............................................................................................................................................................................................................................................................................................. PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

miercuri, 18 septembrie 2019

„EUROPARLAMENTARI ROMÂNI”:Traian Băsescu, în plenul Parlamentului European

„Solicit lansarea unei dezbateri privind soluțiile prin care UE să devină pol de putere globală alături de SUA, China și Rusia”


Published 2 days ago on

Eurodeputatul Traian Băsescu (PMP, PPE), vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri externe a Parlamentului European, a solicitat luni, în plenul legislativului reunit la Strasbourg, lansarea unei dezbateri privind puterea globală a Uniunii Europene, criticând faptul că ”Uniunea a devenit tot mai puțin relevantă” pe scena lumii.
O voce unică sau nimic! Știm toti, dar nu spunem. În ultimii ani, Uniunea Europeană a devenit tot mai puțin relevantă în politica externă globală și în participarea la deciziile care influențează lumea”, a declarat Băsescu, în plenul Parlamentului European.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu