............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 13 mai 2023

Y415- DESPRE VIITOR ȘI DESPRE REPTILIENI CARE SUNT VĂZUȚI CA OAMENI -Yazhi Swaruu

Autor Robert
Publicat 22 octombrie 2022
Traducere Const. Mihăilescu.

Robert: Yazhi, știi ceva despre moartea reginei Marii Britanii?
Yazhi: Nimic nou. Doar că suntem convinși că dezîncarnarea ei a avut loc anterior cu câteva luni de zile înainte .
Robert: Adică, chiar și-a părăsit corpul fizic?
Yazhi: Și-a schimbat doar pielea.
Robert: A „năpârlit”, ca șerpii.
Yazhi: Nu a fost similar cu dezîncarnarea unui om natural.
Robert: Asta pentru că era un reptilian?Acum mai este pe Pământ dar în alt corp?
Yazhi: Da, nu am date sigure dar cunoscându-i, pot spune că se află tot pe Pământ.
Gosia: Ce vrei să spui?
Yazhi : Ea n-a fost niciodată umană; asta cunoștea deja multă lume. Faptul că este un reptilian, îi permite ca oricând să-și asume un alt corp fizic, pe cel vechi abandonându-l.
Gosia: Poți să detaliază asupra faptului că ea nu era umană? E ca un portal organic controlat de o entitate reptiliană?
Yazhi: Reptilele transpun în realitatea voastră, fizionomia sub care doresc să fie observate de pământeni. În acest scop se folosesc atât de propria lor minte cât și de o tehnologie 4D, invizibilă și imaterială pentru lumea 3D. Nu se metamorfozează precum o caracatiță; procesul este, în principal, mental, de voință și intenționare dar în care, dacă este nevoie, se ajută și de o anume tehnologie 4D. Pentru ei trecerea printr-un zid material nu reprezintă o dificultate. Reamintesc că ADN-ul însuși nu este altceva decât o amintire cristalizată a conștiinței unei entități. Mintea reptiliană generează atât conceptul material al unui corp asemănător omului, cât și conceptul unui corp reptilian, la voință. Ambele ipostaze sunt corecte, verificabile și atestate de orice medic.Baza conceptuală la un reptilian este: „Ceea ce am în față, deși arată ca un zid, nu este, prin urmare, nimic nu mă oprește să trec prin el!”.
Gosia: Cum poate o ființă cu o conștiința „4D” să aibă această capacitate? Eu credeam că pentru asta trebuie să te afli măcar în 5D, ca nivel spiritual?
Yazhi: Au această abilitate deși, din punctul de vedere uman, aceste ființe sunt mai de grabă întunecate. (E puțin mai dificil de eplicat asta). Dar nu toți reptilienii au asemenea abilități, unii sunt mai avansați decât alții, așa cum se întâmplă în populațiile tuturor ființelor aflate la diferite niveluri vibraționale.
Robert: Deci reptilienii pot traversa zidurile?
Yazhi: Da.
Gosia: Dar, anterior, ce au explicat Swaruu și Aneeka, la acest subiect?
Yazhi: Ele au spus că se poate face doar cu nivel spiritual mai înalt, apropiat de Sursă, motiv pentru care rasele regresive nu traversează spațiul. Eu însă nu sunt de acord. Asta pentru că nu trebuie văzute într-o liniaritate. Binele este de înaltă frecvență, iar răul este de vibrație joasă, da, dar, în general, atât binele cât și răul nu există frecvențial static ci cunosc oscilații mentale ale conștiinței gravitaționale, câmpul în care se află nu este unul rigid, fix, ci unul variabil în jurul unei frecvențe de bază. În perioadele în care valoarea vibrației este ridicată, altele sunt abilitățile acelei entități, comparativ cu cele pe care și le poate manifesta când se află în vibrația de bază.
Robert: Adică acei reptilieni pot, la un anumit moment, să aibă un nivel spiritual ridicat? Nu înțeleg.
Yazhi: Din anumite puncte de vedere, da.
Gosia: OK. Deci, revenind la regină,... deși este un reptilian, se poate arăta și manifesta în 3D cu un corp uman, pentru asta folosindu-se de propria-i minte și de o tehnologie 4D, invizibilă nouă?
Yazhi: Da, mai ales mental, dar asistată de tehnologie.
Gosia: Dacă o atingi ca regină, percepi că are corp biologic uman, da?
Yazhi: Numai din anumite puncte de vedere, pentru că, pentru a realiza asta (insist că ea este reptiliană), umanul fizic din ea este doar o transformare pe care reptila a învățat să o realizeze. Corpul ei nu se schimbă, ci, mai degrabă, exprimarea sa eteric; nu e o mutație morfologică corporală.
Gosia: Dar, lămurește-mă, ... s-a născut cu corp reptilian care ulterior s-a transformat în om sau s-a înfiltrat noaptea în corpul uman, de exemplu? Întreb deoarece cineva a discutat cu șeful de securitate al reginei, iar acesta, care nu se „dezlipea” de regină, n-a observat niciodată ceva anormal.
Yazhi: Asta nu contrazice ceea ce tocmai am spus. Există multe mărturii care atestă faptul că, în anumite circumstanțe regina se manifesta cumva deplasat (ca gestică, entuziasm, stare emoțională) , mai ales în fața unei prăzi.
Robert: Prada? Ce fel de pradă?
Yazhi: Băieți și fete ca mine.
Gosia: Oh, bine. Reptilieni sunt toți cei din familia ei sau doar ea?
Yazhi: Și familia ei, dar la modul mai „diluat”, nu toți din familie au abilitățile ei.
Robert: Adică toată familia regală a Angliei e reptiliană sau doar regina?
Yazhi: Familia.

DESPRE VIITORUL OMENIRII:
Yazhi: Despre viitor, nu văd cataclisme cosmice, dar văd o alunecare accelerată în haos. Cu multe pierderi de libertăți pentru populație pentru îndeplinirea agendelor reptiliene disparate, care se vor subsuma. Pe listă este obținerea deplinului control asupra a tot ceea ce fac oamenii. În acest sens nu vă pot da vești bune. Și, da, văd că propovăduitori de „vești bune” vor pretinde că niște salvatori extratereștri vă vor sări în ajutor și vor elibera umanitatea. Asta este o minciună, o dezinformare, voită sau din necunoaștere, care are scopul de a vă controla încă și mai mult, în special pe cei care credeți în asemenea povești. Mulți dintre susținătorii acestei speranțe deșarte sunt de bună credință, ei înșiși dându-le crezare. Însă, pe total, efectul va fi că se va răspândi și mai multă negativitate iar credința în puterile proprii va putea anihila și ceea ce mai rămăsese din spiritul de independență, creându-se o bula reconfortantă de negare, de evadare din realitate. Deci, în acestă privință, nu vă pot da vești bune.

Văd că oamenii se îndrăgostesc tot mai mult de minciunile guvernamentale, transmise prin mass-media oficială, creându-se un fel de val de îndobitocire a oamenilor. Aceasta va fi o mare problemă, căci valul va împinge turma tot mai aproape de prăpastie. Gândirea turmei va începe să prevaleze, ceea ce va face mai lesnicioasă manipularea lumii voastre de către cei care nu vă vor binele. Este tehnica Cabalei folosită împotriva umanității.

Nu mai este necesară carantina, ca în trecutul apropiat, restricțiile se vor introduce treptat și cumulativ, folosindu-se „tehnica de a prăji broasca la foc mic”.

Mă refer la:

-) introducerea și accentuarea restricției de a mai avea un vehicul propriu,

-) la desființarea monedei și trecerea totală la plata prin metode (carduri sau cipuri, de ex.) prin care controlorul poate să-ți blocheze fondul de care știai că dispui, ori să ți se impună să-l consumi într-un termen limitat, după care se va prescrie. Adică să ai la dispoziție, de ex., o lună în care să-ți poți cheltui veniturile, indiferent de modalitatea prin care le-ai obținut. În acest fel nu va mai exista posibilitatea de a acumula bani ori active.

Vei fi menținut sărac și dependent de cei care îți impun un anumit mod de viață.

Încetul cu încetul, oamenii vor accepta stilul acesta de viață, de sclavie. Mă tem că asta face parte din planul Cabalei.
Gosia: Vorbeai despre carantină. Că totul va fi mai strict și în ceea ce privește comunicarea cu civilizația umană realizată de civilizații extraterestre. S-a vorbit și despre o activitate non-umană foarte accelerată în ultimul timp și că Hashmallim (comunitatea angelică) încă lucrează cu Pământul, în ciuda interdicțiilor impuse de Federație. Ce determină o accelerare a acestor vizite și contacte, din moment ce Federația tocmai impune limitarea lor? Mă refer la carantină în jurul Pământului, impusă de Federație.
Yazhi: Ah, carantina asta! Faptul că se instituie mai multă strictețe pentru izolarea Pământului de restul galaxiei, cu scopul evitării „contaminării”, face ca pe ultimii metri să se încerce creșterea densității acestor călătorii spre și dinspre Pământ pentru a mai profita, acum când se mai poate, de a această ultimă oportunitate, până când dispozițiile nu vor mai putea fi eludate.

Gosia: Asta dacă ești norocos să fii plătit (referindu-ne la restricții). Pentru că se vorbește și despre sistemul de „credite” pe care fiecare cetățean le va primi de la guvernare etc.
Yazhi: Și, da. Ei încă se gândesc ce și cum și ce combinații economice doresc și pot impune și în ce locuri de pe Pământ.
Gosia: Ce fel de carantină este asta în afara Pământului?
Yazhi : Bazată pe directiva „Nimic nu intră, nimic iese”. Deocamdată, în practică, acest lucru nu se realizează, dar este oficial.
Gosia: Dar cum este ajutată Hashmallim în operațiuni, dacă carantina Federației interzice intervențiile? Aceasta este întrebarea.
Yazhi: Hashmallim ajută doar în moduri foarte limitate, cum ar fi modificarea cursului vieții unei singure persoane. Ei apar ca salvatori, sau orice ar fi nevoie, mai totdeauna ca oameni și au misiuni de a modifica cursul vieții unor persoane față de care au un anumit interes.
Gosia: Și este permis să li se înfățișeze ca oameni celor cărora le propune ajutorul, mai ales că operațiunea „carantina” este în vigoare?
Yazhi: Adevărul nici măcar oficial nu este permis a fi exprimat. Dacă misiunea nu le impune să arate ca oameni, atunci își fac treaba fără a se transforma (holografic) astfel.Vin pe Pământ, își fac treaba și pleacă.
Robert: Și cine decide ce misiuni trebuie să- îndeplinească? Cine le dă dispoziție? REGINA(extraterestră; n.m.)?
Yazhi: În mare parte, da.
Gosia: Dar, încă o dată, ceea ce fac ei este ilegal?
Yazhi: S-ar putea spune că este, din moment ce, deocamdată, este considerată doar ca o recomandare; fiecare grupă sau rasă decide ce sau de ce.
Robert: Bine, atunci ce mai poate fi numit legal sau ilegal? Haha.
Yazhi: Astăzi nimic, nici măcar respirația.
Aproape că nici eu nu mai înțeleg de ce oamenii se încăpățânează să mai creadă că guvernanții apără interesele celor care i-au ales. De când au guvernele grijă de cetățeni?! Din acest motiv, eu susțin că este vina majorității, în ansamblu,de starea deplorabilă la care s-a ajuns, pentru că nu vrea să vadă ceea ce este destul de evident. Să vă fie clar: mereu și mereu guvernele și politicienii urmăresc invariabil interesele lor și îndeplinirea directivelor celor care-i coordonează și le mențin scaunele (Cabala).
Robert: Da. De aceea alegerile, sondajele, totul este manipulat și nu trebuie creditat cu încredere.  

Yazhi: Nimic din ceea ce este oficial nu este adevărat. Este exact ceea ce vor ei să gândească oamenii.

https://swaruu.org/transcripts/sobre-el-futuro-y-los-reptiles-pasando-por-humanos-yazhi-swaruu

Un comentariu: