............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Traian Băsescu - Facebook


va este o chestiune de securitate.
Soluţia imediată pentru a evita surprizele este ca Bucureştiul să intre imediat în dialog cu Moscova pe tema situaţiei şi mai ales a soluţiilor pentru Chişinău.
Dacă se întîrzie, şi dacă nu ştim exact ce vrem, riscul de a afla de la televizor că s-a produs o catastrofă este major .
PS –Recomandare pentru cei care trebuie să acţioneze: vedeţi că la Cotroceni se află un “memorandum de colaborare” între Consiliul de Securitate al Federaţiei Ruse şi CSAT semnat în iunie 2013 de Generalul Nikolai Patruşev şi Iulian Fota, cu acordul meu şi al Preşedintelui Putin. Citiţi-l, ar putea fi util.
Lui Doru D. Ilioi, Raveicăi Henrieta, Letitiei Blendea şi altor 2.158 le place asta.
Comentarii
Sorin Ţîrc
Sorin Ţîrc Noroc ca a anuntat public Putin ca analizeaza situatia din Moldova, că altfel serviciile noastre secrete cum sa fii intuit asta? Aș vrea sa va intreb, d-le Basescu, daca intr-adevar credeti că Moscova ar fi deschisa la dialog, in conditiile in care ar planui ceva in legatură cu Chișinăul? De asemenea, daca România ar planui sa reactioneze, credeti ca ar anunta acest lucru la tv?
Traian Băsescu In problema R.Moldova cu certitudine Federaţia Rusă va fi deschisă la dialog cu România. Am convingerea că s-ar găsi soluţii acceptabile pentru ambele părţi.
Michiu Stefan
Michiu Stefan NU!Romania trebuie sa actioneze fara consultarea lui Putin!R.Moldova este o problema a Romaniei, nu a Rusiei!Acest fel de "convorbiri" cu Rusia nu ar face decat sa consfinteasca rolul predominant al acesteia si conservarea rolului umil al Romaniei!Dupa...Vezi mai mult
Traian Băsescu Oare uitaţi prezenţa militară rusă de pe teritoriul RM (Transnistria). Mă rog, este părerea dumneavoastră, dar nu o pot împărtăşi. Este tipul de abordare ţîfnoasă care nu poate duce decît la eşec garantat.
8921 de oreEditat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu