............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 7 iunie 2015

TRAIAN BĂSESCU - Facebook


5 iunie
Bună ziua Viorel,
Dacă vrei să nu faci mai mult rău decît ai făcut țării din 2012 și pînă acum, fă te rog un lucru simplu: PLEACĂ ACUM !
Fiecare minut pe care îl petreci în fruntea guvernului este un dezastru pentru credibilitatea României. Deci, încă o dată, PLEACĂ, PLEACĂ ACUM !
Iar dacă tu nu știi că țara este mai presus de interesele tale, vei învăța acest lucru, dar din păcate pe spinarea românilor. Ascultă te rog pe unul mai bătrîn ca tine, PLEACĂ ACUM !
  • Amand Amand Pisicuța pis pis pis , te-am visat azi-noapte in vis , spălare de bani făceai , acte false semnai , in complicitate la evaziune fiscală intr-ai ,iar azi funda Rosie iti puneai la ???? Unde unde ? Oooo Domnule Ponta !!! Va spun eu ca mi-am adus aminte din vis . La DNA .:)))) oare respectarea legilor nu e esențială pentru societate pisicuțule ? Pleacă !!!! Motanul Felix așteaptă o pisicuța lângă el , e tare amărât !:)))

Un comentariu: