............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

vineri, 13 februarie 2015

CITEVA INFORMATII PENTRU SRI SI SIE PRIVIND BOGATASUL MISTERIOS DIN ELVETIA


Din investigatiile mele, romanul respectiv este cetatean elvetian, 

lucru confirmat si de presa elvetiana si ii multumesc lui Cristian Sima, brokerul, pentru sprijin. Deci avem un cetatean elvetian de origine romaneasca.Site-ul Comisarul.ro produce si el o stire, legata de Printul Dimitrie Sturdza, dar nu el este cel implicat in retrocedarile cu Hrebenciuc (ala e Paltin Sturdza, un verisor indepartat) asa cum precizeaza comisarul.ro.Avind in vedere ca SRI si SIE nu au reactionat, sa ne spuna clar ale cui sint cele 800 de milioane de dolari, iata citeva informatii din emisiunile mele din ultimii ani:

1.   Gigi Becali, in urma cu multi ani, spunea la  “NASUL”, auzise probabil de la Hrebenciuc, ca un cont de 500 de milioane de dolari din Luxemburg, detinut de un roman, a inceput sa faca “beep-beep”! Momentul a fost memorabil, multi romani si-l amintesc! Eu nu l-am crezut atunci pe Gigi, mi se parea suma astronomica, dar vazind astazi cite zeci de mii de hectare isi retroceda Hrebe, consider ca informatia lui Becali este plauzibila.

2.    La vremea respectiva, cu ceva timp inainte, premierul Adrian Nastase legase o trainica” prietenie cu premierul Luxemburgului de atunci, actualul sef al Europei, dl Juncker! Prietenia au consfintit-o la o cina istorica ce s-a prelungit tirziu in noapte!

3.   La un moment dat, o  “bufnita” mi-a soptit ca cei 500 de milioane de dolari din Luxemburg au fost transferati in Elvetia, ca sa nu mai faca “beeeep”!

4.   Stiu de la apropiati ai Printului Sturdza, oameni de tenis, ca omul era destul de sarac inainte de anii 2000 si parca îmi amintesc ca asta o spunea si el in citeva interviuri din reviste mondene. In plus, afacerea Printului cu niste produse cosmetice, o afacere mica asa cum marturisea, nu avea cum sa produca nici macar 10 milioane PROFIT in toti acesti ani!

5.   Tot intr-o emisiune, de data asta la “NAȘUL TV”, Cristian Sima a marturisit ca era pe o terasa, cu multa lume, prin 2010, cînd Dana Nastase a spus ca daca Adrian, premierul Minune, mai ramînea citeva luni la putere reuseau sa faca MILIARDUL!!! Ce, mai conteaza in ce moneda!!!

6.   Dimitrie Sturdza este sponsorul familiei Nastase, mai precis omul care a facut un ONG care sa sprijine, prin burse de studii in Elvetia, tinerii romani. Culmea, ditamai ONG-ul a sprijinit o singura bursa, pentru....... mezinul Mihnea Nastase,
Adrian multumind public lui Sturdza. Pai daca omul ar avea in cont, cash, 800 de “bulioane”, baga si el mai multe burse, macar asa, de ochii lumii!

7.   Tot la “NASUL”, in urma cu foarte multi ani, CV Tudor a spus ca Adrian Nastase a luat un “comision” urias in urma vînzarii pe nimic a Petrom. Era vorba de sute de milioane de dolari! Nu l-am crezut, efectiv nu puteam intelege dimensiunile Jafului National! Astazi, cind stiu ca Petrom valora minim 12 MILIARDE DE DOLARI in 2004, cind vad ca la o afacere de 1,2 MILIARDE de EURO (EADS) spagile politicienilor romani sint de zeci de milioane de euro, parca il cred pe Vadim de atunci!

8.   Avind in vedere ca Romania lui Nastase a vîndut pe nimic si alte mari averi ale Statului (vezi Sidex, etc), chiar imi vine sa cred ca “MILIARDUL lui Nastase din Marea Chinei”, despre care se vorbea in campania din 2004, poate fi adevarat! Atunci nu credeam, astazi pot crede! Evident, fara prostia aia cu  “Marea Chinei”! 
CONCLUZIE:
    Ce vreau sa spun e ca, daca cei de la  comisarul.ro au dreptate si Dimitrie Sturdza e elvetianul-roman care are in cont 800 de milioane de dolari CASH, atunci banii nu sunt ai lui, în mod sigur!

Astept in continuare SRI si SIE sa ne spuna, cu subiect si predicat, ai cui sint banii, din ce surse provin si cum au ajuns in banca din Elvetia! Daca Serviciile nu reusesc sa produca urgent, in maxim 24 de ore, aceste răspunsuri, atunci toți sefii trebuie invitati la Parchetul Militar.
Si promit sa mai dau niste informatii, in perioada urmatoare, dupa ce fac niste verificari! 
Nu de alta, dar cu 800 de milioane de dolari Romania ar putea construi 8 SPITALE REGIONALE DE URGENTA si astfel am putea salva mii de vieti omenesti in fiecare an! In plus față de carnagiul de astazi din sistemul sanitar romanesc!
Acum, sa vă văd cât patrioți sînteti in Servicii !
Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu