............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

duminică, 26 mai 2019

Un copil român orfan, CEL MAI BUN PIANIST din lume!


Geta Pirvu a distribuit un link.:
https://www.facebook.com/geta.pirvu.148/posts/2341446132800574

Publicat de admin pe




Fabiani Prcsina a reprezentat Romania si a obtinut premiul I la Concursul Internaţional de Pian de la Nisa, Franţa, devenind cel mai bun tanar pianist din lume.
Micuţul pianist din municipiul Petroşani s-a aflat la Nisa, în Franţa unde a participat la un prestigios concurs internaţional de pian. În ţara lui Voltaire, micul artist din Petroşani s-a clasat pe prima treaptă a podiumului.
“Fabiani a luat locul I şi îi mulţumim doamnei profesoare Adina Stan că l-a îndrumat. Şi Fabiola, mama lui Fabiani, îi mulţumeşte doamnei profesoare de acolo din ceruri”, a declarat bunica lui Fabiani in fata ziaristilor.
El a cântat cu gândul la mama sa. A cantat demonstrand cu toata fiinta sa ca muzica transcrie adevaratul inteles al cuvantului „absolut”.
Fabiani este puștiul care poate da oricui o lecție de viață. Este artist si canta nu doar cu mainile lui neobosite, ci si cu inima.
Povestea de viaţă a copilului – minune al pianului este însă una tristă. Fabiani a crescut fără tată, iar mama sa a fost ucisă într-un accident rutier, în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni. Tragedia s-a petrecut în Joia Mare dinaintea Paştilor, când femeia în vârstă de 41 de ani se întorcea de la lucru. Un şofer teribilist de 21 de ani a lovit cu autoturismul doi oameni care traversau regulamentar, iar ambele victime, printre care se afla şi Fabiolla, mama băiatului, au murit.
Potrivit ziarulexclusiv.ro, aceasta nu este prima participare a talentatului elev al Școlii europene ”I.G. Duca” pe marile scene ale artei muzicale din Europa, Fabiani Prcsina fiind premiat la numeroase concursuri similare, în România (unde a participat, în ultimii ani, la etapele finale ale Olimpiadei de Muzică și la multe alte concursuri școlare) sau în Italia (unde a participat la concursul internațional ”Piano Talents” de la Milano).
Sursa: stireazilei.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu