............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

joi, 30 noiembrie 2017

Afacerea MICROFONUL. Rareş Bogdan: atașatul economic al SUA a locuit înainte, în casa lui Carmen Dan

((Așa se deturnează atenția gloatei de la gravele probleme în care este implicat Dragnea; d-na Carmen dă și ea o mână de ajutor.)

3o nov.2017

Rareş Bogdan a afirmat că după ce ataşatul comercial al Ambasadei SUA s-a mutat din apartament, cel mai probabil a avut loc o "dezinsecţie" în termeni specifici SPP, astfel încât să nu mai existe aparatură de interceptare: 
"Vreau să vă spun că există mai multe piste. Sigur că potrivit informaţiilor pe care noi le deţinem, înainte de a locui doamna Carmen Dan, care locuieşte acolo de la sfârşitul lunii iunie, a locuit acolo ataşatul comercial al Ambasadei SUA, la Bucureşti. Foarte probabil, în momentul în care a părăsit apartamentul, a avut loc o "dezinsecţie" în termeni specifici SPP. Nu putem exclude nimic, că e vorba de o cercetare penală în curs, ca doamna Carmen Dan să fie suspect într-un dosar şi DNA putea să planteze un dispozitiv de ascultare. Acasă putea să fie plantat acest dispozitiv în cazul în care doamna este parte dintr-un dosar".
Totodată, nu trebuie exclus ca serviciile de informaţii din ţările vecine ca Turcia sau Serbia să fi pus acel dispozitiv:
"Aflandu-ne în zona de granita cu Rusia, Turcia, Serbia, poate foarte simplu sa fi fost spionată de servicii ostile din ţări aflate în razboi deschis sau rece cu SUA", a mai spus acesta.
Rareş Bogdan a mai susţinut că poate fi un scandal venit sa acopere scandalul Dragnea, decaraţiile grave făcute la ICCJ în dosarul Teldrum, respectiv scandalul Manda în comisia SRI.
"Avem mai multe piste la dispoziţie, nu putem sa o exludem pe niciuna. Eu sper şi cred ca doamna ministru, având în vedere că e un membru important al cabinetului, nu a contrafăcut acest caz", a mai subliniat Rareş Bogdan. 
În plus, mai este ceva bizar, spune realizatorul. Faptul că Dan a decis să facă public acest caz:
"Mai e ceva foarte suspect, eu am avut o mulţime de chestiuni care m-au privit in mod direct, chiar şi ameninţări cu moartea. Nu m-am grabit să ma duc la tv să strig pe tema asta. Acum, mai ales că ministrul de interne, daca luam faptul ca e femeie, traieşte singură cu baiatul, s-a speriat şi a reactionat aşa".
Rareş Bogdan mai crede că este posibil ca Liviu Dragnea să vrea să îşi securizeze apropiaţii, ca atare, fiind un dispozitiv uşor de reperat, nu poate fi exclusă o entitate privată, astfel încât microfonul să fi fost instalat la comanda lui:
"Doamna Dan e între cei apropiati, face parte din cercul 0 al lui Liviu Dragnea. Iar Dragnea e extrem de suspicios, posibil ca dispozitivul să fi fost pus de un serviciu privat" , a încheiat prezentatorul "Jocuri de Putere".

Rareş Bogdan, despre microfonul din casa lui Carmen Dan: Sunt mai multe piste. Să nu excludem nimic

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, ca a gasit in locuinta sa un dispozitiv care pare a fi unul de inregistrare audio, precizand ca a sesizat Politia care a deschis un dosar penal.
"Am gasit in locuinta mea un dispozitiv care dupa prima verificare pare un dispozitiv de inregistrare audio (...) intr-una dintre camerele din apartamentul in care locuiesc. Fac precizarea ca nu locuiesc intr-o locuinta a RAAPPS-ului si in momentul in care am descoperit acest dispozitiv am procedat, asa cum era normal si firesc, am sesizat organul competent, Politia Romana, care a facut demersurile necesare. Inteleg ca s-a inregistrat un dosar penal", a spus Carmen Dan.  

DGPI, despre dispozitivul din locuinţa lui Carmen Dan: Cooperăm cu Poliţia şi SRI pentru evaluare

Parchetul ICCJ a anuntat ca a deschis dosar penal in cazul dispozitivului gasit in locuinta ministrului de Interne Carmen Dan, ca dispozitivul va fi expertizat si ca cercetarile sunt coordonate de Sectia de urmarire penala si criminalistica.

"In cursul zilei de astazi, 29 noiembrie 2017, in urma sesizarii formulate de ministrul de interne, s-a constituit o echipa operativa care s-a deplasat la domiciliul demnitarului, unde a fost efectuata o cercetare la fata locului, in urma careia a fost identificat si ridicat un dispozitiv care urmeaza a fi expertizat", a precizat Parchetul ICCJ.
https://www.realitatea.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu