............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

vineri, 1 mai 2015

Scumpirea „ieftinirii” de tip Ponta

Dragi români, vreți să aflați de la fața locului ce înseamnă trâmbițata măsură a acestui guvern psd-ist de a scădea tva-ul la 9%? Mergeți în magazine și în piețe și vedeți cum aproape zilnic cresc prețurile la produsele cărora li se va reduce tva -ul. 

Reacția producătorilor și comercianților era de așteptat, și ea a fost semnalată din timp de cei care se pricep. De fapt, nu trebuia să fii mare specialist pentru a previziona ce va urma acestei măsuri stil Ponta, adică, lipsită de pregătire, pompieristică, amatoricească și....până la urmă, prostească, care nu urmărește decât scopuri politice. În sine, măsura putea fi una bună, dacă era corelată cu măsurile complementare de prevenție, care se impuneau. Dar, cine să ia asemenea măsuri când guvernul colcăie de neaveniți, de lipsiții de pregătire în domeniile pe care au fost puși să le administreze? Este o floare rară un ministru priceput și corect în acest guvern de mafioți, condus de unul care se crede Dumnezeu dar care întrunește cele mai abjecte caracteristici ale unei ființe umane. 
Fac afirmații fără acoperire? Vă rog amintiți-vă prin ce s-a „remarcat” Ponta de când este în politică, și mai cu seamă de când a ajuns prim-ministru. Pentru a nu i le mai repeta, le voi enumera acum pe principalele:
        - un plagiator ordinar care, furând munca altora, a ajuns să ocupe funcții pe care adevărata sa pregătire, nu le justifica. 
        - colaborator al serviciilor de securitate, funcție incompatibilă cu activitatea pe care o desfășura concomitent (procuror), 
        - tip de mincinos notoriu a cărui „faimă” a trecut de mult granițele țării, și din care cauză, la nivel de guvern, România nu mai are prieteni și susținători. Mitomania lui Ponta, costă mult țara și poporul român căci investitorii serioși, nu-și permit să-și pună în pericol afacerile investind într-o țară în care primul ei gospodar (șeful guvernului) nu le dă nicio garanție, iar atunci când o face se dezice a doua zi de ea. 
        - Ponta a făcut și continuă aproape zilnic șirul ilegalităților. Profitând de majoritatea pe care o deține în parlament (această mixtură politică fetidă: psd,unpr, pc- al pușcăriașului Felix, partidul fantomă al „răzgânditului” și trădătorului Tăriceanu, pp-dd - al cărui șef este, de asemenea, în pușcărie), Ponta trece prin parlament tot felul de ordonanțe de urgență, care mai de care mai aberante, între care cea prin care un plagiator, precum autorul ordonanței, poate să renunțe la titlul de doctor din proprie inițiativă (evident, atunci când este descoperit), scăpând astfel de o posibilă condamnare și plată a tuturor veniturilor realizate în baza drepturilor de care s-a folosit ca „doctor”. 
  - Ponta este singurul șef de guvern care, crezându-se un nabab, iartă de o datorie de sute de milioane de euro, un guvern asiatic datornic față de România, prin elaborarea unui act care practic certifică imposibilitatea recuperării acelei enorme sume de bani de către statul român. 
 - Ponta apără prin fapte și declarații publice, ori frecventează, două posturi de tv. mafiote, ai căror patroni sunt la pușcărie sau sunt cercetați penal (Antena 3 și România tv.). De altfel, este de notorietate prietenia lui cu patronul unuia dintre aceste posturi, care duc permanent o politică de dezinformare și de denigrare a țării și a personalităților remarcabile pe care le mai are această țară. 
   - Ponta este atât de meschin încât, atunci când i se ordonă anumite acțiuni, de către cei care îl manevrează din umbră, încearcă să implice unele din organele statului, pentru a scăpa el de răspundere (vezi cazul CFR -marfă). 
   - Lașitatea acestui prim ministru este notorie și devenită proverbială: de câte ori guvernul (adică, Ponta) urmează să ia câte o măsură abuzivă și evident nepopulară, Ponta dispare pentru scurt timp: pleacă din țară, pe motive puerile, chiar înainte ca acea măsură să fie publicată sau supusă aprobării (vezi plecarea la funeraliile lui Mandela).
  - Prin măsuri lipsite de viziune politică sau economică, toate lucrările de mai mare anvergură necesare privind infrastructura, sunt anulate sau amânate și înlocuite cu cele agreate sau impuse de baronii psd, nu de interesul național (vezi, de ex., drumul european Pitești - Rm.Vâlcea - Sibiu, reclamat în primul rând de necesitățile de transport ale fabricii de autoturisme Dacia).
    - Ponta promovează și ține în guvern indivizi care nu au pregătire, sunt în cercetare judiciară sau nu sunt eficienți. Amintiți-vă de catastrofa de ministru de la Finanțe, înlocuită cu unul care acum e la pușcărie; amintiți-vă de „plimbările” de la un minister la altul ale ”amicului de nebunii” Șova, cu care Ponta a avut și multe afaceri oneroase. Amintiți-vă de prestația insipidă a lui Corlățeanu și de cea a lui Meleșcanu, Marga etc.,etc. La acest capitol, sunt cel puțin 15 cazuri de lipsă de orientare a acestui extrem de compromis prim-ministru.
     - Imixtiunea păguboasă și inadmisibilă a lui Ponta în toate domeniile justiției este evidentă, deși se încearcă mascarea ei; 
     - Organismele de control care țin de guvern sunt puse să cerceteze cazuri inexistente, inventate de primul ministru, din dorința de a plăti polițe adversarilor săi politici (Vezi „cazul ”Nana”). Aceste organe de control ale guvernului întrețin o vendetă politică plătită din banii acestei țări.
     - Împotriva tuturor normelor și al interesului general, primul-ministru menține pe postul de șef al CNA o individă lipsită de scrupule și de caracter, incompetentă și care se remarcă doar prin slugărnicia față de guvern, acționând ca mijloc represiv împotriva celor care nu sunt de acord cu politica și acțiunile puterii actuale.
     - Închei această enumerare cu cea mai acuzatoare dintre ele: Ponta este co-autorul (alături de Antonescu) puciului din 2012, când toate instituțiile statului au avut de suferit, act iresponsabil care a aruncat firava democrație românească cu câțiva ani înapoi și a costat țara multe milioane de euro prin degringolada creată și fuga puținilor investitori străini care mai existau.
Capetele de acuzare împotriva lui Ponta sunt numeroase și sper ca viitorimea să nu uite de ele.

 Dragi români, de vreo două zile Ponta, împins de nemulțumirea generală din țară, vrea să ia (cică!) măsuri de stopare a intenției generale a comercianților de creștere a prețurilor la produsele alimentare, susceptibile de a li se micșora TVA-ul. 

Evident, asta, ca de altfel majoritatea măsurilor pe care le anunță acest nepriceput prim-ministru, nu este decât praf în ochii cumpărătorului. 
După ce el, Ponta, a creat această gravă problemă, tot el, cu tupeul care-l caracterizează, apare în chip de mare salvator, anunțând că...are de gând să cerceteze problema pentru a-i găsi o rezolvare. Vă spun eu: așa va rămâne acest caz păgubos, ca tot ce a emanat din mintea „savantă a plagiatorului”. (Amintiți-vă de acciza la combustibil care este un mare eșec și mijlocul prin care dăm vecinilor banii care se credea că vor intra în visteria statului).

REDUCEREA TVA-ului ÎNSEAMNĂ DEJA O CREȘTERE IMPORTANTĂ A PREȚURILOR la bunurile de de larg consum, suportată de populație. N-aveți niciun dubiu: AȘA VA RĂMÂNE! 

Din păcate, ignoranța și ambițiile lui Ponta se materializează în pagubă în buzunarele populației, nu ale primului ministru și baronilor psd.!
Și, ca să aibă și un câștig personal la această păguboasă afacere, Ponta a început să aducă televiziunile în sala de ședințe a guvernului în care „marele strateg” își etalează „priceperea” de „a scoate cuiele pe care tot el și le-a bătut în talpă”.


Chiar nu înțelegeți, dragilor, pe cine avem la guvernare? 

Așteptați ceva de la Iohannis? Aș! Vedeți-vă de treabă! Președintele este ocupat cu probleme de mare strategie prin țările prin care se preumblă cu prima doamnă, probleme care-i obosesc puternic mintea, atât de tare încât trebuie, neapărat, să plece în locuri exotice, să se relaxeze.  
Ei, da, dar când revine în țară.... „intră tare” în guvern... exprimându-și regretul și speranța că data viitoare va ține cineva cont și de părerea lui....
Să vă fie de bine și poate...data viitoare...!? Numai că, până atunci, România, mergând contra curentului, se tot afundă și pierde contactul cu lumea civilizată și prosperă!

Const. Mihăilescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu