............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 5 septembrie 2015

Unde au murit, de fapt, refugiaţii găsiţi într-un camion în Austria

de Ana-Maria Anițoiu , 04 septembrie 2015
Cei 71 de refugiaţi care au fost găsiţi morţi, săptămâna trecută, într-un camion, în Austria, au murit în timpul călătoriei în Ungaria, a arătat, vineri, o anchetă iniţială, relatează DPA, citat de Mediafax. 
"Presupunem că asfixia a avut loc într-o scurtă perioadă de timp", a declarat Hanspeter Doskozil, şeful poliţei locale.
Doskozil a estimat că cei 59 de bărbaţi, opt femei şi patru copii au murit în decurs de aproximativ o jumătate de oră.
Ancheta sugerează că autoutilitarea frigorifică a plecat de la Budapesta, săptămâna trecută, şi că a fost sigilată ermetic, dar că sistemul de răcire nu a fost pornit.
Astfel Ungariei îi revine să formuleze acuzaţiile de crimă împotriva persoanelor suspectate de introducerea imigranţilor în camion.
Sute de mii de oameni se îndreaptă către Europa, dinspre Orientul Mijlociu şi Africa, iar marea majoritate fug din calea războiului din Siria.
În contextul în care traversarea Uniunii Europene este dificilă fără vize, iar mulţi vor să ajungă în ţări bogate ca Germania, refugiaţii sunt exploataţi de grupări infracţionale şi traficanţi de persoane în drumul lor către Europa de Vest.
Printre cele 71 de persoane se aflau 59 de bărbaţi, opt femei şi patru copii, între care o fetiţă în vârstă de unul sau doi ani şi trei băieţi de 8, 9 şi 10 an.
 http://www.romanialibera.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu