............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

luni, 22 decembrie 2014

MOMENT ISTORIC PENTRU POPORUL ROMÂN

Înainte de turul 2 al alegerilor, invocaţiile colective au contribuit la trezirea sufletului neamului românesc
de Maria Nicola

Aceia dintre noi care am participat la invocaţiile colective din noaptea de 15 spre 16 noiembrie am simţit cu siguranţă faptul că atunci s-a petrecut, în şi prin noi, ceva cu totul extraordinar. Prin aceste invocaţii, yoghinii apelează ajutorul lui Dumnezeu, al diferitelor entităţi angelice, al Marilor Puteri Cosmice şi diferite aspecte dumnezeieşti, pentru ca ele să se manifeste în şi prin fiinţele umane, astfel încât binele dumnezeiesc să înceapă să predomine pe această planetă şi tot ceea ce este rău, dizarmonios, nefast, corupt şi pervers să diminueze – atât în fiinţele umane, cât şi la nivelul societăţii şi în cadrul diferitelor evenimente şi fenomene care se produc în această ţară şi pe această planetă. Aceste invocaţii fac apel la graţia divină pentru trezirea sufletelor fiinţelor umane faţă de ceea ce este frumos, înălţător, binefăcător şi dumnezeiesc, pentru trezirea discernământului lor astfel încât să nu mai fie influenţate şi să nu mai accepte nimic din ceea ce este rău, corupt sau vicios.


Nu este cu siguranţă o întâmplare faptul că invocaţiile au avut loc chiar înainte de turul doi al alegerilor, ceea ce a declanşat o puternică trezire a sufletului neamului românesc, iar aceasta a produs o reacţie surprinzător de vehementă de respingere a unui posibil preşedinte corupt şi scelerat. Deşi nu s-a urmărit special ca aceste invocaţii să fie exact înainte de alegeri – ele  fiind  programate  cu  mult  timp  înainte –,  iată  că neîntâmplător a existat această sincronizare care a contribuit din plin la uluitorul rezultat al alegerilor.



Diferiţi comentatori şi analişti au încercat în van să găsească o explicaţie satisfăcătoare pentru valul popular care a năruit planurile electorale ale candidatului PSD; nimeni nu a reuşit să înţeleagă cum a pierdut acesta nişte alegeri pe care le avea practic „în buzunar”. Diferitele evenimente care s-au petrecut în acele ultime zile dinainte de turul doi şi care au contribuit la aceasta nu pot explica în întregime nici participarea neobişnuit de mare la vot şi nici diferenţa de 10 procente dintre candidaţi. A fost un veritabil miracol, fie că folosim acest cuvânt în sens metaforic, fie că ne referim la sensul lui propriu.


Cu Biserica Ortodoxă Română care a făcut o respingătoare campanie pro-PSD, românii sunt probabil prea puţin dispuşi să accepte că în desfăşurarea de-a dreptul miraculoasă a evenimentelor cu ocazia alegerilor prezidenţiale din 16 noiembrie Graţia Divină a jucat un rol preponderent. Şi totuşi, Dumnezeu se află deasupra tuturor bisericilor şi dincolo de prejudecăţile noastre. Iată că de data aceasta El s-a manifestat prin trezirea sufletului neamului românesc – aspect la care merită din plin să medităm acum, înainte de ziua naţională, pentru a deveni conştienţi de imensa forţă latentă a sufletului acestui popor.




Prea uşor am acceptat până acum să dormim „somnul cel de moarte” despre care ne avertizează chiar imnul nostru naţional. Fiecare dintre noi putem contribui la trezirea sufletului neamului românesc prin acţiuni spirituale sau sociale. Printre acestea se numără şi rugăciunile colective care imploră graţia lui Dumnezeu pentru dezvăluirea faptelor celor corupţi aflaţi la putere (nici în această direcţie nu este deloc întâmplător faptul că se fac din ce în ce mai multe astfel de dezvăluiri). Poate că, analizând aceste aspecte, unii români vor realiza că au scăpat ca prin urechile acului de un viitor dezastruos şi vor da dovadă de mult mai multă vigilenţă şi implicare socială în viitor.



yogaesoteric
28 noiembrie 2014

Comentarii:

K : Impuls
Nu aveam de gând sa votez. Nu am votat nici la primul tur, cand eram la 3 minute de sectia de vot. Nici in duminica votului la al doilea tur nu am vrut sa misc un deget. In realitate nici unul nu merita. Supriza mare insa, duminica la pranz, vorbind cu un prieten si coleg, care mi-a zis ca "zboara" la vot, am primit si eu IMPULSUL sa merg. Si uite asa, am facut 100 km pentru a merge la sectia de votare din "apropiere". Am participat la invocatii, au fost speciale si puternice, dar nici prin cap sau prin alte simturi nu imi trecea ca sa merg a doua zi la vot. In cazuri de "urgenta", iata ca asa actionează Dumnezeu. As putea spune ca am facut 100 km degeaba, ca tot (NU) iesea cel care (NU) trebuia, dar in modul asta am fost cu totii la unison... cu VOIA DIVINA si implicit cu DUMNEZEU. Am gresit oare in implicarea aceasta "la unison"?

Personal nu dau doi bani pe Johanis, dar prin acesta actiune spirituala si implicit reactiile ei chiar si la nivelul maselor si mai ales la nivelul sufletului poporului roman, s-a facut un "pas inainte" care l-a prins in "off side" pe cel ce se credea "presedintele" si stapanul Romaniei, patind acelasi lucru precum tatucul sau, Nastase. Amandoi au avut o supriza de proportii, SURPRIZA VIETII lor. De data aceasta evidentele au fost mult mai tulburatoare si mai neasteptate. DIN NOU, buturaga "mica" (MISA si Grig) a darmat marea caruta a satanistilor din spatele (umbra) lui Ponta si Nastase. Li s-au incurcat multe planuri, si atunci in 2004 si acum in 2014. Ciclul de 10 ani a functionat si de data asta, tot in defavoarea lor. Acesti satanisti nu au inteles nici pana acum "secretul": cu cat se straduie ei mai tare sa faca buturuga cat mai mica, cu atat mai mult ea devine mai tare, mai dura si mai indestructibila. Si asta chiar inainte ca cel ce este si va fi Kalki, sa-si faca aparitia in lume. Ce vor mai face atunci, aceste satane?
12/11/2014 2:37:00 AM



maria dan: pana si Cristian Tudor Popescu a simtit...
Luni dimineta dupa alegeri am plecat cu masina si aveam radioul pe programele de stiri. A aparut la un momentat un interviu in direct cu CTP care intrebat cum a simtit ziua alegerilor si a spus cam asa: am simtit ceva in aer, ceva ce n-am mai simtit pana acum, o forta care a ridicat poporul roman de la paman, nu mult, poate o palma sau doua, dar am fost ridicati de la pamant!
12/8/2014 7:39:00 AM



oana : alegerile in Londra
In Londra s-a stat la coada 7 ore in frig si ploaie pentru a vota dar oamenii s-au mobilizat exemplar pentru a fi siguri ca nu iese Ponta presedinte. A fost un exemplu de solidaritate.
12/1/2014 10:24:00 PM



daria silancop : recunostinta
Sunt o cursanta in anul 3 de yoga, am participat pentru prima data la invocatiile colective de dinainte turului doi al alagereilor prezidentiale din aceasta toamna si pot spune ca viata mea nu va mai fi niciodat ala fel ca inainte. In acea noapte si apoi prin implinirea rugaciunilor noastre care a urmat invocatiilor. Devine din ce in ce mai evident pentru mine ca m-am nascut in aceasta tara binecuvantata cu un scop precis, acela dea practica liber YOGA si de a putea ajuta asa cum pot, la elevarea constiintei acestui popor ales de DUMNEZEU. Auzisem si inainte sa vin la curs de destinul spiritual extraordinar al acestei tari iar acum am putut si mai mult sa intuiesc apoi chiar sa ma conving de autenticitatea faptului ca intr-un mod misterios, poporul roman este un popor ales de DUMNEZEU. Poate si de aceea aici batalia dintre bine si rau pare a fi atat de acerba, asa cum m-am convins urmarind turul doi al alegerilor prezidentiale. Bravo romani, Bravo yoghini !
12/1/2014 3:41:00 PM



cititor : sarbatoare
Faptul ca DUMNEZEU a ajutat poprul nostru sa faca acest pas in trezirea constiintei nationale este un mare dar divin !! In acesta zi de sarbatoare a romanilor, 1 decembrie, Romania priveste cu speranta catre un viitor luminos, in care greselile trecutului vor fi vindecate prin imbunatatirea guvernarii in tara noastra si prin demascarea tuturor marsaviilor la care se dedau unele personalitati politice si nu numai din tara noastra. Bravo MISA ! Sa continuam sa ne rugam, doar rugaciunile tuturor romanior pot salva viitorul cestei tari !
12/1/2014 3:31:00 PM



ion.d. :
Am impartasit uimirea generala a rezultatului alegerilor. Fac parte din cei care au votat impotriva PSD dar sincer nu ma-steptam la o victorie atat de evidenta, adica 10 % este intr-adevar un fel de miracol, asa cum este metionat si in acest editorial. Am o multime de prieteni in strainatate care au fost efectiv socati de modul in care PSD a incercat să-i opreasca in a vota: stat la cozi ore in sir, lacrimogenele atc.. Chiar ieri mi-a povestit un prieten din copilarie care locuieste in Anglia si s-a intors intr-o scurta vizita in Romania despre cum efectiv s-a luptat sa voteze si cum a filmat (impreuna cu alti romani aflati in aceeasi situatie) intreg procesul flagrant de asa zisa organizare a alegerilor la care a fost martor; a trimis inregistrarile dnei Monica Macovei.. Sa speram ca ceea ce s-a petrecut la aceste alegeri sa fie un semnal de trezire a tuturor romanilor din 'somnul cel de moarte '. Doamne Ajuta !
12/1/2014 3:17:00 PM



Adina : A fost intr-adevar miraculos
Ma numar printre cei care n-au mai fost demult sa-si exercite dreptul de vot, pentru ca de fiecare data aveam de ales intre aceleasi personaje politice corupte, de care mi-era lehamite. Insa, de aceasta data, pur si simplu nu se mai putea. N-as fi suportat sa vad cum un partid atat de corupt cum este PSD-ul va detine controlul asupra principalelor institutii ale puterii. Am avut cu totii ocazia sa vedem in atatia ani de ce este in stare PSD-ul. Si, ce s-a petrecut la alegeri in diaspora, a aratat inca o data cat de mult conteaza oamenii pentru acesti nemernici - o simpla masa de manevra pentru a-si atinge scopurile. Iata insa ca Dumnezeu nu doarme si oamenii nu pot fi prostiti la infinit. Nu imi imaginez ca Iohannis va fi presedintele ideal - apropo, am avut curiozitatea sa vad ecourile alegerilor in presa straina si am observat cu uimire ca toate pozele cu Iohannis erau fotografii-semnal francmasonice. Insa ceea ce s-a petrecut la aceste alegeri a demonstrat inca o data ca atunci cand oamenii se trezesc si isi afirma clar optiunea spre mai bine, nicio forta, oricat de mare si tare s-ar crede, nu li se poate opune. Si am convingerea ca in astfel de situatii Dumnezeu ne ajuta intotdeauna, mai ales daca ii si cerem. Multumesc tuturor romanilor. Multumesc lui Dumnezeu. Multumesc MISA.
11/30/2014 1:57:00 PM



Traian :
Campania PSD s-a bazat pe un mesaj adresat maselor de manevra, usor de prostit si de manipulat. Cu pomeni electorale, cu sloganuri gen 'Doar Ponta iti garanteaza pensia", cu autobuzele, cu voturi de oameni care au murit demult, etc, etc. In paralel au urmarit blocarea deliberata a voturilor celor care puteau fi mai greu manipulati, cum ar fi cei din diaspora. Detineau efectiv o masina de vot bazata pe o mare experienta. Erau absolut siguri ca vor castiga si mergeau pe principiul machiavelic că "scopul scuza mijloacele". DAR POPORUL S-A TREZIT!!! Era uimitor cum oamenii strigau pe strazi si in fata sediului PSD: "GHINION, GHINION, TARA S-A TREZIT DIN SOMN!!" Regulile jocului s-au schimbat, constiinta nationala a romanilor se trezeste pe zi ce trece. Exact de asta se temeau manipulatorii care se bazau pe somnul ratiunii. Sunt convins ca este abia inceputul trezirii ... Sau mai bine zis a RE-TREZIRII SUFLETULUI NEAMULUI ROMANESC.
11/29/2014 2:51:00 AM



Iustin M: !!!
Cu siguranta ca asa este! Eu unul nu pot sa imi explic! Cand am auzit ca a iesit Iohannis am ramas MUT! Eram sigur ca iese Ponta, desi nu vroiam deloc! Toata presa a indobitocit populatia, reclamele pe strazi erau 10 Ponta si 1 Iohannis. Imi era scarba sa vad propaganda comunista pro Ponta pe toate posturile! In familie erau certuri, mama tinea cu Ponta, iar noi toti ceilalti Iohannis, a avut mama o criza de isterie cand a vazut ca e Iohannis, apoi dupa ce l-a vazut la TV si l-a cunoscut mai bine, chiar la admirat! Oare asta nu s-a numit spalare pe creier? Mama era cea mai TV-ista dintre toti! Ma bucur mult ca Dumnezeu asculta macar de unii spirituali chiar daca in minoritate in tara asta, sa speram ca sunteti trimisii lui Avraam caruia Dumnezeu I-a spus ca si doar 10 oameni credinciosi vor scapa Gomora! Merg la biserica dar va stimez pentru ca nu va lepadati de credinta in Dumnezeu chiar daca este prin alte mijloace decat cele clasice bisericesti (care.. a votat cu Ponta, știe clerul ca asta e voia lui Dumnezeu.) E o palma pentru religie, pentru nationalistii lui Vadim, pentru Dan Diaconescu care si-a facut OTV-ul ptr critica anti PSD, pentru toti cei care.. acum si-au aratat adevarata fata! Acesti oameni care sunt niste tarfe politice! Scuzati limbajul dar situatia il impune! bravo MISA, tineti cu tara chiar daca ea vi s-a suit in cap incitata de presa si televiziune!! Sunt interese politice la mijloc, presa e in mana securistilor! Bine ca rezistati si acum ma gandesc ca Dumnezeu va ajuta sa rezistati!
11/28/2014 9:34:00 PM



GEORGE MIRCEA CIOCIOC: DE-ALE ALEGERILOR......in care
..... Da, putem spune cu tarie ca alegeriele prezidentiale recente de aceasta data... au avut un Dumnezeu ! Si au avut pentru ca, actiunile spirituale si rugaciunile colective care implora Gratia lui Dumnezeu au fost nenumarate, puternice si au dezvaluit fara tagada, ca de fiecare data faptele si nelegiuirile celor corupti, aflati la carma acestei tari minunate, pot fi naruite. Acum Dumnezeu a fost roman ! De aceasta data, Dumnezeu Tatal, nu a mai suportat si si-a trimis prin minunatul tineret reprezentantii care parca, au fost canalele, puternica energie si toata puterea LUI pentru a "trezi din somnul cel de moarte", sufletul neamului romanesc. De acesta data, bunul Dumnezeu, chiar ne-a aratat puterea si ajutorul LUI, iubirea fata de oamenii necajiti ai acestei tari, raspunzandu-ne cu maximul de promptitudine apelurilor noastre, rugaciunilor noastre colective, intorcand soarta alegerilor miraculos in favoarea celor cinstiti si drepti , desi "minciuna" se credea, deja castigatoare.... Nu a fost insa asa. S-a vazut inca o data, dar acum mai pregnant, ca ruga noastra colectiva , apelurile noastre, nu au ramas fara raspuns.... Multumim Dumnezeu Tatal...
11/28/2014 9:14:00 PM



Simona : Multumesc lui Dumnezeu!
Am participat la Invocatii in acea noapte si am simtit o mare, mare Gratie revarsandu-se asupra noastra, a celor care eram prezenti la aceasta formidabila manifestare spirituala. A doua zi mergand la vot am avut impresia ca aerul e mai rarefiat, mai curat, subtil parca era mai multa lumina... Si am observat o stare de trezire la oamenii din jurul meu, ca si cum romanii s-au trezit dintr-un somnul greu si incep sa se dezmeticeasca si sa vada ce se petrece cu vietile lor. M-au impresionat cozile de la sectiile de votare si faptul ca erau multi tineri veniti nu cu spirit de turma, cu gasca, ci cu un simt de responsabilitate. Am simtit Gratia divina manifestandu-se din plin intreaga zi, si sunt foarte recunoscatoare ca ne-a scapat Dumnezeu din ghearele Raului.
11/28/2014 6:20:00 PM



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu