............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

joi, 12 decembrie 2019

Nimicnicia unui criminal care nici măcar nu recunoaște.


Traian CruduUrmăreşte
Bătrân și sătul de zile în libertate, Ion Iliescu propune o reconciliere națională și cere ca justiția si poporul român să nu mai caute criminalii oamenilor care au murit la revoluție, acum 30 de ani. Să ne dăm mână cu mână, să așezăm pe aceeași treaptă a istoriei, criminalii și victimele lor. Să iertăm. Să mergem mai departe.
După ce a furat o revoluție, 30 de ani din viața unei națiuni (până acum), licheaua asta are curajul să ceară, cu glas mieros, să punem batista pe țambal.

În anii 90, la aproape jumătate de veac de la izgonirea regelui Mihai de către comuniști, Iliescu nu dorea o reconciliere. Ba mai mult, la îndemnul său, membrii PSD-lui de atunci (PDSR) cereau public ca regele Mihai să fie declarat "persona non grata" și să i se interzică accesul definitiv pe teritoriul României.
Acum când justiția caută să pedepsească, bajbâind încă, autorii atrocităților de acum 30 de ani, șandramaua comunistă vrea, într-o ultimă forțare să mai dea un cap în gură statului de drept și ne cere să renunțăm la căutarea adevărului.
Este dorința unui criminal bătrân de a fi iertat, fără ca măcar să se spovedească.

https://www.facebook.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu