............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 4 iunie 2023

Religiile și înrobirea civilizației umane.

Matteo Romeo, prin Eleonora Lascu (cu unele reformulări din partea blogger-ului)

În toate timpurile au existat societăți secrete care au influențat conducerea lumii prin religii inventate și create de Arhoni. Prin toate aceste ritualuri, obiceiuri și acte de supunere, fără ca voi să știți, vi se ia din energia voastră vitală.
M
ersul la „lăcașul sfânt” (biserică, moschee,  etc), prosternarea în genunchi, semnul crucii, sărutarea veșmintelor prelaților, spovedania, miruirea, împărtășania, anafura, prescura, acatistul, aprinderea lumânărilor, cădelnițarea, stropirea cu aghiazmă, sfințirea casei, a colivei și a colacului, botezul, cununia religioasă, înmormântarea cu popă etc, toate sunt modalități prin care omul încheie sau re-înnoiește contracte, angajamente, promisiuni de credință și supunere față de entități, cu scopul de a stimula producerea, pentru ele, a cât mai multă și diversificată energie, pe care o folosesc ca hrană și ca „materie” primă pentru construirea a tot ceea ce ele au nevoie.
Există nenumărate simboluri religioase (și nu numai) ascunse pe care, deși le vedeți, nu le cunoașteți semnificația, chiar și în Religia Creștin-Ortodoxă. 
Cu foarte mult timp în urmă, unii preoți învățați, aveau acces la documentele vechi, începând cu construirea piramidelor din toată lumea. Ei făceau parte dintr-o grupare numită "Frăția Şarpelui”. 
Mulți dintre noi am văzut preoți cu un toiag auriu în mână, având pe el încrustați sau desenați doi șerpi încolăciți. Despre acești prelați vorbesc eu..
Cu timpul, această „ frăție” s-a stins și s-a transformat în Cruciade și Ordin al Templierilor care au crucificat, torturat și exterminat, mai ales prin ardere, zeci de mii (poate sute de mii) de oameni care nu au acceptat să se convertească la creștinism. Pe atunci, acest act barbar se numea "Războiul sfânt" sau "Potirul lui Hristos” umplut cu sânge uman. 
În trecut, milioane de oameni au fost convertiți la creștinism prin minciună, tortură, frică și teroare. Copiii celor care nu se converteau la Hristos, erau omorâți în fața părinților și a preoților. (De obicei, erau spintecați cu sabia). Din Europa, acest război „sfânt” s-a întins ca o molimă și peste ocean, în America Latină, la Mayași, acolo unde astăzi se vorbește spaniola și unde lumea se roagă la fecioare și cruci. 
Cristofor Columb era unul din adepții Ordinului Templierilor. Vasul cu care a navigat peste ocean, în America Latină, era împânzit cu simbolul crucii roșii a templierilor. V-ați îngrozi dacă ați cunoaște câți oameni și copii ai acelor locuri au fost uciși de cuceritori, în numele creștinismului forțat; pentru că niciodată nu s-a dorit libertatea omului, ci înrobirea lui, prin orice mijloace posibile. 
Apoi, după ce perioada Ordinului Templierilor a început să apună, a apărut o alta formă se înrobire și supunere, cu altfel de simboluri, cu altă îmbrăcăminte, altă fațadă, cunoscută astăzi sub denumirea de masonerie. Cine credeți că e în spatele religiei? Masoneria. Cine a creat biblia pentru turmă? Frăția Șarpelui. Cine a ucis și torturat în numele lui Hristos mai mulți oameni decât în primul și al doilea război mondial, luate la un loc? Ordinul Templierilor. 
Eu nu doresc să deschid cu forța ochii nimănui, asupra acestui teribil adevăr. Fiecare are dreptul să creadă, în continuare, în „cuvântul bisericesc”; doar încerc să ridic vălul „bunelor intenții” cu care biserica acoperă terifiantul adevăr istoric. Sper ca prin aceasta să contribui și eu la „trezirea” celor încă „adormiți”. Asta înseamnă să devii „periculos" pentru cei care nu au niciun interes să ne trezim. 
În lume a apărut însă un curent de trezire, de înțelegere a realităților, curent care ia amploare și care poate răsturna „barca conchistadorilor mondiali”. Asta îi sperie pe cei care ne-au ținut secole de-a rândul în bezna ignoranței. 
Există în acest univers civilizații benefice, care fac tot ceea ce este permis pentru a ne ajuta să ne creștem nivelul de conștiință și înțelegere a Creației (nota C.M.: de exemplu pleiadienii din Taygeta). Totul însă depinde de noi, deoarece imixtiunea în treburile oricărei specii, chiar dacă scopul este unul nobil, este interzisă prin Legile Creației.
Omul este atras de bani, precum albina de nectar, iar prin asta, se menține cea mai mare subjugare și sclavie pe Pământ, căci, din păcate, cu bani poți cumpăra și influența totul în această lume. 
Să sperăm că, totuși, umanitatea mai are timp să se „trezească”, chiar dacă civilizațiile extraterestre prietene cred că e prea târziu și că ne îndreptăm, inevitabil, spre resetare.
 https://www.facebook.com/photo/?fbid=288134076902630&set=a.119536783762361

2 comentarii:

  1. Avem o veste pentru acești apostoli ai antiregiilor: există tot mai mulți preoți și enoriași, inclusiv din rândurile ortodoxiei, CONȘTIENTIZEAZĂ (adică mai mult decât știu)

    RăspundețiȘtergere
  2. ... despre adevărurile scrise în articol. Și a apărut de câțiva ani o mișcare de "exorcizare" a acestui sistem de control, din interiorul său, nu o luptă pe față, cu imprecații, violențe etc. Sunt preoți care reușesc să transfigureze sfintele Taine (cu sau fara ghilimele), polarizând pozitiv sensul astral/mental al fenomenelor subtile ce au loc. Intră entități pozitive în joc iar dinamica ritualului e schimbată, din supunere și control, in libertate de percepție. Evident, asta se petrece individual, deocamdată doar cu unii dintre enoroași. Prietenii din celelalte lumi împreună cu cei întrupați experimentează, in această perioadă de schimbare de paradigmă, observa, reglează parametrii. Nimic nu e static... De pildă, undeva într-o biserică la împărtășanie ortodoxă, bucățica aceea de paine îmbibată în vin a fost, pentru o singura persoană care a necesitat ajutor, transformată în "foc astral" terapeutic. Sau la un confesional catolic, preotul a fost "bypasat" de Supraeul omului și de Protectori, iar acesta a primit informații esențiale vieții sale care, dacă erau venite prin vis sau vreun extaz oarecare, nu erau crezute ci atribuite celor negativi.
    Și exemplele se tot înmulțesc anii aceștia, sunt rabini sau călugări budhiști care ajung să vadă/simtă dincolo de condiționările dogmelor proprii. Printre altele se întrupează semințe stelare care deliberat ajung sa transforme instituțiile religioase din interior. Lumea nu e in alb și negru...

    RăspundețiȘtergere