............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

joi, 25 octombrie 2018

«Bătălia pentru România» – Un serios semnal de alarmă cu privire la pericolul pierderii Transilvaniei


Pericolul pierderii Transilvaniei se conturează din ce în ce mai evident. Lipsa de reacție a clasei politice românești crează toate condițiile pentru ruperea Transilvaniei de România și alipirea ei la Ungaria.
În luna mai a.c., Antena 3 a difuzat un documentar incendiar marca „În premieră” despre situația reală din Transilvania. Intitulat „Bătălia pentru România”, documentarul arată cu argumente solide cât de mare este pericolul ruperii Transilvaniei de România și alipirea ei la Ungaria.
Nu mai există niciun dubiu că Ungaria are un plan foarte bine pus la punct de alipire a Transilvaniei în timp ce clasa politică de la București este formată în mare parte din trădători de neam.

yogaesoteric
22 octombrie 2018
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu