............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 1 februarie 2015

Atitudini: Monica Macovei


Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, sâmbătă seară, că DNA și SRI sunt atacate de politicienii care vor să ”să scape” de acuzațiile care li se aduc, conform Realitatea.net.
Citește și: Cinci arestări în noul dosar al fostei șefe Antimafia. Declarații INCENDIARE ale Alinei Bica: "Îmi rup capul ăştia! Cum să mă duc la Elena și să-i spun că am pus o dezaxată la ANRP?”
"Ma intreb de ce nu vorbesc despre ei si ce au facut ei, de ce vorbesc despre altii? Dupa parerea mea ar trebui sa taca cu totii, sa stea cu capul plecat, ca si-au batut joc de tara asta de ani de zile", a comentat Monica Macovei, când a fost întrebată cum comentează declarațiile din dosarul Microsoft.

Macovei a precizat ca nu stie daca acuzatiile aduse de Elena Udrea Serviciul Român de Informații sunt adevarate sau nu, dar este de parere ca institutia a facut bine ca a negat ferm si nu a intrat in dialog cu cercetatii penal.

Citește și: Numirea Codruței Kovesi la DNA. Cum răspunde Ponta acuzațiilor Elenei Udrea. Pe cine susține PSD la SRI și SIE

"Se ataca DNA si SRI pentru ca SRI lucreaza cu DNA - coruptia e una din amenintarile la adresa sigurantei nationale. Cei care vor sa scape, vor da intotdeauna in DNA si in cei de la SRI. Se intampla asta, vedem ca sunt acuzati, terfeliti, si procurorii si judecatorii de la Inalta Curte care dau condamnari", a mai spus Monica Macovei.

Citește și: Udrea, noi precizări despre denunț: Când am acuzat un general de serviciu secret, s-a creat PANICĂ
Elena Udrea a anunțat, vineri seară, într-un interviu acordat Hotnews, că a depus un denunț contra directorului SRI.
 http://www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu