............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

luni, 8 mai 2023

Unicat în lume !!!

  O hartă care arată o tristă realitate: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ȚARA AL CĂRUI POPOR ESTE DEZBINAT, LIPSIT DE PATRIOTISM, CLIENTELAR, UMIL și TRĂDĂTOR.

În următorii 20 de ani, România va rămâne doar o amintire.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=192104553708003&set=gm.614190617151391&idorvanity=368356215068167

3 comentarii:

  1. În următorii 20 de ani, autorii prăpăstioși și ignoranți precum cei ai materialului de mai sus, sunt cei care vor deveni istorie!! Dovediți că habar nu aveți ce se întâmplă CU ADEVĂRAT, iar inșii "dezbinați, lipsiți de patriotism, umili și trădători" nu sunt, indiferent de rang, funcție, avere și statut social, reprezentativi. Zona Românească (cea reprezentată în imagine) e una de ordin spiritual, nu politic, economic, administrativ sau alte atribute efemere. Va urez să trăiți până prin 2030-2040, să vedeți ce se va petrece.... La nivel planetar și zonal va fi dur, aspru, mai rău decât acum, dar Egregorul nației e prea puternic ca să dispară, mai are misiune terestră cel puțin 22 de secole de acum încolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moldova de peste Prut, Cernăuți, teritoriile românești din Serbia, Bulgaria etc., rupte din trupul țării sunt doar „reprezentări spirituale”? Visători ca dv.,care ignoră realitatea și adevărul istoric, vor accelera procesul de care vorbeam. Da, românii vor fi tot acolo dar ingorați și nerecunoscuți de cei care le-au alipit teritoriile la țări și popoare cu alte istorii. Mergeți în Voevodina, nordul Bulgariei, în Cernăuți și chiar în bună parte din așa-zisa Rep. Moldova și vedeți cum trăiesc cei care mai au curajul să se numească ROMÂNI. Eu am fost acolo și știu, cât de greu le este, la ce umilințe și discriminări sunt supuși. Procesul este unul de ASIMILARE, care se va încheia cu dispariția poporului neaoș român din acele teritorii. Dv., se pare, aveți afinități cu actualii conducători (jefuitori și vânzători) de țară. Păcat !

      Ștergere
    2. Dl Valdemar face parte din categoria celor ce trag de timp. Nu stiu daca intentionat, sau spalat pe creier de " aripa" new age a optimistilor ce ne-au facut pe multi sa visăm la plecarea Acasa in anul 2012.
      Prin 2010, inscrisa fiind in cateva grupuri new age de pe net,,am inceput sa observ cum mi se modifică realitatea intr-un mod cel puțin toxic. Egregorii de grup erau manipulati prin magie si ne era indusa o stare de somnolență. Plus vampirizarea noastra. Simteam ca pierd contactul cu realitatea fizica,,fiind atrasa intr-o zona a iluziei. Contactul cu planul 3D este necesar ca sa iti dai seama daca se schimba ceva cu adevarat in tara in care
      " activezi".
      Dupa cum bine observati, in Romania au fost rase multe păduri si au fost abuzati multi copii de cand " optimistii" trag de timp. E un fel de autovrăjeală pe care am observat-o si la Dan Puric ce a tinut discursuri ani de zile pe tema nobletii poporului roman si a ortodoxiei ca singura detinatoare a adevarului divin. Un popor care sforaie când ii este tara jefuita nu este nicidecum nobil, desi in potențial este. Tezaurul arhetipal al romanilor e dovada ca poporul roman are radacini puternice si legaturi cu Lumina. Doar că...pana la Dumnezeu se interpun tradatorii sau autovrăjitii.

      Ștergere