............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 5 decembrie 2021

INCREDIBIL!!

 Negoescu Georgiana

Andy Georgescu

GEST UNIC ÎN ISTORIE!!!
AFLAT LA DRESDEN ÎN GERMANIA, SOLISTUL JAMES HETFIELD DE LA METALLICA LE RUPE ÎN FAȚA ORGANIZATORILOR, ADICĂ OFICIALILOR DIN PRIMĂRIA DIN DRESDEN, CECUL DE 350.000 DE EURO PTR CĂ I SE CERUSE SĂ CÂNTE NUMAI PENTRU VACCINAȚI,CEEA CE HETFIELD ȘI TRUPA LUI AU REFUZAT CATEGORIC.
HETFIELD A DECLARAT - "ORI CÂNTAM PENTRU TOȚI, ORI PLECĂM ACUM ÎNAPOI ÎN AMERICA. MUZICA NOASTRĂ ESTE PENTRU TOATĂ LUMEA,NU PENTRU VACCINAȚI ȘI NEVACCINAȚI. AȚI LUAT-O RAZNA CU TOȚII"
DUPĂ ACEST GEST CARE I-A LĂSAT MASCĂ PE OFICIALII GERMANI ȘI PE ORGANIZATORI, HETFIELD ȘI TRUPA METALLICA AU URCAT ÎN AVION ȘI AU DECOLAT SPRE AMERICA ÎN FLORIDA UNDE NU EXISTĂ ABSOLUT NICI O RESTRICȚIE.A DOUA ZI AU FOST ÎNTÂMPINAȚI DE ÎNSUȘI GUVERNATORUL FLORIDEI RON DE SANTIS ȘI AU SUSȚINUT CONCERTUL DE LA DAYTONA BEACH PE 12 NOIEMBRIE TRANSMIS ÎN DIRECT PE YOUTUBE.
RESPECT, JAMES HETFIELD!!
RESPECT TRUPEI METALLICA!!!

https://www.facebook.com/

Un comentariu: