............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

joi, 8 iunie 2023

Y402 - EVADAREA DIN MATRIX- comunicare de la extraterestra Mari Swaruu

14 decembrie 2022
Traducere Const. Mihăilescu

Mari Swaruu : Pentru a scăpa cu adevărat din Matrix, trebuie să trăiești o viață pe care mai puțin de 1% din omenire ar înțelege-o.

Ar trebui să aveți principii proprii și unice și să fiți pregătiți să renunțați la prieteni și familie dacă aceștia intră în conflict cu acele criterii proprii și unice ale dumneavoastră; pentru a vă putea păstra și proteja propriile valori și integritatea.
Fiți drăguți cu ei, amintiți-vă că nu au cunoștințele și nici contextul pentru a ști de ce gândiți diferit. Deși prietenii și familia te pot iubi, de multe ori, ei, pur și simplu nu au capacitatea de a te înțelege. S-ar putea ca în timp să ajungă să te înțeleagă, sau nu. Iubiți-i așa cum sunt și amintiți-vă că nu toată lumea are aceeași misiune ca suflet.
Este foarte importantă precizarea că, cu cât ai mai multe lucruri în comun cu ceea ce este acceptat și convenit social, cu atât te afli mai mult în interiorul Matricei. Faptul că marea majoritate este de acord cu ceva nu înseamnă că este adevărat sau că acel adevăr, acceptat de comunitate, ți se aplică și ție și este în concordanță cu propriile tale valori.
Luați și bucurați-vă de ceea ce vă place din Matrix, pentru asta este viața, dar întotdeauna aveți înțelegerea că nu există un singur adevăr, totul este o iluzie, totul este fals, în afară de tine; tu, care trăiești experiența a cine ești, minunata ființă simțitoare și universală, înțelege și fii de acord că că adevărata ta identitate cosmică este un fragment din Totul.
Pentru a trăi pe Pământ și a fi fericit, sau cel puțin pentru a funcționa corect, trebuie să trăiești în două lumi, înțelegând cum funcționează Matrix, ce este acceptat social și, în același timp, susținându-ți propriile valori cu integritate, fermitate și consecvență.

Omule, ești un infinit valoros, cat se poate de valoros. Nu uita niciodată asta.

Mai sunt multe de spus despre acest subiect, de aceea, despre el vom vorbi și în viitor.

Cu multa dragoste.
Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/escape-from-the-matrix-01-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu