............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

luni, 15 decembrie 2014

Diaspora răzbunată: Bogdan Stanoevici expulzat din guvern

După ce a făcut declarații imbecile despre miile de români care au cerut să li se respecte dreptul de a vota după ce au fost umiliţi de statul român în primul tur al alegerilor, Bogdan Stanoevici va pleca din guvern. Acesta spunea despre  românii ce strigau la secțiile de votare din diaspora: „vrem să votăm, nu plecăm!” că erau „agitatori” și că are „informaţii” în acest sens de la Paris şi Viena. Declarațiile au fost făcute într-o emisiune la TVR internaţional. Stanoevici mai spunea că din experienţa sa la Paris, „sunt grupuri de tineri revoltaţi pe orice, care, la orice manifestaţie, indiferent de subiect, ei se vor infiltra ca să intre în conflict”. Ei, acum se poate întoarce la Paris. Comunitatea românilor îl așteaptă cu brațele deschise, desigur.
Stanoevici a declarat la Antena 3 că a avut o discuţie cu premierul, am convenit de comun acord, ca urmare a acestor negocieri. Premierul nu avea nimic să-mi reproşeze, dimpotrivă. Sunt extrem de mândru că am făcut parte din acest guvern".
Deci domn ministru susține că Ponta nu i-a reproșat nimic, dimpotrivă. Adică l-a lăudat și l-a expulzat? Deștept, domn ministru!
http://www.curentul.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu