............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 16 octombrie 2016

Cele mai bogate şase ţări din lume reprezintă 57% din economia globală dar găzduiesc sub 9% din numărul refugiaţilor

Cele mai bogate şase ţări din lume, care împreună acoperă aproape 60% din economia globală, găzduiesc mai puţin de 9% dintre refugiaţii lumii, iar ţările mai sărace duc cea mai mare povară, potrivit Oxfam, citată de The Guardian

Potrivit raportului prezentat în luna iulie de organizaţia de caritate, SUA, China, Japonia, Germania, Franța şi Marea Britanie – care reprezintă 56,6% din PIB-ul global, găzduiesc doar 2,1 milioane de refugiaţi: 8,9% din totalul mondial.

Din aceşti 2,1 de milioane de oameni, circa o treime sunt în Germania (736.000).

Regatul Unit găzduieşte 169.000, o cifră despre care directorul executiv al Oxfam, Mark Goldring, spune că este ruşinoasă.

În schimb, peste jumătate din refugiaţii lumii – aproape 12 milioane de persoane – trăiesc în Iordania, Turcia, Palestina, Pakistan, Liban şi Africa de Sud, deşi aceste ţări reprezintă mult mai puţin din economia globală. 


Citiţi şi:

yogaesoteric
16 octombrie 2016

2 comentarii:

  1. Eu cred ca Merkel se crede genetician si are alte scopuri. Mi-am expus parerile chiar pe yoga ezoteric.

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice punem mai presus decat Dumnezeu devine paienjenisul care ne impiedica sa mai comunicam cu Dumnezeu. Si vin unii si zic ca Dumnezeu nu exista sau ca nu actioneaza. Cum sa mai actioneze cand noi il fragmentam mereu si ne facem idoli din bani, vedete, maestrii spirituali sau religii?

    http://mariadakhel.blogspot.ro/2013/07/vitelul-de-aur.html

    RăspundețiȘtergere