............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

marți, 19 decembrie 2023

Cum ne putem acorda la vibrațiile universului.

 

Pentru cei interesați.

În cartea sa MESAJELE ASCUNSE DIN APĂ, omul de știință  japonez Masaru Emoto descrie o parte din experimentele pe care le-a făcut mai ales asupra apei, acest mediu extraordinar de interesant și susținător al vieții nu numai pe Pământ. Plecând de la realitatea că toată creația nu este altceva decât energie de anumită frecvență, Emoto a studiat și a făcut fotografii în care se vede ce influență extraordinară o au cuvintele scrise sau vorbite asupra plantelor și animalelor. 

Vă recomand să vă procurați această carte excepțională care vă v-a ajuta să înțelegeți că, practic, întreaga creație înseamnă energie, care vibrează pe anumite frecvențe. Starea de sănătate sau de boală a orice este creat depinde de nivelul de vibrație în care acel ceva există.

Am alcătuit tabelul de mai jos, care cuprinde cele mai importante cuvinte de care depinde starea oricărei creaturi (vegetală sau animală) pe care vă recomand să-l copiați și să-l lipiți pe vasele în care păstrați apa de consum (mai ales cea pentru băut sau preparat hrana voastră sau a animalelor pe care le îngrijiți). Nu după prea multă vreme veți constata o schimbare în bine a stării de sănătate, a condiției fizice, a dezvoltării și chiar a bunăstării materiale etc. 

Totul se explică și depinde de modul în care reușim să ne acordăm la vibrațiile benefice din univers, în conformitate cu Legea Universală a Atracției.

Așadar, copiați tabelul, dacă se poate pe calculator și imprimantă, și apoi lipiți-l cu fața (partea scrisă) către interiorul vasului, care, cel mai indicat, ar trebui să fie din sticlă transparentă.

În principiu, conștiința universului înțelege toate limbile pământului, însă eu am considerat că e cu atât mai bine dacă cuvintele cheie vor fi scrise în principalele limbi vorbite ale planetei. 

Practic, conștiința apei va interpreta corect cuvintele scrise sau vorbite și va modifica structura apei, consumatorul reușind să se acordeze pe frecvențele stărilor enumerate (iubire, lumină, sănătate etc...)

Încercați, nu vă costă nimic, chiar dacă unii dintre dv. veți considera că este o aberație ! 

C.M.

Română            Engleză        Chineză        Arabă         Rusă      Spaniolă

IUBIRE              Love                            الحب         Любовь

LUMINĂ            Light                         الضوء        Свет

SĂNĂTATE      Health          健康          الصحة       Здоровье

FRUMUSEȚE  Beauty         美麗          الجمال        Красота

FERICIRE         Joy                歡樂         الفرح،       Радость

ABUNDENȚĂ  Wealth        財富          الث ر         Богатство

PACE                  Peace           和平          السلا         Мир

........................................................................................................................................................

Spaniolă   Franceză    Jap.   Portug.  Germană    Italiană

Amor      Amour       愛       Amo       Liebe          Amore

Luz          Lumière           Luz         Licht           Luce

Salud      Santé        健康   Saúde  Gesundheit  Salute

Belleza   Beauté     美し   Beleza   Schönheit   Bellezza

Alegría   Joie           喜び   Alegria   Freude       Gioia

Riqueza  Richesse  富     Riqueza  Reichtum  Ricchezza

Paz           Paix          平和      Paz        Frieden      Pace

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

FRECVENȚE  benefice :

432 Hz - vindecare de cancer

528 Hz - regenerare

741 Hz - curățări

777 Hz - reparare ADN

852 Hz - vindecare

888 Hz- abundența

963 Hz - Legea Atracției


Un comentariu:

  1. SUPER ! ÎL AM PE EMOTO - L-AM ”STUDIAT” - deci, MULȚUMESC PENTRU RE-AMINTIRE :)!

    RăspundețiȘtergere