............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

marți, 29 decembrie 2015

Traian Băsescu -Facebook



-avalanşa încă nestăvilită a pensiilor şi veniturilor speciale (vezi personal ambulanţă);
-creşterea deficitului fondului de pensii;
-creşterea deficitului bugetului de stat pentru anul 2016 (în creştere faţă de 2015);
-scăderea resurselor alocate pentru investiţii faţă de anii de criză 2009 – 2010;
-incapacitatea guvernului de tehnocraţi de a rezista presiunilor populiste ale grupurilor parlamentare PSD şi PNL, etc.
Soluţia pentru a evita intrarea într-o spirală a deprecierii echilibrelor macroeconomice este suspendarea prin OUG a aplicării prevederilor legale care scad TVA-ul de la 24 la 20 la sută şi a acelora care introduc pensiile speciale şi salarii crescute în sectorul bugetar începînd cu 01.01.2016 . Situaţia ar putea fi reanalizată la mijlocul anului 2016, inclusiv problema creşterii salariului minim.
Politicile fiscal-bugetare imprudente pot arunca ţara în criza, iar cei care vor plăti imprudenţa nu vor fi politicienii. Nu vă amăgiți cu o creștere economică bazată doar pe creșterea consumului.
Cine va plăti imprudenţa, populismul şi incompetenţa?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Comentarii
Elena Maria Dehelean
Elena Maria Dehelean Domnule Presedinte, poate ca doar asa, la buza prapastiei, vor intelege si natangii importanta masurilor luate de Guvernul Boc si nemernicia populista a USL (noua sau veche, ca-i totuna)! Va impartasesc ingrijorarea si va sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce faceti!

Marius Pintilei
Marius Pintilei De ce o țară cum e Ungaria, fără resurse naturale, fără păduri, fără ieșire la mare, etc, este în stare să plătească un profesor cu 700 de euro pe lună și România nu?! Chiar vă rog să-mi dați un răspuns!
ARE DREPTATE!!!
Julia Gillard este fost Prim-ministru al Australiei.
Citez din discursul Doamnei Gillard: IMIGRANȚII TREBUIE SĂ SE ADAPTEZE. Este o problemă de tip „TAKE IT OR LEAVE IT”. Am obosit ca această naţiune să îşi facă atâtea griji dacă nu cumva ofensează unele persoane venite aici recent sau cultura lor... 
Cultura noastră s-a dezvoltat timp de peste două secole, după atâtea zbateri, încercări şi victorii ale milioanelor de bărbaţi şi femei care au căutat libertatea. Vorbim engleza, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau altă limbă. Deci, dacă doriţi să faceţi parte din societatea noastră, ÎNVĂŢAŢI LIMBA NOASTRĂ !!
Cei mai mulţi australieni cred în Dumnezeu. Nu este vorba despre «dreapta creştină» sau «presiuni politice», este o realitate faptul că această naţiune a fost fondată de bărbaţi creştini şi femei cu principii creştine. Este, cu siguranţă, adecvat de a afişa această realitate pe pereţii şcolilor noastre!
Dumnezeu vă deranjează? Dacă DA, vă sugerez să luaţi în considerare o altă parte a lumii pentru a trăi acolo, pentru că Dumnezeu este parte a culturii noastre.
Acceptăm convingerile voastre, fără întrebări. Tot ce vă cerem este să respectaţi convingerile noastre, să trăiţi în pace şi în armonie cu noi.
Aceasta este ţara noastră, pământul nostru şi stilul nostru de viaţă, de care vă oferim posibilitatea de a vă bucura. Dar, din momentul în care începeţi să vă plângeţi, să gemeţi şi să
bombăniţi despre steagul nostru, angajamentul nostru,
convingerile noastre creştine sau stilul nostru de viaţă, vă
încurajez să profitaţi de o altă mare libertate australiană: «DREPTUL DE A PLECA» . Dacă nu sunteţi fericiţi aici, ei bine, plecaţi! Noi nu v-am forţat să veniţi! Aţi venit de bună voie, atunci acceptaţi ţara care v-a acceptat aşa cum sunteţi!
PS – Sunt convins că aceasta este abordarea corectă pentru România, dar şi pentru UE.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Comentarii

Maria Husariu
Maria Husariu Doresc sa va intreb daca stiti ceva de o presupusa cota de 23.000 emigranti pentru Romania ,vehiculata de presa internationala cu ceva timp in urma ,circa 2 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu