............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

marți, 1 ianuarie 2019

Dacă vom mări presiunea, în 2019 vom asista la victoria finală împotriva mafiei Kazare.

(Extras din articolul din 31 dec. 2018 al lui Benjamin Fulford.)

Traducere Const. Mihăilescu
Multe semne indică faptul că anul 2019 va fi un an de luptă deschisă împotriva mafiei Khazare, cea care se închină lui Satan. Au început nu numai arestări în masă dar s-a deschis un front dur de luptă împotriva, industriei farmaceutice și medicale, care inventează și produc medicamente și metode de distrugere nu de însănătoșire a omului. Se pare că intenția este de totală eliminare a industriei farmaceutice care produce adevărate otrăvuri pe care le recomandă și le administrează populației.
Un alt semn evident că sfera de intervenție se reduce este faptul că soldații americani încep să fie retrași din Siria, Afganistan, Irak și din alte părți. De asemenea, de această dată se pare că se pun în aplicare proceduri oficiale de falimentare împotriva înfiltrării în guvernul american a corporațiilor care au ocupat Washington, DC incă din 1871.
Să începem cu retragerile militare americane, deoarece acestea marchează una dintre cele mai mari schimbări observate de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, când a demarat ceea ce a devenit perpetua industrie de război americană.
Surse ale Pentagonului spun că vizita președintelui SUA, Donald Trump, în ziua de Crăciun, în Irak, este un indiciu al retragerii armatei americane din această țară. Acțiunea urmează anunțurilor de retragere din Afganistan și Siria, precum și încetarea focului în Yemen.
De asemenea, menționăm că aproape toate companiile de transport din S.U.A. sunt acum în staționare, repliate în porturile lor de origine.
Pentru a fi și mai dramatic, unele surse afirmă: "Misiunea Secretarului Apărării, Patrick Shanahan, de a aduce trupele acasă, a elibera ori suprima tehnologia extraterestră de intenții agresive, de a rechema soldații din diversele baze militare de peste mări și țări, este un semn de însănătoșire”. 

Aceasta va însemna pace pe pământ și bunăvoință față de toți, un semnal foarte real dat în acest sezon al sărbătorilor de sfârșit de an.

Sursele Pentagonului spun, de asemenea, că acțiunile de epurare din guvernul american vor facilita măsurile de arestare în rândul Deep-Staters, încorporați în guvern. În plus, primul oficial superior care va fi încercat (dislocat) public în Nuremburg 2.0 va fi .....
https://sananda.website/benjamin-fulford-report-extract-december-31st-2018/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu