............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

miercuri, 8 mai 2024

W132- Trecerea în 4D? Scurtă conversație cu pleiadiana Athena Swaruu

Autor Gosia de la Agenția Cosmică,
Publicat 23 decembrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu



Swaruu X (Athena): Ideea principală este că tranziția de la 3D la 4D nu este un loc anume, unde să se poată ajunge. Dar toate astea le știi deja. Apoi, „călătoria” este strict individuală.

Cu toate acestea, se poate spune că atunci când destui indivizi cu o „mentalitate ascensională” se reunesc, ei creează o realitate colectivă percepută ca atare și care ar putea fi numită 4D. Dar nu există D-uri (dimensiuni) ca atare, delimitate. Împărțirea pe dimensiuni, e o consecință a nevoii oamenilor (cu origini lyriene) de a fragmenta totul, partajare care nu se regăsește în univers. Deci, 3D, 4D, 5D etc, sunt doar modalități de a insulariza inexplicabilul.
Chiar și atunci când cei iluminați ar fi în număr suficient pentru a crea o credință delimitativă, împărțirea ar rămâne doar în teorie.
Nu există un câmp galactic magic de înaltă frecvență care să transforme omenirea în ființe luminoase. Toți sunt deja ființe înălțate care aleg să fie „proști” de dragul de a experimenta stări și realități diferite, la care n-ar ajunge altfel. Totul este o piesă de teatru, toate experiențele (viețile) sunt un fel de piese de teatru în care orice creatură alege să joace la un moment dat al evoluției sale.
Trecerile de la 3D în 4D, în 5D etc. sunt înșelătoare. Oamenii nu ar trebui să aștepte să se întâmple ceva, să vină un tăvălug care să-i ia și să-i treacă linia dintre 3D și 4D, așa cum le spune New Age. Trecerea conștiinței de la un nivel vibrațional la altul are loc individual și numai atunci când acea ființă îndeplinește toate condițiile de a „trece” dincolo, în altă dimensiune. Oamenii trebuie să învețe să-și asume responsabilitatea propriei lor ființe.

Gosia: Mulțumesc! Dar cum rămâne cu „frecvența globală a Pământului/umanității” ? Există așa ceva? Este măsurabilă reprezintă media tuturor frecvențelor indivizilor? Am putea afirma că frecvența medie a sistemului Taygeta se plasează (corespunde) densităților 5-6 D? Sau nu? Care ar fi frecvența colectivă generală a oamenilor, dacă poate fi măsurată?

Alahi a studiat acest aspect, anume influența semințelor stelare asupra diferitelor regiuni și, ca urmare, frecvența lor generală. Se spune că semințele stelare ridică frecvența zonei în care se află. Altfel, de unde s-ar ști că este ridicată? Și dacă da, atunci ar trebui să se știe dacă frecvența colectivului de pe Pământ crește sau nu. Poate că asta înseamnă trecerea la 4D.

Semințelor stelare au ca scop ridicarea vibrației locului și zonei în care se află.

Swaruu X (Athena): La asta mă refer când spun frecvență colectivă. Dar intervalul este arbitrar dar experiența este totuși individuală. O persoană 5D poate, fără probleme, să-și împartă hrana cu una cu vibrație mai scăzută.
Gosia: Am înțeles. Poate fi măsurată acea frecvență colectivă?
Swaruu X (Athena): Nu cu precizie, însă, în general, reprezintă media vibrației celor din acel areal.

Gosia: Pământul se află, ca vibrație, mai jos decât spațiul din jurul său? De ce spațiul poate avea caracteristici (vibrație) diferite dacă totul depinde de ființele din acel areal?

Swaruu X (Athena): Depinde de vibrația ființelor evoluate. Și da, depinde de oamenii care sunt măsurați.

Gosia: Bine. Deci, Pământul este, vibraționl, mai jos decât spațiul din jurul lui... dar se3 poate ridica ? Mai bine decât în ​​trecut, de exemplu?

Swaruu X (Athena): Aceasta este problema căci nu reflectă tot Pământul. Calculele nu sunt precise. Nu urcă, se polarizează.

Gosia: Sus și jos?

Swaruu X (Athena): Da. Este o luptă pentru conștiință și percepție. Nu totul poate fi măsurat cu mare precizie. Dar, în general, se poate spune că anterior era mai puțin polarizat decât acum. Există zone unde vibrația este foarte înaltă dar și altele unde vibrația e ste foarte scăzută.

Gosia: Deci, noi, semințele stelare, nu ajutăm la creșterea vibrației ci doar putem schimba polaritatea?

Swaruu X (Athena): În cele din urmă, se schimbă și frecvența dacă se menține suficient de mult; atunci media (rezultanta) va fi mai mare.

Gosia: De aceea este atât de important să menținem frecvența. Așa se poate trece în 4D.

Swaruu X (Athena): Poate, dar nu poți trage o linie de demarcație.Toată Definirea dimensiunilor 3D-4D-5D poate fi diferită, și asta încurcă destul de mult.

https://swaruu.org/transcripts/transition-into-4d-short-casual-chat-with-athena-swaruu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu