............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

vineri, 28 septembrie 2018

Momente DRAMATICE pentru FAMILIA DRAGNEA.

 Ce a PĂȚIT FIUL din cauza TATĂLUI. Bodyguarzii N-AU MAI PUTUT FACE NIMIC!



Valentin Dragnea, fiul șefului PSD, a fost asaltat de o mulțime de oameni furioși la ieșirea de la meciul echipei sale de fotbal. Indivizii îi reproșau acestuia că a obținut totul din bani furați.


Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, a asistat la meciul echipei sale, Turris Turnu Măgurele, disputat împotriva Rapidului. El a fost însoțit în permanență de bodyguarzi.
Oamenii prezenți au ținut să-i spună că tatăl său s-a îmbogățit din corupție, iar el a ajuns patron de fermă de porci și de club de fotbal tocmai din acei bani furați.
„Ești patron pe banii furați de tac-tu! La pușcărie, băi, infractorilor”, i-a strigat un bărbat la ieșirea de pe stadionul Giulești, scrie DCNews.

evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu