.

Gosia: Uau. Și ce zice Federația?

Swaruu X (Athena): Federația este foarte supărată pe Urmah, deoarece au ignorat Prima Directivă, în care se interzice intervenția directă pe Pământ.
Gosia: Și ce spun mai exact presa oficială?
Swaruu X (Athena): Presa oficială spune că a fost o tornadă ciudată. Dar tornadele nu lovesc doar o clădire și dispar, în plus nimeni nu a fost rănit iar clădirile adiacente n-au fost afectate.

Gosia: Dar, Urmah ce spun?
Swaruu X (Athena): Nu le pasă dacă Federația este sau nu de acord cu acțiunile lor. Pretențiile Federației nu contează pentru ei. Sunt fermi și își respectă propriile agende. Pisicile își fac propriile reguli. La ce te poți aștepta de la o ființă cu mentalitate de pisică?!!

Robert: Pe voi nu v-au informat înainte de a acționa?
Swaruu X (Athena): Nu. Am aflat la știrile de la CIC. Știam că fusese o rază tractoare lansată în zonă și de la bordul Toleka s-a raportat despre acel fascicul depistat și trimis de pe nava felinoidelor, Avyon-one. Cei din conducerea Federației ne-au acuzat că nu am raportat și lor despre eveniment, făcându-ne responsabili pentru tăinuire.

Robert: În prezent, există o singură navă Urmah în zonă? Nava aceea este de același grad și importanță cu Toleka?

Swaruu X (Athena): Ei au o singură navă mamă mare aici, pe Avyon-one, din care pleacă sau se retrag din misiune mai multe nave mici. Avyon-one este puțin mai mare decât Toleka, dar sunt similare. Este, cum am mai spus, nava amiral a flotei Urmah.

Robert: Din câte înțeleg, Urmah au propriul lor CIC.
Swaruu X (Athena): Da, au propriul CIC, rețea și serviciu de informații.

Robert: Și pe cine reprezintă ei?
Swaruu X (Athena): Urmah-șii de aici reprezintă Consiliul Avyon (de la care și numele navei) și care este Confederația Felină Galactică, un organism atât de mare încât rivalizează puternic cu Federația Galactică însăși.

Robert: Nu știam asta. Toți cei din Consiliul Avyon sunt felinoizi?
Swaruu X (Athena): Da, toți sunt pisici, deși de rase diferite. Au sediul pe Lyra. Sunt foarte prolifici.

Gosia: Cu ce scop, mai exact, au distrus acea fabrică și depozit de vaccinuri?
Swaruu X (Athena): Nu știu ce au în minte. Cum au depistat acel obiectiv, au și decis să-l lovească. Uneori, ei nu-și fac planuri pe termen lung. Nouă ne-au spus doar că au depistat un depozit cu mii de vaccinuri COVID, pregătit pentru faza a 2-a a plandemiei și că acolo, contrar celor spuse oficial, există laboratoare unde au dezvoltat mai multe vaccinuri anti-COVID.

https://swaruu.org/transcripts/tornado-y-fabrica-pfizer-que-paso-realmente-athena-swaruu-informa

Un comentariu:

  1. Ce sa spun...? Mare scofală ca Federația ne studiază ca pe niste ciudățenii fara sa se implice...!!
    Adică eu, o creatură studiată de pe nu stiu ce OZN-uri intervin daca văd un copil la nevoie, sau un animal bolnav si scheletic care cerșește îndurare in ochii degeneratilor ce inca isi spun oameni, dar ei se fac ca plouă?!
    Să stea cu ochii mari pe noi până când intunecatii ne vor ucide pe toti si apoi sa meargă linistiti la culcare...
    Nici nu cred ca exista Federația asta! Poate o adunătură de secaturi cum întâlnim si in parlamentele de pe pamant.

    RăspundețiȘtergere