............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 14 martie 2015

ATENȚIONARE


Zilele acestea, urmare a intenției declarate a guvernului de a scădea (și așa cu mare întârziere) prețul medicamentelor, fabricanții iau deja măsuri în consecință. Un val de scumpiri este deja pus în mișcare într-o frenezie demnă de cauze mai bune, pentru ca iminentele ieftiniri care vor fi impuse să nu afecteze producătorii.

De exemplu, astăzi am cumpărat o cutie cu coenzima Q10 pe care am plătit 42 lei. Același produs l-am cumpărat săptămâna trecută cu 35,5 lei. Scumpirea cu cca 20% a produsului este egală cu intenția de ieftinire care va avea loc în luna mai.

Mă întreb retoric: ce fac instituțiile care ar trebui să apere cetățeanul? Unde este și ce face Protecția Consumatorului, Avocatul Poporului, Inspectorii financiari etc.?

Cu toată seriozitatea și îngrijorarea, mă întreb: se mai ocupă acest guvern mafiot cu altceva decât afacerile personale și oneroase? Pe cine mai slujesc guvernanții și parlamentarii? La ce mai folosesc aceste instituții corupte și pline de infractori? În ritmul în care ies la iveală afacerile oneroase, încrengătura mafiotă între politicieni, nu va fi de mirare ca peste puțin timp, cel puțin unul din doi indivizi aflați în parlament și în guvern să fie declarat hoț și corupt. 

Domnule președinte Iohannis, când ați hotărât să începeți a vă respecta obligațiile care vă revin, în conformitate cu Constituția țării? Sper că vă veți decide ca, în sfârșit, să vă opriți din tăiat panglici, împărțit medalii, și să vă aplecați și asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat în România. Veți avea multe de constatat în ceea ce privește lipsa de guvernare, minciuna generalizată, corupția, decredibilizarea poporului și a țării, continua scădere a nivelului de trai, scăderea natalității, dispariția a mii și mii de societăți private înglodate în datorii, defrișarea ilegală și accelerată a pădurilor, birurile nerușinate pe care le pune guvernul etc. 
NU TRANSFORMAȚI MARELE NOSTRU ENTUZIASM ÎN MAREA NOASTRĂ DEZAMĂGIRE!!

Domnule Ponta, decât să plecăm noi toți din România, împinși de sărăcie, nedreptate, corupție, prostie nu ar fi mai logic și mai echitabil să pleci tu de la guvernare?

C.M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu