............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

luni, 16 noiembrie 2015

Grupul de hackeri Anonymous intră în războiul contra reţelei teroriste Stat Islamic

de Andra Dumitru 16 noiembrie 2015 
Grupul de hackeri Anonymous intră în războiul contra reţelei teroriste Stat Islamic


Filiala franceză a grupului de hackeri Anonymous a declarat "război cibernetic" reţelei teroriste Stat Islamic, informează Mediafax.
Citește si: Ce schimbări face România după atacurile din Franța
"Atacurile de la Paris, comise de reţeaua teroristă Stat Islamic, nu pot rămâne nepedepsite. De aceea, toti activiştii grupului Anonymous îi vor vâna pe membrii acestei organizaţii în întreaga lume", a declarat un reprezentant al organizaţiei de hackeri într-o înregistrare video.
"Viermilor care aţi omorât oameni nevinovaţi veţi fi vânaţi aşa cum i-am urmărit pe autorii atacurilor comise la revista Charlie Hebdo", adaugă reprezentantul grupului de hackeri.
"Să vă aşteptaţi la o reacţie masivă din partea Anonymous, vă vom găsi, nu ne ne vom lăsa", a spus bărbatul, purtând pe faţă o mască.
Citește si: Noi amenințări din partea Statului Islamic: Urmează SUA și alte țări europene
"Intenţionăm să lansăm cea mai mare operaţiune împotriva voastră, veţi avea de-a face cu numeroase atacuri cibernetice", a subliniat el.
http://www.romanialibera.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu