............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 20 mai 2018

«Bunica nazistă», most wanted în Germania

 
Vânătoarea de nazişti continuă. În Germania face vâlvă în aceste zile povestea Ursulei Haverbeck, o femeie în vârstă de 89 de ani, condamnată în august 2017 după ce a fost acuzată de incitare la ură, în urma declaraţiilor sale potrivit cărora Auschwitz a fost doar un lagăr de muncă, niciodată utilizat pentru exterminare în masă. Cu toate că a făcut recurs la această decizie, un tribunal regional din landul Saxonia Inferioară a dispus că sentinţa este întemeiată din punct de vedere legal şi trebuie pusă în aplicare.
Tribunalul din Verden a găsit-o pe Ursula Haverbeck vinovată la acuzaţia de incitare la ură în opt situaţii şi a condamnat-o la doi ani de închisoare fără suspendare. Ea trebuia să înceapă executarea sentinţei la începutul lunii mai, scrie Bild, dar i s-a pierdut urma.
Putem doar spera că autorităţile judiciare şi poliţia o caută urgent”, a declarat vicepreşedintele executiv al Comitetului Internaţional Auschwitz, Christoph Heubner.
Haverbeck este autoarea a mai multor texte care au apărut în publicaţia Stimme des Reiches, în care afirmă că Holocaustul nu a avut loc niciodată. Femeia a mai fost condamnată de câteva ori pentru incitare la ură. În timpul unui proces anterior, ea a vorbit despre „minciuna de la Auschwitz”, pretinzând că lagărul nazist din Polonia ocupată nu a fost unul de exterminare, ci de muncă. Conform estimărilor, 1,1 milioane de oameni au fost ucişi la Auschwitz, 90% dintre aceștia fiind evrei.
În virtutea unei legi datând din 1985, autorităţile germane dau în judecată orice persoană care susţine, neagă sau minimizează asasinarea în masă a evreilor şi a altor grupuri de persoane considerate indezirabile de cel de-al III-lea Reich, pedeapsa putând ajunge până la cinci ani de închisoare.
yogaesoteric
19 mai 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu