............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

luni, 25 ianuarie 2016

Traian Băsescu: Lui Cioloș degeaba îi dăm cu tigaia în cap, că el respectă o înțelegere politică privind alegerile locale într-un singur tur (VIDEO)

Un articol de: B1.ro | 24 Ian 2016, 20:29


Foto: rfi.ro
Fostul președinte Traian Băsescu, liderul Partidului Mișcarea Populară (PMP), a declarat că PSD și PNL ar trebui să ajungă la un acord cu revenirea la sistemul cu două tururi de scrutin la alegerile locale.

"Aici este un soi de fariseism. Ei împreună au votat alegerile dintr-un singur tur. PNL-ul știe că PSD-ul care deține majoritatea în Parlament introduce moțiune imediat lui Cioloș dacă nu respectă înțelegerea. Ori Cioloș spune foarte corect: 'Doamna Gorghiu, mergi și te înțelege cu Dragnea și, dacă voi vă înțelegeți că vreți din doua tururi de scrutin - eu când am venit îl aveați într-un singur tur - voi ați cerut președintelui Iohannis promulgarea legii într-un singur tur", a transmis fostul șef al statului.

Fostul şef al statului a reamintit că atunci cand Cioloş a prezentat prima oară parlamentului programul de guvernare, acesta continea revenirea la votul în două tururi. 

"L-am avut, l-am văzut la partid toţi. Când a dus al doilea program, a dispărut pentru că exact acele două partide mari i-au cerut să scoată alegerile în două tururi. Deci lui Cioloş degeaba îi dăm cu tigaia în cap că el e pe o înţelegere politică. A găsit o situaţie. Trebuie cele două partide care pot face să cadă Guvernul să se înţeleagă între ele", a mai spus Traian Băsescu.

http://www.b1.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu