............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

joi, 10 decembrie 2015

Traian Băsescu - Facebook

Traian Băsescu:
Domnilor mecanici, trageţi frîna trenurilor!
Reducerea consistentă a fiscalităţii simultan cu creşterea salariilor celor 1,2 milioane bugetari cu 10 la 25 la sută este ca şi cum două trenuri de călători venind din direcţii opuse, mergînd fiecare cu 80 km/h, sunt dirijate, din prostia celor din regulatorul de circulaţie (guvern), pe aceeaşi linie.
Dacă în ultima staţie mai dai şi de un impiegat venit la serviciu beat criţă, care inconştient cere mărirea vitezei trenurilor la 120 km/h, aşa cum demagogul Dragnea cere şi creşterea salariului minim la 1200 lei de la 1 Ianuarie 2016, poţi fi sigur că vei vedea o tragedie din care nu scapă nici măcar un singur pasager al celor două trenuri.
Domnilor mecanici Cioloş, Dîncu, Borc, trageţi frîna trenurilor pe care nu le controlaţi sau coborîţi de pe locomotive înainte să puneţi maneta pe “toată viteza înainte”... spre dezastru.

PS - Nu mă înjuraţi, este doar o părere.

Comentarii:

Mark Mircea Fii atent matale ,ce face paritatea EURO/LEU in perioada urmatoare, si o sa te prinzi cum se platesc cresterile de pensii si salarii ...Frana este la BNR !
Traian Băsescu Deprecierea monedei naționale care să erodeze rapid veniturile populației este doar un pansament pe o cangrenă netratată.

Mihai Gutanu S-ar putea ca reducerea fiscalității să inducă o creștere economică substanțială, care să echilibreze mărirea de salarii. Sper că au specialiști, sau măcar softul, să facă niște studii de impact înainte de a da drumul la Lege.

Traian Băsescu Mai este ceva, creşterea economică bazată strict pe creşterea consumului şi nu pe investiţii, nu poate genera dezvoltarea ţării ci doar dezechilibre macroeconomice greu de corectat ulterior. Avem experienţa actualei abordări în perioada 2007-2010.

Traian Băsescu
Evacuarea !
Dacian Cioloş trebuie să-l evacueze rapid din guvern pe Doctor Tobă, pentru plagiat grosolan.
Altfel, este doar o chestiune de săptămîni pînă cînd românii vor constata că actualul executiv are năravuri similare cu guvernele politice (oricum, la buget nimic nou faţă de politruci) .
Să fie oare peste puterile premierului ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu