............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 24 octombrie 2015

”Oprea, demisia”: Protest anunțat pentru duminică în București

de Avram Eliza , 24 octombrie 2015
Românii s-au mobilizat pe Facebook pentru a organiza un protest, duminică, în Piața Universității, după moartea polițistului Bogdan Gigină, care făcea parte din coloana oficială a ministrului de Interne Gabriel Oprea. Oamenii cer demisia vicepremierului. 
Până la ora transmiterii acestei știri, peste 900 de persoane au anunțat deja că vor participa. 
”Considerăm total inacceptabil abuzul de putere de care se face vinovat Gabriel Oprea, ministru de interne şi vice-premier în Guvernul României. Suntem indignaţi văzând tentativele de muşamalizare a tragediei de către reprezentanţi ai guvernului, ministerului şi unei părţi a mass-mediei.  Deplângem moartea la datorie a unui tânăr poliţist, o moarte pentru care Gabriel Oprea se află în culpă morală şi instituţională. Dorim o anchetă liberă de influenţă politică şi realizată în deplină transparenţă. Dar înainte de acest lucru cerem demisia lui Gabriel Oprea din toate funcţiile executive pe care le ocupă”, scriu protestatarii, pe pagina de Facebook.
Protestul începe la fântâna din Piața Universității, la ora 14.00. 
 http://www.romanialibera.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu