............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

luni, 11 iulie 2016

La Summitul de la Varşovia România a fost tratată ca un membru NATO de mîna a doua. Klaus Iohannis e fericit. Prostie sau slugărnicie?

Autor: Ion Cristoiu | luni, 11 iulie 2016 
La finele Summitului NATO de la Varşovia Klaus Iohannis a făcut o Declaraţie de presă fără sfîrşit, împănată generos cu termeni de stat-majorist, astfel că în România nimeni n-a înţeles nimic.

Sunt sigur că nici el n-a înțeles nimic, deși a învățat-o pe de rost sîrguincios.
Dat fiind că aşa-zişii trimişi speciali ai redacţiilor la Summit n-au făcut altceva decît să-şi asume entuziasmul delirant care făcea să se topească literele mari din acest text, opinia publică din România a reţinut doar rîndurile cît de cît înţelibile  pentru cetăţenii care n-au în familie purtători de epoleţi:
„Bună ziua!
Summitul NATO care s-a încheiat astăzi constituie un moment foarte important pentru Alianţa Nord-Atlantică şi, evident, şi pentru ţara noastră. Pot spune cu toată certitudinea că a fost un Summit de succes pentru România.
Prin rezultatele Summitului, România îşi consolidează poziţia ca stat membru NATO şi actor regional care contribuie efectiv şi eficient la menţinerea securităţii şi stabilităţii într-o zonă marcată de numeroase riscuri şi provocări. Atît Declaraţia privind Securitatea
Transatlantică, cît şi Declaraţia Finală a Summitului, adoptate astăzi, acoperă toate temele de interes pentru România, toate temele care au fost cuprinse în mandatul care a fost aprobat de CSAT.”
Om serios cum sînt cînd e vorba de verificarea surselor, am vrut să văd care a fost mandatul dat de CSAT Delegaţiei noastre.
http://www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu